tamm canmm eklerim...sen şubatın 31 de olmalısın zaten şubatın 2sinde adetli olcan ama :uhm:
kız şubatın 31 i mi var Azize, aklın nerde senin sempatiksalakcinni şubat 28 çekiyor ya kaydirigubbakcemile3
canımcım ben yemek odası salondan baka bi yerde olmamalı bence.önceden abimin evi öle idi.ben hiç ama hiç onaylamıorum.onlar bi bütün bnec
üniteyi oturma odasına koyabilirisn bence.
güzelde olur.
bu benim fikrim güle güle kullan hayatım.
ay bende büyük ev delisiyim canım hayallerimde hep çok büyük bi ev olsun salonu şöyle ferah ferah döşiyim diyorum a.s :içelim: şimdiki ev 165 m kare ama bana ve benim eşyalara göre çok küçük salonunda oturma odasının da eşyaları normalden büyük benimkiler ( manyak gibi öyle aldım ne işim varsa hadi salonu aldın ot. odasını niye küçük almıyosun dimi ) şimdiki aklım olsa ot. odasını köşe takım alırdım daha taksiti bitmedi ama kaydirigubbakcemile3 keşke büyük olsa evim ya ben temizliğine falan razıyım yeterki güzel dursun eşyalar aklinialirimsmile deliriyorum o salon eşyalarını öyle sıkış sıkış gördükçe sempatiksalakcinni şimdide plazma aldım mesela eve getiremedim daha ev dizaynını yapcam diye napcam bilmiyorum (yapınca inşallah karar verirsem ) nasıl yaptıgımı anlatırım canımcım sırnaşık şey
değişik yorumlar gelioo işte.sende bi şekil verince anlatırsın tatlım.
benim mutfak ve oturma odası birlikte.oturma odasındada köşe takımı kullanıorum.ama çok memnunum.
evet canım 2 mart demiştim ya kaydirigubbakcemile3
kızlar bana bi akıl verin ya düşünmekten kafayı yiycem şimdi ben 106 ekran plazma alıyorum bide tv ünitesi yaptırıyorum evim büyük değil malesef 4 oda ama odalar küçük, soru 1- ben hep plazmaları salonda gördüm plazma oturma odasında olurmu ? tv üniteside olacak çünkü,
soru 2- salonu ve yemek odasını ayrı odalara koysam sizce garip mi olur ? yemek odası ayrı bi odada salon ayrı bi oda da olcak nasıl durur? bu şekilde olursa plazmayı salona koyacam ünitesiyle hoş da duracak ama oturma odasında olursa oda zaten küçük görüntü açısından pek iyi olmıycak bide tv ekranı büyük zaten -başka türlü dizayn edemedim kafamda başka türlü yerde olmuyo zaten :bbo: salonun şu an ki haliyle plazmanın oraya girmesi imkansız girse karışık görünecek mecburen salona koyacaksam yemek odasını ordan çıkarmam lazım, CADIARZU üff napim ben bu evi hadi biri bişy söylesin sempatiksalakcinni hatta herkes fikrini söylesin yaaa valla işin içinden çıkamadım kızlar hadiiiiiiii fikir lütfennn kaydirigubbakcemile5
genelde plazma salonda durur eger salonda yer bulamiyorsan plazmayi duvara montele hem yerden kazanmis olursun bu arara ev kendinizinse salona yakin kucuk odanin duvarini yikin ve salonla birlestirin yemek masasi bir kosede oturma grubu ve onunla birlikte tv unda bir yerde olurbilmiyorumkismilekızlar bana bi akıl verin ya düşünmekten kafayı yiycem şimdi ben 106 ekran plazma alıyorum bide tv ünitesi yaptırıyorum evim büyük değil malesef 4 oda ama odalar küçük, soru 1- ben hep plazmaları salonda gördüm plazma oturma odasında olurmu ? tv üniteside olacak çünkü,
soru 2- salonu ve yemek odasını ayrı odalara koysam sizce garip mi olur ? yemek odası ayrı bi odada salon ayrı bi oda da olcak nasıl durur? bu şekilde olursa plazmayı salona koyacam ünitesiyle hoş da duracak ama oturma odasında olursa oda zaten küçük görüntü açısından pek iyi olmıycak bide tv ekranı büyük zaten -başka türlü dizayn edemedim kafamda başka türlü yerde olmuyo zaten :bbo: salonun şu an ki haliyle plazmanın oraya girmesi imkansız girse karışık görünecek mecburen salona koyacaksam yemek odasını ordan çıkarmam lazım, CADIARZU üff napim ben bu evi hadi biri bişy söylesin sempatiksalakcinni hatta herkes fikrini söylesin yaaa valla işin içinden çıkamadım kızlar hadiiiiiiii fikir lütfennn kaydirigubbakcemile5
ayy canım valla işin zor fisfisfis sen yemek odanı salondan çıkar başka odaya al gittsin.
salonunada koy tv ni ohhh otur rahat rahat...küçük odada hiç iyi olmaz büyük tv...
bende büyük evden bıktım yaaa işide bitmiyo kafamçokkarıştı bende yaza kısmetse almayı istiyorum bende salona koycam oturma odama koymamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?