Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim kocam hamile olduğumu düşünüyo ani bi hareket yaptığında korkma bak falan diyo
delüüü anacım koçişler

her zaman yanındayımm canımm biz kendi kendimize söz verdik hiç bırakmıcaz birbirimizzziii sakın unutmaa sende bırakma bizleri olurmu birbirimizi habersiz bırakmayalımm

ben sizlerle moral buldum sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır sizleri unutmakmı asla sizler benim canım arkadaşlarımsınız cok seviyorum sizleri inşallah her zaman ben de sizin yanınızdayımopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım. kusura bakmassan eskiyi acmak istemiyorum cok kötü günler yaşadım inşallah bundan sonra her şeyin güzel olmasını istiyorum.

tamam tatlim sen bilirsin. herkes biseyler yazmis ondan dedim. neyse hakkinda hayirlisi olsun, bundan sonra herseyin guzel olmasini diliyorum..

ben sizlerle moral buldum sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır sizleri unutmakmı asla sizler benim canım arkadaşlarımsınız cok seviyorum sizleri inşallah her zaman ben de sizin yanınızdayımopuyorumnanaktan

kız pelın fırsat bu fırsat al kocişi tatile git ikinci balayı olsun size... olmamıkaydirigubbakcemile3

VALLA ŞEKERCİM HİÇ O KONUYU AÇMA BU SENE NE TEÇEZ TATİLİ DİYE KONUŞUYODUK KOÇİŞİMLE ŞİNCİK :1shok:
tesadüfe bakkaydirigubbakcemile2
evet canım ya iyi fikir verdin dogru diyosun en kısa zamanda gitcem inşallah ben hic düşünmemiştim. opuyorumnanaktan

git valla canım ay bolu size yakın yedi göllere gidin iki gün dag evinde kalın ayyyyy ben çok istiyorum ama olmuyo eşimin işi nedeniyle ahhh ahhhhboshayallersmileboshayallersmile

VALLA ŞEKERCİM HİÇ O KONUYU AÇMA BU SENE NE TEÇEZ TATİLİ DİYE KONUŞUYODUK KOÇİŞİMLE ŞİNCİK :1shok:

bizimkinin planı şimdiden hazır bilee haziranda 20 günlük izin yazdırdık elazığdan bi çıkcamm diyooo tüm akrabalarımı gezcem diyoo hemen hemen her yerde bi akrabası vardaa şuan bildiklerimm tokat, ankara, eskişehir, samsun, istanbul ve antalya diye biliyorummm yani tatilde eşimin akrabalarını ziyaret etcezz inşallah o zamana kadar bebeğim gelirde herkese bi laf anlatmak zorunda kalmam

ah canım ya düşündügün şeye bak ama suç senın degıl bize böyle soruları soran anlayışsız insanlarınn.... hayırlısı olsun inşallah canım yaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…