yok canım ya allahım nasip etmişse olur sende alırsın
yafff şuu sorunsuzz hamilelik yaşayanlara bi imreniyorumm kii bizz tekrar bi hamilelik yaşasak rabbim yaşatmasın ama o düşük korkusu hep bilinç altımızda olcakkk hep o korkuyla yaşıcazz inşallah rabbim hepimizin kucağını sağlıcakla doldurur da bu günlerimizi güzel bi anı olarak hatırlarızzz
hadi ya benim ismi lazım değil doktorcum sadece hamiş bırakmaya çalışıyo galiba kafası
ben geçen ay yapmıştım bi işe yaramad o kadarda ümitlenmiştim kafamçokkarıştı ama inşallah sende işe yarar canım yumurtlama problemi olanlarda yarıyomuş benim problemim yok zaten salak gibi yaptım ters tepti galiba adet saptı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
alırız ama canımcımm içinde oturma gibi bi lüksümm yokk sürekli tayinci olmak zorundayızz ancak emekli olunca sabitleşcezzz emekli olana kadar üç yıl orda beş yıl burda gezip durcammm
alırız ama canımcımm içinde oturma gibi bi lüksümm yokk sürekli tayinci olmak zorundayızz ancak emekli olunca sabitleşcezzz emekli olana kadar üç yıl orda beş yıl burda gezip durcammm
en kral doktor bile herşeyi ayrıntısına kadar yapmıo kiiii canım.
kendi kendimizinde doktoru olcaz.farklı doktorlara gidipde birleştirdim hepsini.kendimde araştırdım.
bi daha aynı şeyi yaşamak istemiorum dedim sıvadım kollarımı.gerekli görmedikleri şeyleri bile zorla yaptırdım.
hiç yoktan yakamozun dediği gibi kafam rahatladıı
ayy aynen hamile kalmak için ayrı uğraş hamile kalınca aman bişey olmasın diye ayrı uğraş işimiz zor valla kafamçokkarıştı bende şimdi ikinciye hamile kalsam hep aklımda olacak aman düşecek korkusu öncekinde hiç bişeyi umursamadım hiç dikkat etmedim hoplayıp zıpladım bi sürü hatta öğrenmeden önceki gün iki saat halay çekmiştm kaydirigubbakcemile3 ne bilim hiç beklemiyodum ki bilsem yaparmıyım kafamçokkarıştı şimdide mumla arıyorum :kedi:
oda doğruda bunları bilmiyodum benim kalpte sorun var guatr var onları dedim doktoruma bana bu hastalıklar gelmedi bi zmanlar şekerde problem vardı çok düşük çıkıyodu onlarıda dedim bunlkarıda bu ay söyleyeyim
KoÇİŞe bol vİtamİn keÇİboynuz kaynat pekmezİnİ yedİr hergÜn gİr İlİŞkİye o gÜnlerde
yumurtlamam çok ıyı diğer testlerımde benım yumurtam o bellı yumurtanın buyuduğu donemde doktora gıttığımde 12mm ıdı. Normalde 19 mm olması gerekıormuş. Yanı yumurtam bellı olgunluğa erişmemişti.bu kurde yumurtayı buyutuyormuş dıe duydum yapıorum bakalım hayırlısı olsun ınşallah yh a :saruboceq:
inşallah mersine de gelirsiiiiin canım
canım keçi boynuzu pekmezi çok fazla kaynatıldığı için yararı olmuyormuş kaynatıp suyunu içirmek lazımmış geçen şu kürlerin mucidi doktor varya neydi adı o söylüyodu tv de yerimseniben
ya canım o yumoşlarda belli olmuyoki önemli olan sağlam yumoş olup çatlaması benim yumoşlar 23 mm oluyodu ama çatlaması geç oluyodu o yüzden hamiş kalamadım henüz
ilkinde bende senin gibiydiimm hiç umursamıyodumm rabbim korur diyodumm bende ilk düşükten önce evimin şeklini değiştirmiştimm ve eşim nöbetciydi tek başıma yaptımm koltuklarımm çok ağırr duvar ünitesini düşün onu bile tek başıma bi duvardan diğer duvara itikleyip duruyodumm ama başıma geldii özellikle eşim ve herkes beni suçladıı çokk kızdılar sürekli bu durumu hatırlatıp durdular sonra hemen peşine ikinciye hamile kaldımm onda varyaa sürekli yattımm hiç iş yapmadığım gibi çöp bile kaldırmadımm ama takdiri ilahii iştee...
oda zor kuşum allahım o emeklilik günlwerinize tez zamanda kavuşturur inş.
canım keçi boynuzu pekmezi çok fazla kaynatıldığı için yararı olmuyormuş kaynatıp suyunu içirmek lazımmış geçen şu kürlerin mucidi doktor varya neydi adı o söylüyodu tv de yerimseniben
evet doğru sölüosun canım.
bende keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriorum.kürünü uyguluorum yani
gerçektende faydası varrr
inşallahhh canımm 2011 de batıya gitcezz bakalımm nere çıkcakkk
oooo daha çoookk varr daha bi nerden baksakk 17 senemizz varr birde 8 yıl zorunlu doğu görevimiz varr burda 4 yılı bitmiş iki sefer daha doğumuzz varr offf off rabbim yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?