yok canım ya vajinal ultrasonla baktı en küçük parçaları bile görsün diye valla Mersin in en iyi doktorlarından diyolar diye güvendim bende kafamçokkarıştı en son gittiğimde bişey kalmamış dedi bilmiyorum ki fisfisfis
yok canım ya ssk aslında daha iyi valla benim vaktim olsa devlet hastanesine giderdim
Kızlar ben daha Öncede sÖledİm bİrlİkte karar verİp yenİ bİ topİk aÇalım
sayfalar ÇoĞalınca zor aÇılıo
ne dersİnİz
ilk 1 hafta sabah akşam içecek.sabha aç karnına,akşama yatarken
1 hafta sonra sadece akşam yatarkn
yarım litre ( 2,5 su bardağı) kaynayan suyun içine 6-7 tane keçiboynuzunu kırıp atıosun.
3 dk kaynıo
altını kapatıp 20 dk dinlenioo.keçiboynuzlarını süzüosun.
2 bardak çıkıo 1 sabah 1 akşam
1 haftadan sonra sadece akşamları yapcağın için malzmeyi yarıya indirip aynı şekilde yapcan canım 1 bardak çıkıo
oooh bi güzel içio.bi süre sonra seni evin içinde kovalıoooooooo:roflol:
valla bende artık askeri hastaneye gitcemm ordaki doktorlar erkek die gitmiyodumm ama kürtajım orda oldu ve çook ilgilendiler daha önce hep özele gittim hiç böle ilgi görmedimm sağolsun doktorum kürtaja almadan önce bile sır bir saat bizi aydınlattı tüm tahlilleri yapmadan kürtaja almadılar bi gece yattım hemşireler ayrı doktorlar ayrı ilgilendi valla
bende kontrole gidiyim çalışmalara başlıcamız zaman içiriyimmm gerçi bizimkinin içmesine gerek yok heran hazır ama o zaman hiç tutamıcamm desenee
Bunun kadını erkeĞİ yok doktorunu bulucaksın ya en Önemlİsİ ben bu doktorumdam eskİsİ gİbİ mÖemnun deĞİlİm artık İnŞ.bu ay hamnİŞİmdİrde Özel bİ hastaneye gİderİm
içir içir
zaten kaçamodum da şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiiç şansım yok :hulya:
valla ben kendimi anlatıyım canımm ben zaten düşük yaptıktan 3 gün sonra gittim hastaneye ve kanamam hala devam ediyodu burda ulaşım çok kolay olmadığından dolayıı akşam saat 5,30 gibi hastanede oldumm düşük olduğu için randevu almama gerek olmadığını söylediler nese girdim içeri anlattım doktora ve banada vajinal ultrasyonla baktı ve direk içerde parça kalmamış düşürmüşsün dedi 100 mg.lık bi antibiyotik yazdı ve tamam gidebilirsin dedi ben sordum kanamam bitince kontrole falan geliyim mi dedim gerek yok dedii bende düşünüyorumm benim kanamam devam ederken nasıl içerde parça kalmadığını anlıyo valla hayret ama o an insan düşünemiyoo nese eve geldimm 4-5 gün daha kanamam devam etti ikinciye hamile kaldığımda askeri hastaneye gittim ben direk düşük yaptım ve kürtaj olmadım der demez doktor hemen tahliller yaptı ve o gün bana dediki yaşadığın boş gebelik olabilir lekelenmen veya sancın olursa muhakkak hemen gel dedi ve 3 gün sonra lekelenmem oldu hemen hastaneye gittim tüm tahliller yenilendii o gün hastanede yatırdılarr ve ertesi gün gebeliği sonlandırdılar ve doktorum beni konuşmasıyla çok aydınlattı ve onun söylemesine vajinal ultrasyondan içerde parça kalıp kalmadığı kesin olarak anlaşılmazz takii rahim dışarı çekilip gözle görünmesi lasımm dedi ve bana göre her düşüğün sonunda kürtaj gereklidir dedii ben bunları yaşadım ccanım
içir içir
zaten kaçamodum da şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiiç şansım yok :hulya:
Kızlar ben daha Öncede sÖledİm bİrlİkte karar verİp yenİ bİ topİk aÇalım
sayfalar ÇoĞalınca zor aÇılıo
ne dersİnİz
hım çok teşekkurler çiçekçin bundan ben de içerim ya hem enerjı verır hem kan yapar ne gusel ...zemuszemus
yarım lt suya 6-7 tane keçiboynuzu kaynayan suya tabıkı snra 20 dk kaynasın sonra sabah akşam iç.gusel ve kolay
doğru söylüyosun canımm yaa erkeği kadını yokmuşş yeterki bilgisi iyi olsunn işte yeni evliyim yaa evlenene kadar kadın doğum nedir bilmezdimm çekindim aman aman kadın olsun diee aradım durdumm şimdiki aklım olsaa...
bu durumda benimde parça kalma ihtimali var o zaman fisfisfis yakın zamanda tekrar görünim ben başka bidoktora en iyisi bilmiyorumkismile
Olabilir canım neden olmasın umutla bebişlerini bekleyenlerin topiği olabilir yerimseniben
VALLA KUŞUM KADIN OLMAK ÇOK ZORMUŞ ohaoldumsmiledelikafadulden
güzel başlık.kim acacak kuzularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?