değişiodu canımm.birinde 32 de oldum diğerleride 50 günü buldu.
olursun canım çokta takma kafaya.ben ikisinde çok taktım kafaya 50 günü bulduuuu.
ama sonra normal adet düzenine giriooo
anlamadım şimdi sen 3 ay daha koruncakmısınn bilmiyorumkismile anladığım kadarıyla bebek şüphesi olduğuna göre çalışmalara başlamışsınndır demek kaydirigubbakcemile2 kendini neden çaresiz hissediyosun canımm ya rabbim verdikten sonra öle imkansızlıklar içinde veriyoki yeterki rabbim istesinn olmaz die hiç bişi yokk
doğal yolla gebelik için 6 ay zaman verdi.bunu 3 ayı gitti 3 ay kaldı.tek tüpüm olduğu içinde kendimi şanssız hissediyorum.
benimde kürtajdan sonra dr.um 45 gün sonrada adet olursun dedi amaben 32gün sonra ilk adetimi oldum canmm...şimdi ikinci adeti bekliyom allahın izninle oda bitsin başlıcam bebek çalışmalarına :kedi:
muaynesi ne kadar kuşum
ayyy ablacımm yaa darısı bana inşallah bende biran önce olurumda rahatlarımm eyvahedigeldismile
ben gittiğimde 22tl veriyodum canmm ssk lı.ssk sız 70tl veriyon.
şimdi zam gelmiş ssk lı 30 tl galiba. çok uygun fiyatı.cuma günleri arayıp randevu alıyosun sabah erken saatlerde. Ssk lılar 4le5arası çağırıyolar.
ayyy ablacımm yaa darısı bana inşallah bende biran önce olurumda rahatlarımm eyvahedigeldismile
doğal yolla gebelik için 6 ay zaman verdi.bunu 3 ayı gitti 3 ay kaldı.tek tüpüm olduğu içinde kendimi şanssız hissediyorum.
canımm benimm sen böle düşünüp neden kendini yıpratıyosun ki bak canımm bildiğim bi olayı anlatıyım sana belki rahatlatır seni bi 1,5 yıllık evli bi arkadaşım bebek istiyolar ve kontroller için doktora gidiyolar doktor eşinin çocuğunun olması imkansız dio bu spermlerle %99 çocuğu olmaz diyoo ve şuan 5 aylık hamile kızları olcakk ilk öğrendiğinde doktor bile hayret etti dioo ve o çocuğum olmucak die o kadar üzülüyodu ki doktor söylediğinde birbirimize sarıldık ağladıkk dioo eğer bebeği olmasaydı o ay tüp bebek deniceklerdi Allahtan ümit kesilmez bitanem rabbime sığınn ve olumsuz asla düşünmee
hadi ya kuşum benim muaynesi aylık 130 tl aralık öncesi kesin zam gelmiştir
olumu öyle şey tatlım niye utnasın yaolumunekankayizsmilesağol canımm utandırdın beni amadaha bana varr desene ayyy ilk adetimi bi görsemde rrahatlasamm
ben gittiğimde 22tl veriyodum canmm ssk lı.ssk sız 70tl veriyon.
şimdi zam gelmiş ssk lı 30 tl galiba. çok uygun fiyatı.cuma günleri arayıp randevu alıyosun sabah erken saatlerde. ssk lılar 4le5arası çağırıyolar.
haklısın canım takmamkta elde deiil.olursun rahatlarsın allahım izniyle.ilk adeti oluncada çalışmalar için gün sayıyoruz,çalışmalara başlayınca test yapmmak için gün sayıyoruz.
kendimizi yiyip bitirioruz böle işte ama engel olamıoruz kiiiii.
bizede bu yazılmışşşş
sen özel muaynaneyemi gidiyodun tatlım?öyleyse normal böle olması hastaneler böyle olmaz...inin hepsinin yaptığı şey aynı canmm bende her ikisine gittim en çok nil hanımı beğendim.
ama çiçeğim böle eli kolu bağlı beklemek daha zor yaaa çalışmalara başlayınca insada bi heyecan oluyo yokk yumurtlama günü yokk adetime az kaldıı ahada adetim geçtii bunlar amanda adet oldum hadi bir sonraki ay çokk güsel telaşş hiç bişi yapmadan bekleyinceee zamandda geçmiyoo sizde olmasanız napardımm bilmiyomm
olumu öyle şey tatlım niye utnasın yaolumunekankayizsmile
azize abla bu hastane bana yakın bak bu sefer buna giebilirim bende beylıkduzu medıcana ya gidiyodum 90 t verıyodum dr hiç memnun degildim hiç bi konuda açık bilgi vermiyodu para uzagı sadece...
olumu öyle şey tatlım niye utnasın yaolumunekankayizsmile
azize abla bu hastane bana yakın bak bu sefer buna giebilirim bende beylıkduzu medıcana ya gidiyodum 90 t verıyodum dr hiç memnun degildim hiç bi konuda açık bilgi vermiyodu para uzagı sadece...
deneyeceğim canım salı falan doktora giderim yada adet olursam 3.günü giderim
canımm benimm sen böle düşünüp neden kendini yıpratıyosun ki bak canımm bildiğim bi olayı anlatıyım sana belki rahatlatır seni bi 1,5 yıllık evli bi arkadaşım bebek istiyolar ve kontroller için doktora gidiyolar doktor eşinin çocuğunun olması imkansız dio bu spermlerle %99 çocuğu olmaz diyoo ve şuan 5 aylık hamile kızları olcakk ilk öğrendiğinde doktor bile hayret etti dioo ve o çocuğum olmucak die o kadar üzülüyodu ki doktor söylediğinde birbirimize sarıldık ağladıkk dioo eğer bebeği olmasaydı o ay tüp bebek deniceklerdi Allahtan ümit kesilmez bitanem rabbime sığınn ve olumsuz asla düşünmee
sağol allah razı olsun bu tür şeyleri duyunca inan biraz olsun rahatlıyorum.allah kimseye aratmasın herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin:Saruboceq:
canmm sadece cuma günleri randevu veriyolar sabah erkenden ararsın canmm onlar ya pazartesi ya salı gün verirler canmm 4le5arası gidiliyo tatlım...yoğun bi dr.bekliyon canmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?