Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bana bi akıl verin ya düşünmekten kafayı yiycem şimdi ben 106 ekran plazma alıyorum bide tv ünitesi yaptırıyorum evim büyük değil malesef 4 oda ama odalar küçük, soru 1- ben hep plazmaları salonda gördüm plazma oturma odasında olurmu ? tv üniteside olacak çünkü,
soru 2- salonu ve yemek odasını ayrı odalara koysam sizce garip mi olur ? yemek odası ayrı bi odada salon ayrı bi oda da olcak nasıl durur? bu şekilde olursa plazmayı salona koyacam ünitesiyle hoş da duracak ama oturma odasında olursa oda zaten küçük görüntü açısından pek iyi olmıycak bide tv ekranı büyük zaten -başka türlü dizayn edemedim kafamda başka türlü yerde olmuyo zaten :bbo: salonun şu an ki haliyle plazmanın oraya girmesi imkansız girse karışık görünecek mecburen salona koyacaksam yemek odasını ordan çıkarmam lazım, CADIARZU üff napim ben bu evi hadi biri bişy söylesin sempatiksalakcinni hatta herkes fikrini söylesin yaaa valla işin içinden çıkamadım kızlar hadiiiiiiii fikir lütfennn kaydirigubbakcemile5

yeni farketmişim ya mart 2 yazacağıma şubat 2 yazmışım şiit sende çaktırma sakın kaydirigubbakcemile3 sana diyorum benim aklım nerde onu sormak lazım asıl kaydirigubbakcemile3

canımcım ben yemek odası salondan baka bi yerde olmamalı bence.önceden abimin evi öle idi.ben hiç ama hiç onaylamıorum.onlar bi bütün bnec
üniteyi oturma odasına koyabilirisn bence.
güzelde olur.
bu benim fikrim güle güle kullan hayatım.

teşekkürler canım güzel fikirlerin için opuyorumnanaktan canım bende koymak istemiyorum ama odalar küçük oldugu için ünite oturma odasına olmuyo yani nasıl desem kapıdan girildiğinde sol taraftaki duvar çok büyük olmadığından ( koltuk takımı dışında boş kalan tek duvar ) tv ünitesi sığmıyor tvde 106 ekran oda büyük ( büyük diye onu beğendim aldım daha güzeldi kaydirigubbakcemile3 )o yüzden oraya ne yapsam başka nereye konulur bilmem ki ayırsam çokmu kötü olur ya biçimsiz mi durur ki aklıma başka bişy gelmiyo nası yapsam bilmiyorum ya bi daha ki evim kesinlikle çok büyük olacak ev güzel sıfır temiz falan diye tamam dedim ama küçük ev çok kullanışsız oluyoo :1no2: CADIARZU

anladım canım.kaç m2 ev
bis evlendiğimisde 240 m2 eve çıktık.ama çok büyük evin de dezavantajları çok oluo.
ev almayı düşünüoduk.illa daha küçük ev istedim
180 m2 bi ev aldık çok ideal.memnunum.çok çok büyük evdede gözün olmasın tavsiye etmem canım.

bi gün tanışırsak inşallah.görürsünn bende sana fikir veririm.

ay bende büyük ev delisiyim canım hayallerimde hep çok büyük bi ev olsun salonu şöyle ferah ferah döşiyim diyorum a.s :içelim: şimdiki ev 165 m kare ama bana ve benim eşyalara göre çok küçük salonunda oturma odasının da eşyaları normalden büyük benimkiler ( manyak gibi öyle aldım ne işim varsa hadi salonu aldın ot. odasını niye küçük almıyosun dimi ) şimdiki aklım olsa ot. odasını köşe takım alırdım daha taksiti bitmedi ama kaydirigubbakcemile3 keşke büyük olsa evim ya ben temizliğine falan razıyım yeterki güzel dursun eşyalar aklinialirimsmile deliriyorum o salon eşyalarını öyle sıkış sıkış gördükçe sempatiksalakcinni şimdide plazma aldım mesela eve getiremedim daha ev dizaynını yapcam diye napcam bilmiyorum (yapınca inşallah karar verirsem ) nasıl yaptıgımı anlatırım canımcım sırnaşık şey

Son düzenleme:
geçen yaz isviçre deki akrabalarıma gitmiştim (doğma büyüme oradalar) evleri çok büyük olmamasına rağmen hepsinin yemek odası ayrıydı, oraya ayrı bir özen gösterilmişti, yemek masası, mini bar, yemek masasına doğru sarkan modern bir avize ya da köşelerde şık ışıklandırma sistemleri, müzik sistemi, çok şık perdeler ve uyumlu bir minik halı... ve hepsinin salonu o kadar ferahtı ki, ben de bol odalı bir eve çıktığımda mutlaka ayırıcam bayıldım...

değişik yorumlar gelioo işte.sende bi şekil verince anlatırsın tatlım.
benim mutfak ve oturma odası birlikte.oturma odasındada köşe takımı kullanıorum.ama çok memnunum.

inanmıyorum biri güzel olabileceğini mi söyledi opuyorumnanaktan ay sabahtan beri kararsızlıktan ölüyorum başka çaremde yok Allah gönderdi seni greenmoon aslında yer olsa aynı odada daha iyi durur diye düşünenlerdenim ama dediğin gibi çok şık bi şekilde döşense kararım değişir sanırım kaydirigubbakcemile3 kocaman tv yi de minicik odaya koymak istemiyorum hem görüş mesafesi açısından hem estetik açıdan kötü görünür başka çarem de yok aslına bakarsan ama elimden geldiğince aksesuarlarla zenginleştirmeyi düşünüyorum aklinialirimsmile

değişik yorumlar gelioo işte.sende bi şekil verince anlatırsın tatlım.
benim mutfak ve oturma odası birlikte.oturma odasındada köşe takımı kullanıorum.ama çok memnunum.

evet çok şükür yalnız bırakmıyo kızlar beni yoksa ben tek başıma hayatta karar veremem eşime sordum oda çok fazla anlamaz dekorasyon işinden saçma fikirler üretti beğenmedim delikafadulden en çok kafama yatan odaları ayırma fikri oldu salon ferah birazda sade görünsün diye bakalım koları sıvıycam tv gellince nası bişy olcak CADIARZU

ayy canım valla işin zor fisfisfis sen yemek odanı salondan çıkar başka odaya al gittsin.
salonunada koy tv ni ohhh otur rahat rahat...küçük odada hiç iyi olmaz büyük tv...
bende büyük evden bıktım yaaa işide bitmiyo kafamçokkarıştı bende yaza kısmetse almayı istiyorum bende salona koycam oturma odama koymamm.

genelde plazma salonda durur eger salonda yer bulamiyorsan plazmayi duvara montele hem yerden kazanmis olursun bu arara ev kendinizinse salona yakin kucuk odanin duvarini yikin ve salonla birlestirin yemek masasi bir kosede oturma grubu ve onunla birlikte tv unda bir yerde olurbilmiyorumkismile

ayyy sorma valla ben işine razıyım küçük evde hiç rahat değilim bi dahaya kesin büyük ev tutacam opuyorumnanaktan ayıracam canım artık başka bişey bulamadım zaten en güzeli öyle olacak hem salon geniş olur ferah olur hemde plazma güzel durur salonda ot. odasına yakışmıyor sanki salonda daha güzel duruyor sositososito saol canım güzel fikirlerin için yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…