Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

valla ben kendimi anlatıyım canımm ben zaten düşük yaptıktan 3 gün sonra gittim hastaneye ve kanamam hala devam ediyodu burda ulaşım çok kolay olmadığından dolayıı akşam saat 5,30 gibi hastanede oldumm düşük olduğu için randevu almama gerek olmadığını söylediler nese girdim içeri anlattım doktora ve banada vajinal ultrasyonla baktı ve direk içerde parça kalmamış düşürmüşsün dedi 100 mg.lık bi antibiyotik yazdı ve tamam gidebilirsin dedi ben sordum kanamam bitince kontrole falan geliyim mi dedim gerek yok dedii bende düşünüyorumm benim kanamam devam ederken nasıl içerde parça kalmadığını anlıyo valla hayret ama o an insan düşünemiyoo nese eve geldimm 4-5 gün daha kanamam devam etti ikinciye hamile kaldığımda askeri hastaneye gittim ben direk düşük yaptım ve kürtaj olmadım der demez doktor hemen tahliller yaptı ve o gün bana dediki yaşadığın boş gebelik olabilir lekelenmen veya sancın olursa muhakkak hemen gel dedi ve 3 gün sonra lekelenmem oldu hemen hastaneye gittim tüm tahliller yenilendii o gün hastanede yatırdılarr ve ertesi gün gebeliği sonlandırdılar ve doktorum beni konuşmasıyla çok aydınlattı ve onun söylemesine vajinal ultrasyondan içerde parça kalıp kalmadığı kesin olarak anlaşılmazz takii rahim dışarı çekilip gözle görünmesi lasımm dedi ve bana göre her düşüğün sonunda kürtaj gereklidir dedii ben bunları yaşadım ccanım

Kızlar ben daha Öncede sÖledım bırlıkte karar verıp yenı bı topık aÇalım
sayfalar ÇoĞalınca zor aÇılıo
ne dersınız

yok canım ya ssk aslında daha iyi valla benim vaktim olsa devlet hastanesine giderdim

valla bende artık askeri hastaneye gitcemm ordaki doktorlar erkek die gitmiyodumm ama kürtajım orda oldu ve çook ilgilendiler daha önce hep özele gittim hiç böle ilgi görmedimm sağolsun doktorum kürtaja almadan önce bile sır bir saat bizi aydınlattı tüm tahlilleri yapmadan kürtaja almadılar bi gece yattım hemşireler ayrı doktorlar ayrı ilgilendi valla

bende kontrole gidiyim çalışmalara başlıcamız zaman içiriyimmm gerçi bizimkinin içmesine gerek yok heran hazır ama o zaman hiç tutamıcamm desenee

bende hiç erkek doktora gitmemiştim bu konuda ama bigün acile kaldırıldım benimde sorunumu erkek doktorlar buldu

Bunun kadını erkeĞı yok doktorunu bulucaksın ya en Önemlısı ben bu doktorumdam eskısı gıbı mÖemnun deĞılım artık ınŞ.bu ay hamnıŞımdırde Özel bı hastaneye gıderım

Bunun kadını erkeĞİ yok doktorunu bulucaksın ya en Önemlİsİ ben bu doktorumdam eskİsİ gİbİ mÖemnun deĞİlİm artık İnŞ.bu ay hamnİŞİmdİrde Özel bİ hastaneye gİderİm

doğru söylüyosun canımm yaa erkeği kadını yokmuşş yeterki bilgisi iyi olsunn işte yeni evliyim yaa evlenene kadar kadın doğum nedir bilmezdimm çekindim aman aman kadın olsun diee aradım durdumm şimdiki aklım olsaa...

bu durumda benimde parça kalma ihtimali var o zaman fisfisfis yakın zamanda tekrar görünim ben başka bidoktora en iyisi bilmiyorumkismile

içir içir
zaten kaçamodum da şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiiç şansım yok :hulya:

hım çok teşekkurler çiçekçin bundan ben de içerim ya hem enerjı verır hem kan yapar ne gusel ...zemuszemus

yarım lt suya 6-7 tane keçiboynuzu kaynayan suya tabıkı snra 20 dk kaynasın sonra sabah akşam iç.gusel ve kolay

iç canım keçiboynuzu başka şeylerede faydası varrrr.
ama kaynayan suya atcan 3 dk kaynacan sadece.
20 dk dinlendircen tatlım.sora süzcen
kürlerin yapılışı önemlii.20 dk kaynamıcakkkk

VALLA KUŞUM KADIN OLMAK ÇOK ZORMUŞ ohaoldumsmiledelikafadulden

bu durumda benimde parça kalma ihtimali var o zaman fisfisfis yakın zamanda tekrar görünim ben başka bidoktora en iyisi bilmiyorumkismile

valla bitanemm yaa ben bunları yaşadımm inşallah sen yaşamazsın ama sen kanaman bittikten sonra tekrar kontrole gitmişsinn beni hiç kontrole bile çağırmadıı ama hastanede iki uzman doktor muayene etti tek başlarına karar vermediler ama doktorum bir saat kürtajın ne kadar gerekli olduğunu anlatıp içimizi rahatlattı bazı hekim arkadaşlarım kürtaja gerek duymuylar onlara saygı duyarım ama dedi sen düşük yaşamışsın rahim etkilenmiş en azından temizlenmesi gerek bence dedi

VALLA KUŞUM KADIN OLMAK ÇOK ZORMUŞ ohaoldumsmiledelikafadulden

sorma canım yaa inan eşimde böle söylüyoo kadın olmak ne kadar zormuş diyoo en ufak bi ayaktan üşütsek bilee hemen sancılanıyozz evlendikten sonra kadının derdi bitmiyomuşş anneme ben bekarken böle olmuyodu dediğimde alış alış evlilik bölee kadınsan her şeyi görüyosun diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…