olacagı varmış canım zamanı gelince gelecek inş. bebişerimiz, bende kanamaın başlıycagı gün bi sürü de temizlik yapmıştım ama bizim suçumuz değilki nerden bilelim bilsek yaparmıyız :1no2: sen testleri yaptır canım tesadüfi de olabilir ama iki ve daha fazlası düşüklerde genelde kan pıhtılaşması çıkıyo inş. çıkmaz tabi ama çıkarsada hiç bozma moralini 9 ay iğne vuruluyosun sağ salim doğuyo bebişin :dance:
faydası var derken neye faydası varkı kızlar ?bilmiyorumkismile
inşallah olur.
ozamana kadar da forumdan kaçmak yok ama.
KIZLAR BEBİŞLER OLUNCADA BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ.OKADAR SIKINTILARIMIZI PAYLAŞTIK.SEVİNÇLERİMİZDE PAYLAŞALIM.HEPİNİZİ ÇOK SEVİORUUUM
benim ikincim düşük değildi canım boş gebelikti ve gebeliği sonlandımak için kürtaja aldılar bi önceki düşüğümde kürtaj olmamıştımm yani önceki doktorum parça kalmamış kürtaja gerek yok demişti meğer içerde parça kalmış ve ikinci bebeğim rahime tutunamamışş o yüzden boş gebelik gelişmişş yani ikincii tamamen bi önceki doktorumun hatasıydıı...
benim ikincim düşük değildi canım boş gebelikti ve gebeliği sonlandımak için kürtaja aldılar bi önceki düşüğümde kürtaj olmamıştımm yani önceki doktorum parça kalmamış kürtaja gerek yok demişti meğer içerde parça kalmış ve ikinci bebeğim rahime tutunamamışş o yüzden boş gebelik gelişmişş yani ikincii tamamen bi önceki doktorumun hatasıydıı...
faydası var derken neye faydası varkı kızlar ?bilmiyorumkismile
allahım huzur versin mutlu olun bunlar geçer be kuşum geziyom de geç
inşallah olur.
KIZLAR BEBİŞLER OLUNCADA BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ.OKADAR SIKINTILARIMIZI PAYLAŞTIK.SEVİNÇLERİMİZDE PAYLAŞALIM.HEPİNİZİ ÇOK SEVİORUUUM
ayyy çok kötü :1no2: benimde içime kurt düştü şimdi ben düşük yaptım kürtaj dedi doktor ama akşamına kendiliğinden düştü gördüm hatta yavaş yavaş şekillenmişti :çok üzgünüm: sonra gittim doktor parça kalmamış çok küçük pıhtılar var onlarda adette gider dedi adetten sonra yine gittim içbişey kalmamış temizlenmiş dedi CADIARZU ay ya kaldıysa öyle olursa benimde, başka doktora dahamı gitsem ki
keçiboynuzu pekmezi değilde keçiboynuzu kürü.yani suyu
spermlerin sayısını ve hareketliliğini arttırıoo.eşimin sperm sorunu yok ama ne kadar çok olursa okadar iyidirrr diyip başlattım.1 ayı geçti içio.
hareketliliğini bilemem ama sayısı baya artıoooo :roflol:
kürün tarifini isteyenlere veriim :hulya:
AH BU DOKTORLAR YA kötükedihüsoklava:
ayyy çok kötü :1no2: benimde içime kurt düştü şimdi ben düşük yaptım kürtaj dedi doktor ama akşamına kendiliğinden düştü gördüm hatta yavaş yavaş şekillenmişti :çok üzgünüm: sonra gittim doktor parça kalmamış çok küçük pıhtılar var onlarda adette gider dedi adetten sonra yine gittim içbişey kalmamış temizlenmiş dedi CADIARZU ay ya kaldıysa öyle olursa benimde, başka doktora dahamı gitsem ki
peki canımm nasıl anladı içerde parça kalmadığını rahi dışarı çekip gözle gördümü?
keçiboynuzu pekmezi değilde keçiboynuzu kürü.yani suyu
spermlerin sayısını ve hareketliliğini arttırıoo.eşimin sperm sorunu yok ama ne kadar çok olursa okadar iyidirrr diyip başlattım.1 ayı geçti içio.
hareketliliğini bilemem ama sayısı baya artıoooo :roflol:
kürün tarifini isteyenlere veriim :hulya:
canım şimdi onu kafaya takmaa stres olursun vallaaa.
2 kere bakmış.ama çokta takılırsan başkasına da git.
sen hangi doktora giidiosun canım
inşallah olur.
sorma canım yaa birde tavsiye üzerine o doktora gittim ve özel hastane yaniii bunu yapan hani deriz ya özel daha çok ilgilenir ama maaleseff
ay çiçek alemsin sayısı artıyo ha :roflol: :roflol: :roflol: negüldüm ya :roflol:
yazar mısın çiçekcim ? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?