Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

güle güle ablacımmm

ayyy ben burda sinir oldum nasıl doktor o öyle sende onu tersleseydin manyak kadın nolacak :mymeka: hemde en çok morale ihtiyacı oldugu zaman yapılacak şeymi :mymeka: banada hiç beklemediğim anda doktor ultrasonda bakarken birden ee bunun kalbi atmıyo dedi birden şaşırdım kaldım sonrada kalp atışı yokki bu bebekte ölü bu dedi klava: öylemi söylenir yani :mymeka: insan alıştıra alıştıra söyler neye uğradığımı şaşırdım direk kürtaja alıyoruz seni hadi hazırlan dedi ay ben bebeği görmeye gittim kadın hadi kürtaja alıyoruz ölü bu dedi :mymeka: sonra biraz daha bekliycem ben aldırmam hemen dedim sen bilirsin ama boşuna bekleme çoktan kalbi durmuş dedi :mymeka:

güle güle azizem alırsan bizede fikir verirsin ben bebiş düşlüyodum amamafoldumben

cok kotu ya terslemesi senin icin yaniyo zaten. ama genlede kadin olan kadin doktorlari boyle yuzsuz oluyolar canim.ben ilk defa gidicegim zaman illaki kadina gidicem diye tutturdum ama oyle bi pisman oldumki cok yuzsuzdu ebe oldugumuda soyleyince daha bir ilgilenmedi zaten. insallah hamile kalirsa erkege gitmeyi dusunuyorum bu sefer.

allahım ne öküz doktor bunlar ya benim bu doktor geçen ay saçmalama kanası olmuşsun dedi kocam hemen atuldu o ne biçim bi tabir moralini bozmayın eşimin dedi:1shok:

allahım ya duygusuz insanlar bunlar dr olmadan önce duygullarını aldırıyolar herhal..
hayırlısı olsun inşallah cnm

yazık vallahi ya bizim için moral çok önemli bizi moralimizi bozmya ne hakları var

canlarım benimde dualarımdasınız.

ben kaçıorum kıslar hızlı hızlı iş yapınca baya sarsıldım ben.ascık uyusam dinlensemmm.
öpüorum sizler kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…