Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bu arada bişey sorcam eşinizin ailesi ile arnız nasıl evleri yakın mı size...

canım ben çıkıp tekrar giriorum çaktırmaym dieee

eşimin ailesi ilede gerçekten çok iyiyim.kayınvalidem kafa dengii.en iyi arkadşım o burda.
evlendiğimizde kiraya çıktık onlardan uzaktaydım.
ev almaya karar verdik.kayınvalideme yakın yerden istedim.5 aydırda yakın oturuoruz.

hosbuldum canim. sanirim internetimde sorun var zor baglandim.
dis doktoru randevusu ne kadar guzel gecebilir gitmek istemedigim doktorlarin basinda geliyorlar malesef. ee siz neler yaptiniz?
aynı bıraktıgın yerdeyiz:)
ne güzel cnm çok sevndim:)
ya kızlar bıse sorcam ozel mesajda resım atılmıomu??*

bildigim kadarı ile atılmıyo selcanCADIARZU

saol nohutlum:) burda bırıyle tanıstım cok gusel fal bakıo:)) kahve ıcmıstım de ona yollıcaktım:)

kac aydir yaziyonuz buraya peki?
bu arada kizlar disarisi cok soguk burda zor geldim eve. simdi kedim kucagimda keyif yapiyorum hem size yaziyorum:)

geldimm çamaşırımı astım aşkıma kahvesini yaptım oturmuş yaprak dökümünü izliyoz biyandanda size bakıyom kızlarr...

gecmısı okuodum da:):):) nohutlum kac dogumlusun sen ben 22.5 yasındayım:) 88 dogumluyum..bu arada kaynana durumuna da degınmek ıstıorum...

ust katımda eltım altında ben benım altımda gorumcem gorumcemın altında kaynanam oturuo....
moralımde bozuk zate kocamla kavga ettım off off...cekıp gıdesım war walla

aboooooooooo canımm maşalllaaah yaa

ben 87 dogumluyum cnm
desene bizim gibi ailece oturuyonuz
offff:hulya:

oh canim Allah kolaylik versin sana. en azindan iyi anlasiyonuzmu iyilermi sana karsi yoksa cok zordur isin. benimde kayinvalidem cok iyidir ama uzak oturuyoruz onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…