canımm bence hiç bi sorun olmaz.
ben bebişlerin bi tanesini öle yaptım hatta kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm sonra hamile kaldım.daha çabuk gebe kalıosun kürtajdan sonraaa.
kalbi durdu ama o zamn testlerimizi yaptırmamıştık tek hatamız oyduu.
şimdi kan suandırıcı iğne kullancaz.keşke o zmanda bilseydik.
yeterki bebiş sğlıklı olsun.
sen test filan yaptırmışmıydın sebebi belli mi canmm
günaydınn canım benim hoşgeldinnn nasılsınn?
a yarencım ne güzel bende örgü ypmayı çok seviyorum kafam dagılıyo yapınca bende birşyler yapıp saklıyorum...sende sakla tabıkı gelecek zamanı
bugün biraz belim ağrıyo ama gelen giden yok
kürtaj esnasında rahimden parça aldılar patolojiye gönderdiler ama şubat sonu yada mart başında gitcem kontrole öle dedi doktor inşallah kötü bi sonuç almammm peki sen o iğneyi ne kadar kullancakmışsınn canımm?
hoşbulduk ya çalışınca zor oluyo bu işler nasıl dayanacam bilemiyorum.
insan örgü örneklerini görünce bile içi kıpır kıpır oluyoo hele kız hırkaları yelekleri nasıl cıvıl cıvılll hakikaten insan onunla uğraştıkca kafası dağılıyo tüm dikkatini ona veriyosunn ama ben daha tam bilmiyomm örgüyüü sen anlıyosun sanırım örgüdenn..
bugün biraz belim ağrıyo ama gelen giden yok
9 ay boyunca canımm
tatlım bebeği bisde patolojiye gönderdik ama önemli olan sana yapılması gereken testler.
ben bi sürü prof gezdim canım.burda adanada.
söledikleri şu:bebekte genelde bişi çıkmıo.çıksa bile bi dahaki bebekte aynı şey olcak die bişi yok.
ama sende bişi varsa ki bu genelde kan pıhtılaşması oluoo.onun öğrenilmesi lazım çünkü bi daha ki bebekte aynı yaşarsın o zman.
bize hep düşüklerin normal olduğunu söledikler için 3.süne kadar yaptırmadık.çokta basit bi nedendenmiş
keşke ilkinde yaptırsadım dedim.genetik dahil bi sürüüü test yaptırdık.çokta zor değil 6-7 tüp kan verdim.ne var ne yok incelediler.
canım ben herkese sölüorum yaptırın die bi daha aynı şeyleri yaşayıp zaman kaybetmekten iyidirr
mirage nsılsın cnm hoş geldin..
canım günün geçti miiii
hoşbuldum iyiyim kuşum sen nasılsın
derya baykalın sitesine girıyorum eger horaşa örmeyı bılıyorsan düz örgü yanı ordan kolaylıkla herşeyi yapabilirsin açık açık yazıyo hepsi çünkü
ben hatta açıyorum leptap kucgıma alıyoum hem okuyorum hem yapmaya çalışıyorum dene bence mutlaka ilerleebilirsin cnm:hulya:
bende düzensiz canım ama ortalama 35 günde olurum diye tahmin ediyorum son 4 aydır düzenli 29 günde oluyodum ama bakalım bekliyorum
iyiym cnm bende ne yapayım kara kara düşünüyorum kırmıı kart görecekmiyim görmeyecekmıyım bugun günüm hayırlsı diyorum artık...:Saruboceq:
doğru söylüyosunn canımmm zaten benim ikincii doktor hatası yüzünden oldu ilkinde kürtaj olmadığımdan boş gebelik yaşadımm bebeğim rahime tutunamadıı iyiki söyledinn bu kadar bilmiyodumm sadece doktorum bana bir buçuk iki ay sonra gel hem sonucu hem hamileliği tekrar konuşalım demişti bilgilendirdiğin çok iyi oldu eğer o söylemezse ben hatırlatırımm rabbim bi daha düşük acısı yaşatmazzz inşallahh hiç kimseye başta bizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?