kızlarr ben dışarı çıkıcam birazdan canım kocacığıma sevgililer günü için bişeyler bakıcam inşallah güzel bişey bulurum...oğluşta bana hediye almıcanmı diyo bende senin sevgilinim diyo kıskancım benimm kaydirigubbakcemile3 daha sonra görüşürüz güzel arkadaşlarım benim sizi çoooooooooooooooookk seviyorum opuyorumnanaktan
evet çok guel olur
ben ılk anadolu hastanesıne gittim orda mehtap hnm vardı ona kadına soru sormaya korkuyodum o kadar kı ters dı sonra medıcana ya gittim orda da durum degişmedi ...ama kurtajımı mehtap hnm yaptı gıcık oluyorum o kadına kurtaj olmadan önce bırkez daha ultrasona bakalımmı dedım bı tersledl benı kalbı durmuş işte bi daamı cnlancak falan dedi ben suratımı astım sonrada içinde kalcak degıl ya alcaz bebegı dedi ayyy sinir oldum yine yaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
evet çok guel olur
ben ılk anadolu hastanesıne gittim orda mehtap hnm vardı ona kadına soru sormaya korkuyodum o kadar kı ters dı sonra medıcana ya gittim orda da durum degişmedi ...ama kurtajımı mehtap hnm yaptı gıcık oluyorum o kadına kurtaj olmadan önce bırkez daha ultrasona bakalımmı dedım bı tersledl benı kalbı durmuş işte bi daamı cnlancak falan dedi ben suratımı astım sonrada içinde kalcak degıl ya alcaz bebegı dedi ayyy sinir oldum yine yaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
nohutlu pilavım azizemle gelip o kadına nasıl davranılması gerektiğini öğreticez alsanaalsanasmileklava:kötükedihüso
ben ççook korkuyom çiçeğim yaff sanıyom ki ilişkiye girsek bişi olcakkk
ayyy ben burda sinir oldum nasıl doktor o öyle sende onu tersleseydin manyak kadın nolacak :mymeka: hemde en çok morale ihtiyacı oldugu zaman yapılacak şeymi :mymeka: banada hiç beklemediğim anda doktor ultrasonda bakarken birden ee bunun kalbi atmıyo dedi birden şaşırdım kaldım sonrada kalp atışı yokki bu bebekte ölü bu dediklava: öylemi söylenir yani :mymeka: insan alıştıra alıştıra söyler neye uğradığımı şaşırdım direk kürtaja alıyoruz seni hadi hazırlan dedi ay ben bebeği görmeye gittim kadın hadi kürtaja alıyoruz ölü bu dedi :mymeka: sonra biraz daha bekliycem ben aldırmam hemen dedim sen bilirsin ama boşuna bekleme çoktan kalbi durmuş dedi :mymeka:
o an çok başka duygular içinde oldugum için hiç birşey yapamamıştım....sagol canımcım bunu sölemen bile mutlu ettı benı..a.s.
allahım ya duygusuz insanlar bunlar dr olmadan önce duygullarını aldırıyolar herhal..ayyy ben burda sinir oldum nasıl doktor o öyle sende onu tersleseydin manyak kadın nolacak :mymeka: hemde en çok morale ihtiyacı oldugu zaman yapılacak şeymi :mymeka: banada hiç beklemediğim anda doktor ultrasonda bakarken birden ee bunun kalbi atmıyo dedi birden şaşırdım kaldım sonrada kalp atışı yokki bu bebekte ölü bu dediklava: öylemi söylenir yani :mymeka: insan alıştıra alıştıra söyler neye uğradığımı şaşırdım direk kürtaja alıyoruz seni hadi hazırlan dedi ay ben bebeği görmeye gittim kadın hadi kürtaja alıyoruz ölü bu dedi :mymeka: sonra biraz daha bekliycem ben aldırmam hemen dedim sen bilirsin ama boşuna bekleme çoktan kalbi durmuş dedi :mymeka:
hayırlısı olsun inşallah cnmcok kotu ya terslemesi senin icin yaniyo zaten. ama genlede kadin olan kadin doktorlari boyle yuzsuz oluyolar canim.ben ilk defa gidicegim zaman illaki kadina gidicem diye tutturdum ama oyle bi pisman oldumki cok yuzsuzdu ebe oldugumuda soyleyince daha bir ilgilenmedi zaten. insallah hamile kalirsa erkege gitmeyi dusunuyorum bu sefer.
o korkuyu bilirim canım.ama ilk 15 gün önemliiii.hiç bişi olmaz korkmaaaaa bitanemmm
kıslarr burda ikindi okundu ben bi namazımı kılıyımm hemen döncemm
onlar için sadece parayı ifade ediyoz herhal cnmyok canım böyle kalırsın ya seni çok iyi anlıyorum allahım bizi ne sanıyolarsa artık
kıslarr burda ikindi okundu ben bi namazımı kılıyımm hemen döncemm
onlar için sadece parayı ifade ediyoz herhal cnm
para ifade ediyosak o kadar para veriyorum parama hürmet etsin ozman ayyy vallahi çok sinirlendim şimdi kötükedihüso
allah kabul etsin canım hepimiz için dua et allahım dualarımızı kabul etsişn:Saruboceq:
onlar için sadece parayı ifade ediyoz herhal cnm
allah kabul etsın cnm burda daha okumadı:Saruboceq:
canlarım benimde dualarımdasınız.
ben kaçıorum kıslar hızlı hızlı iş yapınca baya sarsıldım ben.ascık uyusam dinlensemmm.
öpüorum sizler kocaman kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?