Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aaa neden canmm yaa?

oh kı ne ohh omrumu curuttulerrr wallaa

cekıp gıdesım war artık yalann dunyadan..............
onume cıkıp duran sahte yuzlerdennn....

eltımle cok ıyıyım dıgerlerıyle pek samımı dıılım zate...

ya benmı yanlıs yapıorum anlamıorumm..benım kocamın huyları cok degısıkk...cook cook ınce dusunurr...bıktım artık yemın edıorum bugun cakıp gıtmeyı dusundum... ılk defa dedım ınsallah hamıle degılımdır dıe( cok ustume gelıo cok bunaltıo benı cokk kıskancc..ıstedıgım zman pek gıdemıorum her yere..ewlılıgımızın basından berı senın tarafın benım tarafım mewzusu war aramısda bana hep ole gelıo..o hep onun tarafına agırlık wermemı ıstıo ..ama hersey karsılıklı dıılmı ya?? ben esımı bole tanımamaıstım..bugunden sonra da cok farklı kararlar almam lazım gıbıme gelıo...artık ondan bı bebek ıstedıgımı pek sanmıorum..yarında anneme gıdıcem zate..dıcem onada bıraz zaman tanıyalım bırbırımıze dıe

hepiniz cok kucuksunuz galiba yaslanmis hissettim kendimi aranizda:) ben 82 dogumluyum ablanizmiyim yani benden buyuk varmi?
İStersen sana da abla derık cnmboshayallersmile

derdın ne bılmıyorum ama tahmın etmek zor degıl cnm

karisiyolarmi canim size?
benim dusuncem ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bir mesafe olmali arada, sonucta adi ustunde kaynana. bazen o secenek olmuyo malesef Allah yardimcin olsun valla

celallenme hemen kızçem ya yarana tuz bastım bende pişman oldum şimdikalsanaalsanasmile

sız nasıl dawranıosunz eslerınıze bu konuda??benmı yanlıs yapıorum bılmıorum ama bunlar buyuklerınden hep bole gormus bole gıdıo..

bole tek kaldıgımızda gezerız tozarız bı dedıgımııkı etmez ama hersey bundan ıbaret dıılkı dımı???:

selcancım yaa dur canmm sen şimdi sinirli olduğun için böyle diyon...bende burda eşimin sülalesinin içindeyim valla annem ve kendi akrabalarım uzaktalar bende yanlızım burda.
ama benim eşim çok anlayışlıdır canım kime isterse ona giderim kimi istemezsemde gitmemi

selcan bızım en sanssız tarafımız aynı yerde oturma mecburıyetımızın olması zaten cnm bence yanı uzak olup tatlı olsak keşkem...

azızecım bencede ole olmalı ama gelde anlattt...

benım tarafımdakı herkese bıse bulur gorusmemem ıcın mazeret cıkarır yollamazzz... 1 dııl 2 dııl

çok şükür benim eşimde o konuda ısrarcı degıl... bide o öyle olsa yanmıştım kı ne yanmak:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…