Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimde kürtajdan sonra dr.um 45 gün sonrada adet olursun dedi amaben 32gün sonra ilk adetimi oldum canmm...şimdi ikinci adeti bekliyom allahın izninle oda bitsin başlıcam bebek çalışmalarına :kedi:

ayyy ablacımm yaa darısı bana inşallah bende biran önce olurumda rahatlarımm eyvahedigeldismile

muaynesi ne kadar kuşum

ben gittiğimde 22tl veriyodum canmm ssk lı.ssk sız 70tl veriyon.
şimdi zam gelmiş ssk lı 30 tl galiba. çok uygun fiyatı.cuma günleri arayıp randevu alıyosun sabah erken saatlerde. ssk lılar 4le5arası çağırıyolar.

hadi ya kuşum benim muaynesi aylık 130 tl aralık öncesi kesin zam gelmiştir

Ben bu haftayı geÇırcem eĞer adet olmazsam azızemım gıttıĞı doktora bı denıycem

ayyy ablacımm yaa darısı bana inşallah bende biran önce olurumda rahatlarımm eyvahedigeldismile

haklısın canım takmamkta elde deiil.olursun rahatlarsın allahım izniyle.ilk adeti oluncada çalışmalar için gün sayıyoruz,çalışmalara başlayınca test yapmmak için gün sayıyoruz.

kendimizi yiyip bitirioruz böle işte ama engel olamıoruz kiiiii.
bizede bu yazılmışşşş

hadi ya kuşum benim muaynesi aylık 130 tl aralık öncesi kesin zam gelmiştir

sen özel muaynaneyemi gidiyodun tatlım?öyleyse normal böle olması hastaneler böyle olmaz...inin hepsinin yaptığı şey aynı canmm bende her ikisine gittim en çok nil hanımı beğendim.

sağol canımm utandırdın beni ama daha bana varr desene ayyy ilk adetimi bi görsemde rrahatlasamm
olumu öyle şey tatlım niye utnasın yaolumunekankayizsmile

azize abla bu hastane bana yakın bak bu sefer buna giebilirim bende beylıkduzu medıcana ya gidiyodum 90 t verıyodum dr hiç memnun degildim hiç bi konuda açık bilgi vermiyodu para uzagı sadece...

ama çiçeğim böle eli kolu bağlı beklemek daha zor yaaa çalışmalara başlayınca insada bi heyecan oluyo yokk yumurtlama günü yokk adetime az kaldıı ahada adetim geçtii bunlar amanda adet oldum hadi bir sonraki ay çokk güsel telaşş hiç bişi yapmadan bekleyinceee zamandda geçmiyoo sizde olmasanız napardımm bilmiyomm

sen özel muaynaneyemi gidiyodun tatlım?öyleyse normal böle olması hastaneler böyle olmaz...inin hepsinin yaptığı şey aynı canmm bende her ikisine gittim en çok nil hanımı beğendim.

deneyeceğim canım salı falan doktora giderim yada adet olursam 3.günü giderim

pekı kurtaj dan sonra kanaman ne zaman kesi di cnm benım 30 gün hep kanamam oldu ama damla şeklınde yogun degıl yanı 10 sonra da adet bide ilişki de yasaktı ayyy yazık eşim çok zor gunler yaşamıştı benle birlike... aklıma geldı o gunler yınee

evet tatlım sanada yakın sanada tavsiye ederim dr.um çok tatlı güler yüzlü konuşkan hersoruya cevap verir seni dinler gidersen görürsün canmm...90 tl de ne bee :uhm:
üçümüz aynı dr.gidriz orda buluşuruz negüzel olur...kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

deneyeceğim canım salı falan doktora giderim yada adet olursam 3.günü giderim

canmm sadece cuma günleri randevu veriyolar sabah erkenden ararsın canmm onlar ya pazartesi ya salı gün verirler canmm 4le5arası gidiliyo tatlım...yoğun bi dr.bekliyon canmm.

kizlar ben geldim uine. bir arkadasim geldi kahve ictik gitti simdi. birde oglu var 9 aylik yeni temizlik yaptim maf etti evimi:) benimde olsada keske kirletse insan kizamaz dimi? muhabbet koyulasmis kalabaliklasmista topik oh ne guzel

canmm sadece cuma günleri randevu veriyolar sabah erkenden ararsın canmm onlar ya pazartesi ya salı gün verirler canmm 4le5arası gidiliyo tatlım...yoğun bi dr.bekliyon canmm.

hımmm bednim koçiş yarın oralarda olur alsın olmazsa salı ya randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…