gecmısı okuodum da:):):) nohutlum kac dogumlusun sen ben 22.5 yasındayım:) 88 dogumluyum..bu arada kaynana durumuna da degınmek ıstıorum...
ust katımda eltım altında ben benım altımda gorumcem gorumcemın altında kaynanam oturuo....
moralımde bozuk zate kocamla kavga ettımoff off...cekıp gıdesım war walla
ben 87 dogumluyum cnm
desene bizim gibi ailece oturuyonuz
offff:hulya:
hepiniz cok kucuksunuz galiba yaslanmis hissettim kendimi aranizda:) ben 82 dogumluyum ablanizmiyim yani benden buyuk varmi?
İStersen sana da abla derık cnmboshayallersmilehepiniz cok kucuksunuz galiba yaslanmis hissettim kendimi aranizda:) ben 82 dogumluyum ablanizmiyim yani benden buyuk varmi?
oh kı ne ohh omrumu curuttulerrr wallaa
cekıp gıdesım war artık yalann dunyadan..............
onume cıkıp duran sahte yuzlerdennn....
oh kı ne ohh omrumu curuttulerrr wallaa
cekıp gıdesım war artık yalann dunyadan..............
onume cıkıp duran sahte yuzlerdennn....
eltımle cok ıyıyım dıgerlerıyle pek samımı dıılım zate...
ya benmı yanlıs yapıorum anlamıorumm..benım kocamın huyları cok degısıkk...cook cook ınce dusunurr...bıktım artık yemın edıorum bugun cakıp gıtmeyı dusundum... ılk defa dedım ınsallah hamıle degılımdır dıe( cok ustume gelıo cok bunaltıo benı cokk kıskancc..ıstedıgım zman pek gıdemıorum her yere..ewlılıgımızın basından berı senın tarafın benım tarafım mewzusu war aramısda bana hep ole gelıo..o hep onun tarafına agırlık wermemı ıstıo ..ama hersey karsılıklı dıılmı ya?? ben esımı bole tanımamaıstım..bugunden sonra da cok farklı kararlar almam lazım gıbıme gelıo...artık ondan bı bebek ıstedıgımı pek sanmıorum..yarında anneme gıdıcem zate..dıcem onada bıraz zaman tanıyalım bırbırımıze dıe
İStersen sana da abla derık cnmboshayallersmile
yok canim gerek yok daha yasli hissederim kendimi heraldedelikafadulden
genelde cocuklardan baska pek abla diyen olmadigina tuhaf gelicek bana ondan kusura bakmayinyerimseniben
eltımle cok ıyıyım dıgerlerıyle pek samımı dıılım zate...
ya benmı yanlıs yapıorum anlamıorumm..benım kocamın huyları cok degısıkk...cook cook ınce dusunurr...bıktım artık yemın edıorum bugun cakıp gıtmeyı dusundum... ılk defa dedım ınsallah hamıle degılımdır dıe( cok ustume gelıo cok bunaltıo benı cokk kıskancc..ıstedıgım zman pek gıdemıorum her yere..ewlılıgımızın basından berı senın tarafın benım tarafım mewzusu war aramısda bana hep ole gelıo..o hep onun tarafına agırlık wermemı ıstıo ..ama hersey karsılıklı dıılmı ya?? ben esımı bole tanımamaıstım..bugunden sonra da cok farklı kararlar almam lazım gıbıme gelıo...artık ondan bı bebek ıstedıgımı pek sanmıorum..yarında anneme gıdıcem zate..dıcem onada bıraz zaman tanıyalım bırbırımıze dıe
ben varım yaaaa ohaoldumsmile bende 79 doğumluyum.....
selcancım yaa dur canmm sen şimdi sinirli olduğun için böyle diyon...bende burda eşimin sülalesinin içindeyim valla annem ve kendi akrabalarım uzaktalar bende yanlızım burda.
ama benim eşim çok anlayışlıdır canım kime isterse ona giderim kimi istemezsemde gitmemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?