- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
dün ben testı yatım eşim gitmiş kırmızı kalem getırmış dur ya benn çizim şuraya bi kırmızı diyo....üzülüyomuşum da öyle görünce oda üzülüyomuş şaşkın adam yaopuyorumnanaktan
her zaman yanındayımm canımm biz kendi kendimize söz verdik hiç bırakmıcaz birbirimizzziii sakın unutmaa sende bırakma bizleri olurmu birbirimizi habersiz bırakmayalımm
sagol canım tavsiyelerine uycam zaten eskiyi unutmak istiyorum yeni bir sayfa acacaz inşallah
benim kocam hamile olduğumu düşünüyo ani bi hareket yaptığında korkma bak falan diyo
delüüü anacım koçişler
hosgeldin canim. ben yeni sayilirim aranizda. ne olduki merak ettim anlatirmisin?
ben sizlerle moral buldum sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır sizleri unutmakmı asla sizler benim canım arkadaşlarımsınız cok seviyorum sizleri inşallah her zaman ben de sizin yanınızdayımopuyorumnanaktan
atarsınız atarsınız canım daha ii olursunuz evliliğiniz yeni başlıyo bundan sonra allahım utandırmasın
hoşbulduk canım. kusura bakmassan eskiyi acmak istemiyorum cok kötü günler yaşadım inşallah bundan sonra her şeyin güzel olmasını istiyorum.
ben sizlerle moral buldum sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır sizleri unutmakmı asla sizler benim canım arkadaşlarımsınız cok seviyorum sizleri inşallah her zaman ben de sizin yanınızdayımopuyorumnanaktan
inşallah canım bu güzel sözlerinizi duyunca cok mutlu oluyorum opuyorumnanaktan
tamam tatlim sen bilirsin. herkes biseyler yazmis ondan dedim. neyse hakkinda hayirlisi olsun, bundan sonra herseyin guzel olmasini diliyorum..
kız pelın fırsat bu fırsat al kocişi tatile git ikinci balayı olsun size... olmamıkaydirigubbakcemile3
kız pelın fırsat bu fırsat al kocişi tatile git ikinci balayı olsun size... olmamıkaydirigubbakcemile3
tesadüfe bakkaydirigubbakcemile2VALLA ŞEKERCİM HİÇ O KONUYU AÇMA BU SENE NE TEÇEZ TATİLİ DİYE KONUŞUYODUK KOÇİŞİMLE ŞİNCİK :1shok:
evet canım ya iyi fikir verdin dogru diyosun en kısa zamanda gitcem inşallah ben hic düşünmemiştim. opuyorumnanaktan
AKLINA BİLE GETİRME ARTIK CANIM YOKSA SENİ KEMİRİR BU DÜŞÜNCELER :teytey::lepi:
VALLA ŞEKERCİM HİÇ O KONUYU AÇMA BU SENE NE TEÇEZ TATİLİ DİYE KONUŞUYODUK KOÇİŞİMLE ŞİNCİK :1shok:
yok canım getirmiyorum. dedigin gibi oluyo cünkü. ben cok düşündüm ve bir şans daha verdim kolay unutamam tabiki ama mutlu olmaya calışcam inşallah başarırım...
b ara yakamoz u gördum sankı ama uçmuş yaren sen nıye sessız kaldın bebemm:icecream:
bizimkinin planı şimdiden hazır bilee haziranda 20 günlük izin yazdırdık elazığdan bi çıkcamm diyooo tüm akrabalarımı gezcem diyoo hemen hemen her yerde bi akrabası vardaa şuan bildiklerimm tokat, ankara, eskişehir, samsun, istanbul ve antalya diye biliyorummm yani tatilde eşimin akrabalarını ziyaret etcezz inşallah o zamana kadar bebeğim gelirde herkese bi laf anlatmak zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?