slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
selam cnmben geldiiimmm
selam cnmbende geldim selam
evet canim biz cunku evde hep turkce konusuruz. yunanca sadece disarda ve yunanlilarla. dusunursen yasadigimiz sehrin yarasindan fazlasi turk burda:)
yeni yil tatilinde almanyaya gitmistik esimin kuzenlerine orda cocuklar evde almanca konusuyolardi cok ilginc geldi, unutuyolar malesef ama turkceyi siveleri degisiyo.
anam geldınız mı de toptan gelıyonuz maşşalah naber pelın nasılsın
selam
selam bitanem olumunekankayizsmile
valla canım en azından sende silik bir çizgi var bende boş
sagol canım daha iyiyim şimdi yarın evime döncem inşallah hayırlısı budur benim icin sen nasılsın
hoşgeldinn pelincimm yaa neler olmuş bitanemm yaa bu durumda ne denir bilmem ama rabbim hakkında hayırlısını versinn canımm inşallah herşey düzelir
sagol canım daha iyiyim şimdi yarın evime döncem inşallah hayırlısı budur benim icin sen nasılsın
çok çook sılık oldugu için ben onu pek ciddiye alamıyorum cnm ama nıye adet olmadım onu hıç anlamıyorum ya
hoşbulduk yarencim evet cok kötü bir olay yaşadım ama şimdi daha iyiyim yarın evime döncem. inşallah hayırlısı budur benim icin cok düşündüm bir şans daha vermeye karar verdim dua edin benim icin...
hoşbulduk yarencim evet cok kötü bir olay yaşadım ama şimdi daha iyiyim yarın evime döncem. inşallah hayırlısı budur benim icin cok düşündüm bir şans daha vermeye karar verdim dua edin benim icin...
dönüyomusun evine bitanemm inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur yaşadığın o kötü günler geride kalır çoook mutlu olursun canım arkadaşımm
hoşbulduk yarencim evet cok kötü bir olay yaşadım ama şimdi daha iyiyim yarın evime döncem. Inşallah hayırlısı budur benim icin cok düşündüm bir şans daha vermeye karar verdim dua edin benim icin...
YOK ANACIM BU ZAMANA KADAR HİÇ SİLİK ÇİZGİM OLMADI EN SONUNDA EN ATACAM KIRMIZI Bİ ÇİZGİ TESTİME kafamçokkarıştılülülülülülü SABAH İDRARIYLA GENEMİ DENESEM
cok teşekkür ederim canım arkadaşım inşallah dedigin gibi olur herşey güzel dileklerin icin cok sagol bitanemopuyorumnanaktan
inşallah cnm benım ....bende iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyo çok gergınım ne adet oldujm nede olumlu cevap aldım hayırlısı deyıp duruyorum
canım hayırlısı hakkında ama sana tavsiyem sürekli bu durumu yüzüne vurma yeri gelince lafını koy ama tekrarlama zıtlanmaya başlar sonra
dün ben testı yatım eşim gitmiş kırmızı kalem getırmış dur ya benn çizim şuraya bi kırmızı diyo....üzülüyomuşum da öyle görünce oda üzülüyomuş şaşkın adam yaopuyorumnanaktan
canım hayırlısı hakkında ama sana tavsiyem sürekli bu durumu yüzüne vurma yeri gelince lafını koy ama tekrarlama zıtlanmaya başlar sonra
olumunekankayizsmilevereliniortakher zaman yanındayımm canımm biz kendi kendimize söz verdik hiç bırakmıcaz birbirimizzziii sakın unutmaa sende bırakma bizleri olurmu birbirimizi habersiz bırakmayalımm
canım inşallah hayırlısı olur cok kafana takma senin icin de dua etcem bebiş isteyen herkese allah en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?