Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azızecım bencede ole olmalı ama gelde anlattt...

benım tarafımdakı herkese bıse bulur gorusmemem ıcın mazeret cıkarır yollamazzz... 1 dııl 2 dııl
offf of senin eşin idare etmeli seni ve sülalesini...
haklisin canim senin birtanede cocugun var galiba ama bende o da yok
olur canmm allahın izninle...
selcan bızım en sanssız tarafımız aynı yerde oturma mecburıyetımızın olması zaten cnm bence yanı uzak olup tatlı olsak keşkem...

bende çok yakınım canmm eşimin ailesiyle bütün sülale aynı cadde üstünde oturuyoz beee

ah kizlar benimde kaynim var ve nisanli ve kiz hic anlasilcak biri degil. bizde cok seyler yasadik bizim dugunumuzde cikarmadigi huzursuzluk birakmadi mesela. bu yaz onlarin dugunu olcak ama ben onu gormek bile istemiyorum ne yapican dugunde aklim ermiyor. neyseki bir gun gecicek gitcek diyorum en azindan birlikte yasamicaz ona sukrediyorum

bende çok yakınım canmm eşimin ailesiyle bütün sülale aynı cadde üstünde oturuyoz beee[/QUOTE]
ama anlayışlı iseler ne güzel....

aynı yerde yaşamadıktan sonra sorun bile deig bence cnmboshayallersmile

ah canmm bende kaynımdan nefret ediyorum hiç benim eşim gibi değil çok nalet bi erif...
karısıylada hiç iyi değiliz...şeytan görsün yüzlerini.allahtan uzak lar...pis kavgacı

ben esımle tanıstıgımda cok farklıydı ya cok ıyı anlasıoduk herkes karsı cıkmıstı ewlenmemıze babası bıraz aksı bı adamdır..bıs butun zorluklara gogus gerdık ama eslendıkten sonra olay cok farklılastı..sewgı war ama yetmıo bazen işteee tıkanıo bı yerde

ben hıc ınat bı ınsan dıılımdır cok saf kalplıyımdır ne gelıosa basımada bundan gelıo zate hıc sewmıorum hu huyumu...

ah canmm bende kaynımdan nefret ediyorum hiç benim eşim gibi değil çok nalet bi erif...
karısıylada hiç iyi değiliz...şeytan görsün yüzlerini.allahtan uzak lar...pis kavgacı
allahdan kaynım da yok ama ıkı tane kendını bılmez görümce bozuntum var...
walla ne kadar uzak olursan okadar ıyı bencee...fızan olsun ama tek ol

bu yazının altına imzamı atarım arkadaşım aynena.s

bende 3 gorumce 1 kaynım war buyuk gorumcem ıyı kucuk ıyı ortanca alt katımda anlasamıoz napıyımm..:) hıc bole ort bası yok herkesın ıcınde bokada sokar altında yapar lafını bılmıo yanı:)

ayy selcancımm yaa sen çok dertlisin bu akşam kıyamam sana....bide şarkı dinliyoooo

hic sorma canim yuzunu gormek istemiyorum ama dugunde mecburum iste. bana yaptiklari aklima geldikce cildiriyorum. tam tersi benim kaynim cok iyi biri ama bu kiza bulasti birker kurtulamadi birturlu, oysa cok isterdim eltimle iyi anlasmayi arkadas olmak ama nerdeeee

birdaha dunyaya gelirsem ve evlenmeye kalkarsam kesinlikle tek cocuk olan biriyle evlenmeyi secicem ve anne babasindanda uzak biryerde yasamayi isticem yoksa evlenmem ha!!

walla ole azızecım ya allah daha buyuk dert wermesın ama canım cok sıkkın....bosluktayım gıbı gelıo...bıde cok ıcıme atarım derdımı soleyemem...haklı olsam bıle anlatmakıstedıklerımı aglayarak anlatırımm..hemen gozumden yaslar gelır hıc dayanamam..yengecburcuyum ıste duygusalın tekııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…