evet tatlım sanada yakın sanada tavsiye ederim dr.um çok tatlı güler yüzlü konuşkan hersoruya cevap verir seni dinler gidersen görürsün canmm...90 tl de ne bee :uhm:
üçümüz aynı dr.gidriz orda buluşuruz negüzel olur...kaydirigubbakcemile2
ama çiçeğim böle eli kolu bağlı beklemek daha zor yaaa çalışmalara başlayınca insada bi heyecan oluyo yokk yumurtlama günü yokk adetime az kaldıı ahada adetim geçtii bunlar amanda adet oldum hadi bir sonraki ay çokk güsel telaşş hiç bişi yapmadan bekleyinceee zamandda geçmiyoo sizde olmasanız napardımm bilmiyomm
pekı kurtaj dan sonra kanaman ne zaman kesi di cnm benım 30 gün hep kanamam oldu ama damla şeklınde yogun degıl yanı 10 sonra da adet bide ilişki de yasaktı ayyy yazık eşim çok zor gunler yaşamıştı benle birlike... aklıma geldı o gunler yınee
ewet canım yaa
keşke daha önceden bulsaydık birbirimziii
hepinizi çok seviorum
benimm kürtaj sonrası öle yoğun bi kanamam hiç olmadı sadace lekelenmem oldu oda bir hafta falan sürdü bişi diiim mi ben kürtaj olalı 27 gün olduu hala eşimle birlikte olmadımm o çok korktu ben kürtaj olunca benden çok o ağladı şimdide diyokii ilk adetini gör ondan sonra olur dio bana bişi olcak die çok korkuyoo bide doktor enfeksiyon alaması çok önemli sen şuanda lohusadan sayılırsın dedi yaran açık dediyaa sanıyo ki ilişkiye girsekk bişi olcak herşey bebiş için diyede kendini teselli ediyoo garibimm bitanecik aşkım benimm
kizlar ben geldim uine. bir arkadasim geldi kahve ictik gitti simdi. birde oglu var 9 aylik yeni temizlik yaptim maf etti evimi:) benimde olsada keske kirletse insan kizamaz dimi? muhabbet koyulasmis kalabaliklasmista topik oh ne guzel
olumunekankayizsmilea.s.ewet canım yaa
keşke daha önceden bulsaydık birbirimziii
hepinizi çok seviorum
olumunekankayizsmilea.s.geç bulduk birbirimizi ama şimdi önemli olan hiç kaybetmememizz :1hug:
evet çok guel olur
ben ılk anadolu hastanesıne gittim orda mehtap hnm vardı ona kadına soru sormaya korkuyodum o kadar kı ters dı sonra medıcana ya gittim orda da durum degişmedi ...ama kurtajımı mehtap hnm yaptı gıcık oluyorum o kadına kurtaj olmadan önce bırkez daha ultrasona bakalımmı dedım bı tersledl benı kalbı durmuş işte bi daamı cnlancak falan dedi ben suratımı astım sonrada içinde kalcak degıl ya alcaz bebegı dedi ayyy sinir oldum yine yaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
evet çok guel olur
ben ılk anadolu hastanesıne gittim orda mehtap hnm vardı ona kadına soru sormaya korkuyodum o kadar kı ters dı sonra medıcana ya gittim orda da durum degişmedi ...ama kurtajımı mehtap hnm yaptı gıcık oluyorum o kadına kurtaj olmadan önce bırkez daha ultrasona bakalımmı dedım bı tersledl benı kalbı durmuş işte bi daamı cnlancak falan dedi ben suratımı astım sonrada içinde kalcak degıl ya alcaz bebegı dedi ayyy sinir oldum yine yaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
en dogrusu cnm bızım doktorda öyle dedi ilişkiyi yasaklaı sen lohusa sın dedi ayaklarına da çok iyi bakmalısın dedı bence eşin dogrusunu yapıyo
(ama ben eşimi zor zapdediyodum oda ayrı bi konu)boshayallersmile
evet çok guel olur
hoşgeldin canım.benimde arkadaşım gelince çocuğuyla,tusunami olmuş gibi oluooo valaaa
ben sana dedim canım muhabbet saatiniii
kizlar ben geldim uine. bir arkadasim geldi kahve ictik gitti simdi. birde oglu var 9 aylik yeni temizlik yaptim maf etti evimi:) benimde olsada keske kirletse insan kizamaz dimi? muhabbet koyulasmis kalabaliklasmista topik oh ne guzel
ayy çok fana yaa...kötükedihüso dr.bak.
benim bebeğimin kalbi durmuş bile diyemedi kadın çok yavaş atıyo gibi dedi sonra başka bi bölüme gönderdi incelensin diye gerçekten kalp atışı varmı yokmu diye...
orda öğrendik canmm...bide dr.um beni nekadar çok teselli etti.
kızlarr ben dışarı çıkıcam birazdan canım kocacığıma sevgililer günü için bişeyler bakıcam inşallah güzel bişey bulurum...oğluşta bana hediye almıcanmı diyo bende senin sevgilinim diyo kıskancım benimm kaydirigubbakcemile3 daha sonra görüşürüz güzel arkadaşlarım benim sizi çoooooooooooooooookk seviyorum opuyorumnanaktan
ben kürtajdan sonra ilk adetim normaldeki gibi oldu kızlar bişi değişmedi.
15-20 gün sonrada ilişkiye devam ettik.insan tedirgin oluo bi tuhaf oluo ama sora geçiooo
bu kadar sabrediyoruz inşallah sonucu güsel olurr
yok azıze abla dr yonunden hıç sansım olmadı medıcana dakı dr kalp atışını bulamadım dedi
zaten o ultrasona bakarken tuhaf tuhaf mımık ler yptı ben bı sorun oldugunu anladım ve aglamaya başladım sonra odama geçelım dedi geçtik adam bize kagıt uzattı kürtaj için fiyat alabılecegmız bırşeymış.. sonrada 10 kadından bırınde gorulenbırşey dedi ben zaten çoktan uçmuştum.....direk çıkıp eşime anneme bırakmaını söyledim annem şok oldu ve başka dr gidelim dedi.. sonra yine anadoluya gittik mehtap hnm benım perişan halımı gördugu halde o kadar soguk kanlı davrandıkı çok zoruma gitmişti ikimizde kadınız netıcede biraz empatı kurup yumuşak davranabılır dı ma malesef :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?