Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy aynen hamile kalmak için ayrı uğraş hamile kalınca aman bişey olmasın diye ayrı uğraş işimiz zor valla kafamçokkarıştı bende şimdi ikinciye hamile kalsam hep aklımda olacak aman düşecek korkusu öncekinde hiç bişeyi umursamadım hiç dikkat etmedim hoplayıp zıpladım bi sürü hatta öğrenmeden önceki gün iki saat halay çekmiştm kaydirigubbakcemile3 ne bilim hiç beklemiyodum ki bilsem yaparmıyım kafamçokkarıştı şimdide mumla arıyorum :kedi:

hadi ya benim ismi lazım değil doktorcum sadece hamiş bırakmaya çalışıyo galiba kafası

en kral doktor bile herşeyi ayrıntısına kadar yapmıo kiiii canım.
kendi kendimizinde doktoru olcaz.farklı doktorlara gidipde birleştirdim hepsini.kendimde araştırdım.
bi daha aynı şeyi yaşamak istemiorum dedim sıvadım kollarımı.gerekli görmedikleri şeyleri bile zorla yaptırdım.
hiç yoktan yakamozun dediği gibi kafam rahatladıı

yumurtlamam çok ıyı diğer testlerımde benım yumurtam o bellı yumurtanın buyuduğu donemde doktora gıttığımde 12mm ıdı. normalde 19 mm olması gerekıormuş. yanı yumurtam bellı olgunluğa erişmemişti.bu kurde yumurtayı buyutuyormuş dıe duydum yapıorum bakalım hayırlısı olsun ınşallah yh a :Saruboceq:

alırız ama canımcımm içinde oturma gibi bi lüksümm yokk sürekli tayinci olmak zorundayızz ancak emekli olunca sabitleşcezzz emekli olana kadar üç yıl orda beş yıl burda gezip durcammm

oda zor kuşum allahım o emeklilik günlwerinize tez zamanda kavuşturur inş.

oda doğruda bunları bilmiyodum benim kalpte sorun var guatr var onları dedim doktoruma bana bu hastalıklar gelmedi bi zmanlar şekerde problem vardı çok düşük çıkıyodu onlarıda dedim bunlkarıda bu ay söyleyeyim

ilkinde bende senin gibiydiimm hiç umursamıyodumm rabbim korur diyodumm bende ilk düşükten önce evimin şeklini değiştirmiştimm ve eşim nöbetciydi tek başıma yaptımm koltuklarımm çok ağırr duvar ünitesini düşün onu bile tek başıma bi duvardan diğer duvara itikleyip duruyodumm ama başıma geldii özellikle eşim ve herkes beni suçladıı çokk kızdılar sürekli bu durumu hatırlatıp durdular sonra hemen peşine ikinciye hamile kaldımm onda varyaa sürekli yattımm hiç iş yapmadığım gibi çöp bile kaldırmadımm ama takdiri ilahii iştee...

KoÇİŞe bol vİtamİn keÇİboynuz kaynat pekmezİnİ yedİr hergÜn gİr İlİŞkİye o gÜnlerde

canım keçi boynuzu pekmezi çok fazla kaynatıldığı için yararı olmuyormuş kaynatıp suyunu içirmek lazımmış geçen şu kürlerin mucidi doktor varya neydi adı o söylüyodu tv de yerimseniben

ya canım o yumoşlarda belli olmuyoki önemli olan sağlam yumoş olup çatlaması benim yumoşlar 23 mm oluyodu ama çatlaması geç oluyodu o yüzden hamiş kalamadım henüz

canım keçi boynuzu pekmezi çok fazla kaynatıldığı için yararı olmuyormuş kaynatıp suyunu içirmek lazımmış geçen şu kürlerin mucidi doktor varya neydi adı o söylüyodu tv de yerimseniben

evet doğru sölüosun canım.
bende keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriorum.kürünü uyguluorum yani
gerçektende faydası varrr

ya canım o yumoşlarda belli olmuyoki önemli olan sağlam yumoş olup çatlaması benim yumoşlar 23 mm oluyodu ama çatlaması geç oluyodu o yüzden hamiş kalamadım henüz

o zaman hayırlısı dıyelım ne dıyelım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5 hem ank da hem trabzon da gttım doktora her ıkısıde yumurtlamammın gusel olduğunu ama yumurtanın bellı olgunluğa gelmedığını soledı ... umarım bellı olgunluğa gelır çatlat ben de hamiş kalırım :Saruboceq:

olacagı varmış canım zamanı gelince gelecek inş. bebişerimiz, bende kanamaın başlıycagı gün bi sürü de temizlik yapmıştım ama bizim suçumuz değilki nerden bilelim bilsek yaparmıyız :1no2: sen testleri yaptır canım tesadüfi de olabilir ama iki ve daha fazlası düşüklerde genelde kan pıhtılaşması çıkıyo inş. çıkmaz tabi ama çıkarsada hiç bozma moralini 9 ay iğne vuruluyosun sağ salim doğuyo bebişin :dance:

kaynatıp içir keçi boynuzu pekmezi enerji için kuşum tatlı tatlı benimki suyunu pek içmiyo onun arkasından pekmezide veriyodum

inşallahhh canımm 2011 de batıya gitcezz bakalımm nere çıkcakkk

inşallah olur.
ozamana kadar da forumdan kaçmak yok ama.
KIZLAR BEBİŞLER OLUNCADA BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ.OKADAR SIKINTILARIMIZI PAYLAŞTIK.SEVİNÇLERİMİZDE PAYLAŞALIM.HEPİNİZİ ÇOK SEVİORUUUM

oooo daha çoookk varr daha bi nerden baksakk 17 senemizz varr birde 8 yıl zorunlu doğu görevimiz varr burda 4 yılı bitmiş iki sefer daha doğumuzz varr offf off rabbim yardımcımız olsunn

allahım huzur versin mutlu olun bunlar geçer be kuşum geziyom de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…