Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize abla 27 yim
senle aramızda 4 yaş mı var.
istemiosan demem ama yaştan ziyade büüyümüş çocuğun varya bide evlilikte olgunlaşmışsın sölemem gerekiomuş gibi hissedioorum

aaaa çok yakınız kıızz kaydirigubbakcemile5 bende küçükçekmece de...cennet mah..

orayı biliyorum ben bizim orda tekstıl vardı babamın yani çok güzel bi yer orası bak biz çok yakınız buluşma ımkanımız yüksek yani aslında esenyurt da oturuyorum ama tarif verirken orayı söyluyorm burayı kımse pek bılmıyo avcılar da 10 dk zaten

azize abla 27 yim
senle aramızda 4 yaş mı var.
istemiosan demem ama yaştan ziyade büüyümüş çocuğun varya bide evlilikte olgunlaşmışsın sölemem gerekiomuş gibi hissedioorum

hımm saygılı kızım benimm opuyorumnanaktan canın nasıl istiyosa öle de bebişimm...
valla canmm temmuzda 11.yılımız doluyo 2yılda nişanlı kaldık.

hımm saygılı kızım benimm opuyorumnanaktan canın nasıl istiyosa öle de bebişimm...
valla canmm temmuzda 11.yılımız doluyo 2yılda nişanlı kaldık.

maşallaaaah daha nice yıllar olsun.ben çok merak ediorum 10 yıl sonra evliliğiiz nasıl olcak acaba.
şimdi çok ciciiii bıcır bıcır çocuk gibiyiz inşallah değişmez

ayy evet tatlış buluşuruz valla burayı biliyosan sen gelirsin biyerde buluşuruz canmm...
ben oraları bilmem kaybolurum beeee. seni bekliyom tatlımmkaydirigubbakcemile2

maşallaaaah daha nice yıllar olsun.ben çok merak ediorum 10 yıl sonra evliliğiiz nasıl olcak acaba.
şimdi çok ciciiii bıcır bıcır çocuk gibiyiz inşallah değişmez

inşallah tatlımm...inan insan birbirini gerçekten seviyosa istediği kadar yıllar geçsin hiç bi fark olmuyo. biz eşimle sanki hala yeni evli gibiyiz hala bana ilk evliliğimiz yıldakigibi davranıyo işten gelince kapıdan öpmeden içeri girmez benim aşkım
sevgiliymişizgibi tel..ime aşk msj ları çeker günde kaç kez...Şeniz

inşalllah yıllar sonra bizlerde ilk aşkımızı yaşıyabiliriz.
allah esirgesin sizi.
bide çocuğumuz olursa sizin gibiii.ah ahhhhhh

ayy evet tatlış buluşuruz valla burayı biliyosan sen gelirsin biyerde buluşuruz canmm...
ben oraları bilmem kaybolurum beeee. seni bekliyom tatlımmkaydirigubbakcemile2
kaybolmazsın abla ya inşallah bir gün tam ortada buluşuruzkaydirigubbakcemile2
ayyy ne güzel bizim şimdi öyle ama 10 yıl sonra ne olur bimiyorum inşallah sizinki gibi devam eder maşşallah nazar degmesin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…