Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım öncelikle teşekkürler düşünüp fikir verdiğin için, ev bizim değil malesef kiradayım salonda da şu anda hem yemek odası hem salon koltuk takımı oldugu için dört tarafı çevrili tvyi duvara monte etsem koltugun birinin üstüne monte etmek gerekir (sadece orda yer var sempatiksalakcinni ) ki o zaman oda karma karışık görünür bilmiyorumkismile heç olmaz yani kuzum :kedi: ev benim olmadıgı için ünite yaptırıyorum sırf duvarlara bişy olmasn diye yoksa duvara monte daha modern duruyor aslında alkisalkisalkis

yakamozzz cum bu kış aylarındada oturma odası çok iyi oluyo ama sıcak...benim salonumun petekleri kapalı kapısınıda kapatıyom salon çok büyük olduğu için...
kışın oturma odasındayım yazın salonda.ooooooo ben salonun peteklerinida yaktımmı doğalgaz çok fazla geliyo...

bizim buralar o kadar soğuk değil ya canım kalorifer yok burda akdeniz tarafının iklimini biliyosundur belki, sıcak olur kışıda ılık oluyo elektirikli soba kullanıyorum ben opuyorumnanaktan

evet ya oralar çok soğuktur şimdi çıkmayın dışarı oturun scacık evinizde soğuklar geçene kadar kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel valla iyi yapıyosunuz burası orası kadar soğuk olmamasına rağmen hiç evden çıkasım gelmiyo benim kaydirigubbakcemile5

iyi az kalmış ameliyat olmana tez zamanda bebişine kavuşursun inş..tatlım:ecrin_bebek:

amin inşAllah hepimiz kavuşuruz tez zamanda

hadi ya canım başka ne şart isteniyo tüp bebek için benimde nisan 22 de 3 yıl olucak o zmana kadar olmazsa bendemi denesem ya doktor şartı falan gerekiyomu

canım geç cvp yazıyorum kusura bakma öncelikle

3 yıllık evlilik
900 günlük ssk prim
3 aşılama (eger tüplerin tıkalı değilse)
birde devlet hastanesinde rapor alıosun bu aşamada hormon testleri sperm testleri falan yapılıo

gelsin bebişlerimiz :ecrin_bebek::Saruboceq:

slm kızlar aa kımse yokmuu?

YAKAMOZCUM BENCE AYIR YEMEK ODANLA SALON TAKIMINI BEN OTURMA ODAMDA OTURUORUM LCD TWM WAR KIUCUK ODADA GUSEL OLMUO TW::KUCUK EW BIRAZ SORUN OLUO::

CICEKCIM ILAHII:):):):) 180m2 azmı gercı 240da cok ama 180de baya fazla kızzz

valla dekorasyon resimleri baka baka kafayı yedim en son ayırcam galiba canımcım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

olsun canım ya slm bu arada hımm ben daha hiç aşılama yapmadım diğerleri ok de aşılama yapılmadı ben 5-6 ay oldu daha yumurta takibi yaptırıyorum inş.bu aşamlara gelmeden bebek sahibi oluruz allah seninde yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…