kızlar bem çamaşır asıyom birazdan gelirim tatlışlarr
pison hoş gedin şeker ee nasıl geçti dr randevun :uhm:
kızlar bu arada bişey sorcam eşinizin ailesi ile arnız nasıl evleri yakın mı size...
aynı bıraktıgın yerdeyiz:)hosbuldum canim. sanirim internetimde sorun var zor baglandim.
dis doktoru randevusu ne kadar guzel gecebilirgitmek istemedigim doktorlarin basinda geliyorlar malesef. ee siz neler yaptiniz?
ne güzel cnm çok sevndim:)canım ben çıkıp tekrar giriorum çaktırmaym dieee
eşimin ailesi ilede gerçekten çok iyiyim.kayınvalidem kafa dengii.en iyi arkadşım o burda.
evlendiğimizde kiraya çıktık onlardan uzaktaydım.
ev almaya karar verdik.kayınvalideme yakın yerden istedim.5 aydırda yakın oturuoruz.
ya kızlar bıse sorcam ozel mesajda resım atılmıomu??*
geçmiş olsun pisoncum.
sen hangi ülkedesinn
saol nohutlum:) burda bırıyle tanıstım cok gusel fal bakıo:)) kahve ıcmıstım de ona yollıcaktım:)
kac aydir yaziyonuz buraya peki?
bu arada kizlar disarisi cok soguk burda zor geldim eve. simdi kedim kucagimda keyif yapiyorum hem size yaziyorum:)
geldimm çamaşırımı astım aşkıma kahvesini yaptım oturmuş yaprak dökümünü izliyoz biyandanda size bakıyom kızlarr...
ben daha bir ay oldu olmadı yazıyom....
kedin mi var aaa ne güzel yaasırnaşık şey
gecmısı okuodum da:):):) nohutlum kac dogumlusun sen ben 22.5 yasındayım:) 88 dogumluyum..bu arada kaynana durumuna da degınmek ıstıorum...
ust katımda eltım altında ben benım altımda gorumcem gorumcemın altında kaynanam oturuo....
moralımde bozuk zate kocamla kavga ettımoff off...cekıp gıdesım war walla
gecmısı okuodum da:):):) nohutlum kac dogumlusun sen ben 22.5 yasındayım:) 88 dogumluyum..bu arada kaynana durumuna da degınmek ıstıorum...
ust katımda eltım altında ben benım altımda gorumcem gorumcemın altında kaynanam oturuo....
olumunekankayizsmile:kedipuyorumnanaktan
evet bitane kedim var , iran kedisi bayiliyoruz ona. profilimde bir resmi var bakabilirsin istersen seviyosan kedileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?