Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

a yarencım ne güzel bende örgü ypmayı çok seviyorum kafam dagılıyo yapınca bende birşyler yapıp saklıyorum...sende sakla tabıkı gelecek zamanı

kürtaj esnasında rahimden parça aldılar patolojiye gönderdiler ama şubat sonu yada mart başında gitcem kontrole öle dedi doktor inşallah kötü bi sonuç almammm peki sen o iğneyi ne kadar kullancakmışsınn canımm?

a yarencım ne güzel bende örgü ypmayı çok seviyorum kafam dagılıyo yapınca bende birşyler yapıp saklıyorum...sende sakla tabıkı gelecek zamanı

insan örgü örneklerini görünce bile içi kıpır kıpır oluyoo hele kız hırkaları yelekleri nasıl cıvıl cıvılll hakikaten insan onunla uğraştıkca kafası dağılıyo tüm dikkatini ona veriyosunn ama ben daha tam bilmiyomm örgüyüü sen anlıyosun sanırım örgüdenn..

9 ay boyunca canımm
tatlım bebeği bisde patolojiye gönderdik ama önemli olan sana yapılması gereken testler.
ben bi sürü prof gezdim canım.burda adanada.
söledikleri şu:bebekte genelde bişi çıkmıo.çıksa bile bi dahaki bebekte aynı şey olcak die bişi yok.
ama sende bişi varsa ki bu genelde kan pıhtılaşması oluoo.onun öğrenilmesi lazım çünkü bi daha ki bebekte aynı yaşarsın o zman.
bize hep düşüklerin normal olduğunu söledikler için 3.süne kadar yaptırmadık.çokta basit bi nedendenmiş
keşke ilkinde yaptırsadım dedim.genetik dahil bi sürüüü test yaptırdık.çokta zor değil 6-7 tüp kan verdim.ne var ne yok incelediler.
canım ben herkese sölüorum yaptırın die bi daha aynı şeyleri yaşayıp zaman kaybetmekten iyidirr

derya baykalın sitesine girıyorum eger horaşa örmeyı bılıyorsan düz örgü yanı ordan kolaylıkla herşeyi yapabilirsin açık açık yazıyo hepsi çünkü
ben hatta açıyorum leptap kucgıma alıyoum hem okuyorum hem yapmaya çalışıyorum dene bence mutlaka ilerleebilirsin cnm:hulya:

doğru söylüyosunn canımmm zaten benim ikincii doktor hatası yüzünden oldu ilkinde kürtaj olmadığımdan boş gebelik yaşadımm bebeğim rahime tutunamadıı iyiki söyledinn bu kadar bilmiyodumm sadece doktorum bana bir buçuk iki ay sonra gel hem sonucu hem hamileliği tekrar konuşalım demişti bilgilendirdiğin çok iyi oldu eğer o söylemezse ben hatırlatırımm rabbim bi daha düşük acısı yaşatmazzz inşallahh hiç kimseye başta bizleree

tamam canımmm denerimmm netten bende bakıyorumm arada örgü örneklerine ama derya baykalınkine hiç bakmadımm bebek örgüü örnekleri diye yazıyodumm gelenlere bakıyodumm ama onlar biraz karışık oluyoo ben ya düz örgü örcemm yada ters düzz yoksa bana gösteren biri olcakkk sen nasılsınn canımcımm?

aminn canım.
ahh bu doktorlar varyaa.biz ısrar ede ede yaptırdık testlerii.düşükler normal die die buralara geldik.ben araştırarak kararımı verdim.şansa bırakmadım işimi.
sende yaptır canım.zararı olmazz.genetik testini yaptırmasan bile o uzun zamanda çıkıo.
diğerlerini mutlaka yaptır.aslında bu testler hamlelik düşündüğün gebelikten önce yapılmalıymış
allahtan hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…