offf of senin eşin idare etmeli seni ve sülalesini...azızecım bencede ole olmalı ama gelde anlattt...
benım tarafımdakı herkese bıse bulur gorusmemem ıcın mazeret cıkarır yollamazzz... 1 dııl 2 dııl
olur canmm allahın izninle...haklisin canim senin birtanede cocugun var galiba ama bende o da yok
selcan bızım en sanssız tarafımız aynı yerde oturma mecburıyetımızın olması zaten cnm bence yanı uzak olup tatlı olsak keşkem...
ah kizlar benimde kaynim var ve nisanli ve kiz hic anlasilcak biri degil. bizde cok seyler yasadik bizim dugunumuzde cikarmadigi huzursuzluk birakmadi mesela. bu yaz onlarin dugunu olcak ama ben onu gormek bile istemiyorum ne yapican dugunde aklim ermiyor. neyseki bir gun gecicek gitcek diyorum en azindan birlikte yasamicaz ona sukrediyorum
ah kizlar benimde kaynim var ve nisanli ve kiz hic anlasilcak biri degil. bizde cok seyler yasadik bizim dugunumuzde cikarmadigi huzursuzluk birakmadi mesela. bu yaz onlarin dugunu olcak ama ben onu gormek bile istemiyorum ne yapican dugunde aklim ermiyor. neyseki bir gun gecicek gitcek diyorum en azindan birlikte yasamicaz ona sukrediyorum
bızım de ole esımın amcaları falan hep aynımahalledeyız
allahdan kaynım da yok ama ıkı tane kendını bılmez görümce bozuntum var...ah canmm bende kaynımdan nefret ediyorum hiç benim eşim gibi değil çok nalet bi erif...
karısıylada hiç iyi değiliz...şeytan görsün yüzlerini.allahtan uzak lar...pis kavgacı
walla ne kadar uzak olursan okadar ıyı bencee...fızan olsun ama tek ol
ahhh cnm arkışım benımmm eşin yok mu evde:jeyyar:powerturk twde benım sarkım calıo
funda arar..... saklı yara
ah canmm bende kaynımdan nefret ediyorum hiç benim eşim gibi değil çok nalet bi erif...
karısıylada hiç iyi değiliz...şeytan görsün yüzlerini.allahtan uzak lar...pis kavgacı
yok işte o gece 1 de gelıcek..hıc gelmesın ınankı suan hıc gormek ıstemıorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?