Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet çok guel olur
ben ılk anadolu hastanesıne gittim orda mehtap hnm vardı ona kadına soru sormaya korkuyodum o kadar kı ters dı sonra medıcana ya gittim orda da durum degişmedi ...ama kurtajımı mehtap hnm yaptı gıcık oluyorum o kadına kurtaj olmadan önce bırkez daha ultrasona bakalımmı dedım bı tersledl benı kalbı durmuş işte bi daamı cnlancak falan dedi ben suratımı astım sonrada içinde kalcak degıl ya alcaz bebegı dedi ayyy sinir oldum yine yaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ewet canım yaa
keşke daha önceden bulsaydık birbirimziii
hepinizi çok seviorum

benimm kürtaj sonrası öle yoğun bi kanamam hiç olmadı sadace lekelenmem oldu oda bir hafta falan sürdü bişi diiim mi ben kürtaj olalı 27 gün olduu hala eşimle birlikte olmadımm o çok korktu ben kürtaj olunca benden çok o ağladı şimdide diyokii ilk adetini gör ondan sonra olur dio bana bişi olcak die çok korkuyoo bide doktor enfeksiyon alaması çok önemli sen şuanda lohusadan sayılırsın dedi yaran açık dediyaa sanıyo ki ilişkiye girsekk bişi olcak herşey bebiş için diyede kendini teselli ediyoo garibimm bitanecik aşkım benimm

en dogrusu cnm bızım doktorda öyle dedi ilişkiyi yasaklaı sen lohusa sın dedi ayaklarına da çok iyi bakmalısın dedı bence eşin dogrusunu yapıyo
(ama ben eşimi zor zapdediyodum oda ayrı bi konu)boshayallersmile

kizlar ben geldim uine. bir arkadasim geldi kahve ictik gitti simdi. birde oglu var 9 aylik yeni temizlik yaptim maf etti evimi:) benimde olsada keske kirletse insan kizamaz dimi? muhabbet koyulasmis kalabaliklasmista topik oh ne guzel

hoşgeldin canım.benimde arkadaşım gelince çocuğuyla,tusunami olmuş gibi oluooo valaaa

ben sana dedim canım muhabbet saatiniii

ayy çok fana yaa...kötükedihüso dr.bak.
benim bebeğimin kalbi durmuş bile diyemedi kadın çok yavaş atıyo gibi dedi sonra başka bi bölüme gönderdi incelensin diye gerçekten kalp atışı varmı yokmu diye...
orda öğrendik canmm...bide dr.um beni nekadar çok teselli etti.

doktor çok önemli canım yaa zaten o an insanın morale ihtiyacı var ben o an ne dediğimi bile bilmiyorumm ama benim kürtajımı yapan doktorum çok iyiydii zavallımm o kadar çook şey sordumm kii hepsinede cevap verdii bi kerede off yeter demedi zaten beni kürtaja almadan kanıma baktılar ultrasyondan baktılar rahmi çekip baktılar yani defalarca test yapıp en son kürtaja karar verdiler ve kürtaj öncesi bile bir saat odamıza gelip avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı sağolsunn artık onu hiç değiştirmemm

kızlarr ben dışarı çıkıcam birazdan canım kocacığıma sevgililer günü için bişeyler bakıcam inşallah güzel bişey bulurum...oğluşta bana hediye almıcanmı diyo bende senin sevgilinim diyo kıskancım benimm kaydirigubbakcemile3 daha sonra görüşürüz güzel arkadaşlarım benim sizi çoooooooooooooooookk seviyorum opuyorumnanaktan

ben kürtajdan sonra ilk adetim normaldeki gibi oldu kızlar bişi değişmedi.

15-20 gün sonrada ilişkiye devam ettik.insan tedirgin oluo bi tuhaf oluo ama sora geçiooo

aaa ne terbiyesiz bi kadın klava:kötükedihüso

hoşgeldin canım.benimde arkadaşım gelince çocuğuyla,tusunami olmuş gibi oluooo valaaa

ben sana dedim canım muhabbet saatiniii

haklimissin canim tam muhabbet saati galiba. bende yine ortaligi topluyorum, yemek yapmamda gerek esim erken geliyor benim.

kizlar ben geldim uine. bir arkadasim geldi kahve ictik gitti simdi. birde oglu var 9 aylik yeni temizlik yaptim maf etti evimi:) benimde olsada keske kirletse insan kizamaz dimi? muhabbet koyulasmis kalabaliklasmista topik oh ne guzel

hoşgeldinn canımcımm görmemişimm geldiğini geç oldu kusura bakmaa geçen banada arkadaş geldi onunkide 3 yaşında ama valla o geldiğinde ortalık felakettt

yok azıze abla dr yonunden hıç sansım olmadı medıcana dakı dr kalp atışını bulamadım dedi
zaten o ultrasona bakarken tuhaf tuhaf mımık ler yptı ben bı sorun oldugunu anladım ve aglamaya başladım sonra odama geçelım dedi geçtik adam bize kagıt uzattı kürtaj için fiyat alabılecegmız bırşeymış.. sonrada 10 kadından bırınde gorulenbırşey dedi ben zaten çoktan uçmuştum.....direk çıkıp eşime anneme bırakmaını söyledim annem şok oldu ve başka dr gidelim dedi.. sonra yine anadoluya gittik mehtap hnm benım perişan halımı gördugu halde o kadar soguk kanlı davrandıkı çok zoruma gitmişti ikimizde kadınız netıcede biraz empatı kurup yumuşak davranabılır dı ma malesef :umursamaz:

kolay gelsin ablacııım.daha bende hediye alcamm.küçük sevgiline de al bari bişiii

bende çok seviorum çooook

nohutlu pilavım azizemle gelip o kadına nasıl davranılması gerektiğini öğreticez alsanaalsanasmileklava:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…