Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

BEN BAKIRKÖYDE DEMET ÇANKAYA YA GİDİYORUM MEMNUNUM AMA ÇOK PAHALIYA PATLIYO BU ARA HİÇ SSKDAN İLAÇ ALMIYOM HER AY 500-550 ARASI İLAÇ PARASI VE MUAYNE İÇİN GİDİYOdelikafadulden

uuuuuufff :1shok: ayy o ne....sen bencede değiştir canmm dr.

yok canım yaa akşam yatarım sabaha anck geçer.
3 kürtaj oldun ondan sora bel ağrısı oldu bende.ascık yorulunca ağrıııooo

bişi sorabilirmiyimm çiçekcimm yaa sen kürtajlarından sonra ilk adetini kaç gün sonra görüyodunn bana bugun 27 gün olduu doktorum 45 güne kadar normal dioo

uuuuuufff :1shok: ayy o ne....sen bencede değiştir canmm dr.

ÜÇ AYDAN BERİ BÖYLE CANIM YA BENİDE KASMAYA BAŞLADI kafamçokkarıştı KOÇİŞ SIKSIK DEĞİŞTİRMEYİM DİYO AMA İLK DOĞAN HAST.GİTTİM ODA ADET GÜNÜM GELMDEN HEP TEST YAPIP DURUYODU DÜZENSİZ DESEMDE ANLAMIYODU SONRA BU BENİ ÇOK PARALI GÖRDÜLER GALİBA

bişi sorabilirmiyimm çiçekcimm yaa sen kürtajlarından sonra ilk adetini kaç gün sonra görüyodunn bana bugun 27 gün olduu doktorum 45 güne kadar normal dioo

benimde kürtajdan sonra dr.um 45 gün sonrada adet olursun dedi amaben 32gün sonra ilk adetimi oldum canmm...şimdi ikinci adeti bekliyom allahın izninle oda bitsin başlıcam bebek çalışmalarına :kedi:

değişiodu canımm.birinde 32 de oldum diğerleride 50 günü buldu.
olursun canım çokta takma kafaya.ben ikisinde çok taktım kafaya 50 günü bulduuuu.
ama sonra normal adet düzenine giriooo

Bana gÖrede ıdrarda Çıkar ben normal hesap yaparsam 4 gÜn geÇmıŞ oluyo olmazsa bu haftayı atlatayım adet olmazsam salı falan doktora gıderım

eltim o hastaneye götürmüştüm düşük yaptı 2 ay önce ondan hatırlıyorum
hımm...
doğru söylüyosunn ablacımmm ama insan yinede kandada kesinleştirip içini rahatlatmak istiyoo
canmm zaten adettin 1hafta geçince dr.gidiyon keseyi görüyon...

ayy doğan hastanesi önüne gelene test yapıyo benim eve çok yakın ama asla gitmem oraya...sen bi nil hanımı dene canmm beyenmessen değiştirirsin. ben çok memnun kaldım.

mirage canım test negatif olduğu için çokta geçmemiş az daha bekle öle git canım.
kan testini mutlaka yaptır öle söktürücü filan kullan bitanem

muaynesi ne kadar kuşum

mirage canım test negatif olduğu için çokta geçmemiş az daha bekle öle git canım.
Kan testini mutlaka yaptır öle söktürücü filan kullan bitanem

dimi ya canım zaten doktora kadar olmazsam muayne sonrası kan testi ister okadar zaman geçince eger bebek varsada görür cadıarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…