Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim ikincim düşük değildi canım boş gebelikti ve gebeliği sonlandımak için kürtaja aldılar bi önceki düşüğümde kürtaj olmamıştımm yani önceki doktorum parça kalmamış kürtaja gerek yok demişti meğer içerde parça kalmış ve ikinci bebeğim rahime tutunamamışş o yüzden boş gebelik gelişmişş yani ikincii tamamen bi önceki doktorumun hatasıydıı...

AH BU DOKTORLAR YA kötükedihüsoklava:

ayyy çok kötü :1no2: benimde içime kurt düştü şimdi ben düşük yaptım kürtaj dedi doktor ama akşamına kendiliğinden düştü gördüm hatta yavaş yavaş şekillenmişti :çok üzgünüm: sonra gittim doktor parça kalmamış çok küçük pıhtılar var onlarda adette gider dedi adetten sonra yine gittim içbişey kalmamış temizlenmiş dedi CADIARZU ay ya kaldıysa öyle olursa benimde, başka doktora dahamı gitsem ki

faydası var derken neye faydası varkı kızlar ?bilmiyorumkismile

keçiboynuzu pekmezi değilde keçiboynuzu kürü.yani suyu
spermlerin sayısını ve hareketliliğini arttırıoo.eşimin sperm sorunu yok ama ne kadar çok olursa okadar iyidirrr diyip başlattım.1 ayı geçti içio.
hareketliliğini bilemem ama sayısı baya artıoooo :roflol:

kürün tarifini isteyenlere veriim :hulya:

evet hamile kalan kaçmasın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yine sohbetlerimize devam edelim bebeğin gelişimi hakkında konuşuruz o zamanda opuyorumnanaktan ayy inşallah o günler bi an önce gelir yarabbim :Saruboceq:

peki canımm nasıl anladı içerde parça kalmadığını rahi dışarı çekip gözle gördümü?

ay çiçek alemsin sayısı artıyo ha :roflol: :roflol: :roflol: negüldüm ya :roflol:

canım şimdi onu kafaya takmaa stres olursun vallaaa.
2 kere bakmış.ama çokta takılırsan başkasına da git.
sen hangi doktora giidiosun canım

peki canımm nasıl anladı içerde parça kalmadığını rahi dışarı çekip gözle gördümü?

yok canım ya vajinal ultrasonla baktı en küçük parçaları bile görsün diye valla Mersin in en iyi doktorlarından diyolar diye güvendim bende kafamçokkarıştı en son gittiğimde bişey kalmamış dedi bilmiyorum ki fisfisfis

yazar mısın çiçekcim ? yerimseniben

canım şimdi onu kafaya takmaa stres olursun vallaaa.
2 kere bakmış.ama çokta takılırsan başkasına da git.
sen hangi doktora giidiosun canım

kız ondan sonra da gittim ben iki kerede değil kalmamıştır heralde ya :kedi: Orta doğuda çiğdem hanım var canım çok iyi bi doktor diyolar doğumunu onda yapanlar ona gidiyorum yerimseniben

hiçç kaçarmıyımm valla ben kendi adıma söylüyümm hep burdayımmm ve burada olcamm beki ara sıra girmem aksar ama muhakkak ilk bulduğum fırsatta her zaman girmeye çalışcamm

yazar mısın çiçekcim ? yerimseniben

ilk 1 hafta sabah akşam içecek.sabha aç karnına,akşama yatarken
1 hafta sonra sadece akşam yatarkn

yarım litre ( 2,5 su bardağı) kaynayan suyun içine 6-7 tane keçiboynuzunu kırıp atıosun.
3 dk kaynıo
altını kapatıp 20 dk dinlenioo.keçiboynuzlarını süzüosun.
2 bardak çıkıo 1 sabah 1 akşam

1 haftadan sonra sadece akşamları yapcağın için malzmeyi yarıya indirip aynı şekilde yapcan canım 1 bardak çıkıo

oooh bi güzel içio.bi süre sonra seni evin içinde kovalıoooooooo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…