Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

2 sene voyage türkbükü var oraya gidiyoruz bakalım kısmet bu sene balayı haftasına denkte getirebilirz

mutluluk bizim elimizde cnm başarmak istersen başarırsın ben sana güveniyorum....opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım aslında bende bu kadar güclü oldugumu düşünmüyodum kendime şaşırdım valla böyle giderse üstesinden gelceme inanıyorum inşallah ama sizinde payınız cok büyük bu kararı vermemde opuyorumnanaktan

canım yedigöllerde konaklama yokki
dag evlerı var canım konaklama için biz balayına oraya gıtmayı çok istedik ama olmadı eşim evlendıgımız gunun ardındn işe gitmek zorunda kaldı

olumunekankayizsmilea.s.

2 sene voyage türkbükü var oraya gidiyoruz bakalım kısmet bu sene balayı haftasına denkte getirebilirz

anamm biz bi balayına bile gidemedikk yaaa ne güsell sen iki senedir bodrumdasın ohh eşim nişan düğün derken iznini bitirmişti o yüzden gidemedik bizim de lüksümüz aile ziyaretleriii ama yol güzergahındaki gezilecek güzel yerleri geziyoruzz ankaradan gelirken kayseri, ürgüp falan gezdikk

senin hem avantajın hemde dezavantajın canım bu meslek

başı sagolsun cnm kardeşi falan varmı pekı

oh ne güzel kaynana kaynata derdi yok (DERMİŞİM)

KARDEŞİ VAR CANIM HEEE NE KAYNANA NE KAYNATA BÖYLE DAHA ÇOK KARIŞANIM VAR OZMAN EN AZINDAN ANASI BABASI KARIŞACAKTI ŞİNCİK KİM ÖNÜMÜZE GEÇERSE ÖYLE YAP ŞÖYLE YAP klava:kafamçokkarıştı

senin hem avantajın hemde dezavantajın canım bu meslek

sorma canımm yaa düğünümde neler yaşadımm benim hem tokatta hem ankarada düğünüm oldu iki yerdede eşimin iznine göre salonlar ayarlandıı ablamla beraber evimi yerleştirmeye geldim hopp bi haber geldii biz seni o tarihte gönderemeyiz bir ay önce çıkcan izne diye ben tekrar memlekete döndüm daha düğünüme iki ay var derken iki hafta sonra apar topar düğünüm olduu

ooo başı sağolsunn canımmm o yüzden rahatca geziyonn valla diyorum yaa bende eşimde ailesinden uzak olduğumuz için iki sefer izne ayrıldık ikiside ailelerimizin yanında onlara daha doyamadan iznimiz bitiyo satenn

yok kız ne rahatı ya mahallede birimiz önden birimiz arkadan yürüsek akraba yok ayrılıyolar falan dedikodusu çıkıyo

yarencim avatardaki bebek cok tatlı ya allah bagışlasın inşallah sana ve herkese allahım oyle bebekler nasip eder:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…