- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
avcılar hospital da canım nil bilgen ben bu dr. Gidiyon tekrar hamile liğimde ona gidicem ssk geçiyo canmm...çok ilgili bi dr.
BEN BAKIRKÖYDE DEMET ÇANKAYA YA GİDİYORUM MEMNUNUM AMA ÇOK PAHALIYA PATLIYO BU ARA HİÇ SSKDAN İLAÇ ALMIYOM HER AY 500-550 ARASI İLAÇ PARASI VE MUAYNE İÇİN GİDİYOdelikafadulden
yok canım yaa akşam yatarım sabaha anck geçer.
3 kürtaj oldun ondan sora bel ağrısı oldu bende.ascık yorulunca ağrıııooo
şöyle orta yaşlı bi kadınmı kısa saçlı
yaa kızlar eyer hamilelik varsa inanın idrar testinde çıkar kana hiç gerek yok...
ben adete 4gün varken test yaptım 2.çizgi nasılda çıktı.
uuuuuufff :1shok: ayy o ne....sen bencede değiştir canmm dr.
canımm keşke ilaç içmeseydinnn artık biz hamilelği planlıyoruzz ilaç içmememiz gerek heran ne olduğu belli diil günün geçtimi peki canım?
yok 2 günün var ama hiç belirtim yok bu kadar çok isterken olmasın die mi dua edicem yoksa?ben laparoskopi oldum 3 ay önce doktor 6 ay vermişti kaldı 3 ayım.tek tüpüm var diğeri tıkalı.kendimi çok çaresiz hissediyorum
yaa kızlar eyer hamilelik varsa inanın idrar testinde çıkar kana hiç gerek yok...
ben adete 4gün varken test yaptım 2.çizgi nasılda çıktı.
git canımm ya varsa vardır yoksa yokturr bu belirsizlik daha zorr böle düşünmektense ya kesin vardır dersin yada yokturr adetin kaç gün geçti canım?
orta yaşlı ama kısa saçlı değil canmm saçlar omuzlarında biraz kabarık saçlı siyah renkte.
bişi sorabilirmiyimm çiçekcimm yaa sen kürtajlarından sonra ilk adetini kaç gün sonra görüyodunn bana bugun 27 gün olduu doktorum 45 güne kadar normal dioo
bişi sorabilirmiyimm çiçekcimm yaa sen kürtajlarından sonra ilk adetini kaç gün sonra görüyodunn bana bugun 27 gün olduu doktorum 45 güne kadar normal dioo
yok 2 günün var ama hiç belirtim yok bu kadar çok isterken olmasın die mi dua edicem yoksa?ben laparoskopi oldum 3 ay önce doktor 6 ay vermişti kaldı 3 ayım.tek tüpüm var diğeri tıkalı.kendimi çok çaresiz hissediyorum
anlamadım şimdi sen 3 ay daha koruncakmısınn bilmiyorumkismile anladığım kadarıyla bebek şüphesi olduğuna göre çalışmalara başlamışsınndır demek kaydirigubbakcemile2 kendini neden çaresiz hissediyosun canımm ya rabbim verdikten sonra öle imkansızlıklar içinde veriyoki yeterki rabbim istesinn olmaz die hiç bişi yokk
hımm...eltim o hastaneye götürmüştüm düşük yaptı 2 ay önce ondan hatırlıyorum
canmm zaten adettin 1hafta geçince dr.gidiyon keseyi görüyon...doğru söylüyosunn ablacımmm ama insan yinede kandada kesinleştirip içini rahatlatmak istiyoo
ÜÇ AYDAN BERİ BÖYLE CANIM YA BENİDE KASMAYA BAŞLADI kafamçokkarıştı KOÇİŞ SIKSIK DEĞİŞTİRMEYİM DİYO AMA İLK DOĞAN HAST.GİTTİM ODA ADET GÜNÜM GELMDEN HEP TEST YAPIP DURUYODU DÜZENSİZ DESEMDE ANLAMIYODU SONRA BU BENİ ÇOK PARALI GÖRDÜLER GALİBA
hımm...
Canmm zaten adettin 1hafta geçince dr.gidiyon keseyi görüyon...
Ayy doğan hastanesi önüne gelene test yapıyo benim eve çok yakın ama asla gitmem oraya...sen bi nil hanımı dene canmm beyenmessen değiştirirsin. Ben çok memnun kaldım.
çiçegem e sormuşsun gerçi ama bende sölıyım ben tam 40. günü adet oldum dr tam günü dedi
mirage canım test negatif olduğu için çokta geçmemiş az daha bekle öle git canım.
Kan testini mutlaka yaptır öle söktürücü filan kullan bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?