ben yedigöllere okul gezisiyle gitmiştim en son baya oldu yani ama cok güzel bir yer evet oraya gidebilirim canım tavsiyen icin teşekkürler
bizimkinin planı şimdiden hazır bilee haziranda 20 günlük izin yazdırdık elazığdan bi çıkcamm diyooo tüm akrabalarımı gezcem diyoo hemen hemen her yerde bi akrabası vardaa şuan bildiklerimm tokat, ankara, eskişehir, samsun, istanbul ve antalya diye biliyorummm yani tatilde eşimin akrabalarını ziyaret etcezz inşallah o zamana kadar bebeğim gelirde herkese bi laf anlatmak zorunda kalmam
ben yedigöllere okul gezisiyle gitmiştim en son baya oldu yani ama cok güzel bir yer evet oraya gidebilirim canım tavsiyen icin teşekkürler
mutluluk bizim elimizde cnm başarmak istersen başarırsın ben sana güveniyorum....opuyorumnanaktan
2 sene voyage türkbükü var oraya gidiyoruz bakalım kısmet bu sene balayı haftasına denkte getirebilirz
canım yedigöllerde konaklama yokki
eşinin ailesidemi sizinle aynı şehirdee tatlımm
canım orda bi tane dag evi var orda konaklayabiliyosun diye biliyorum ama belki yanlış biliyorumdur bi araştırayım o zamanbilmiyorumkismile
dag evlerı var canım konaklama için biz balayına oraya gıtmayı çok istedik ama olmadı eşim evlendıgımız gunun ardındn işe gitmek zorunda kaldıcanım yedigöllerde konaklama yokki
teşekkür ederim canım aslında bende bu kadar güclü oldugumu düşünmüyodum kendime şaşırdım valla böyle giderse üstesinden gelceme inanıyorum inşallah ama sizinde payınız cok büyük bu kararı vermemde opuyorumnanaktan
hımm bak onuda ben bilmiyorum
2 sene voyage türkbükü var oraya gidiyoruz bakalım kısmet bu sene balayı haftasına denkte getirebilirz
dag evlerı var canım konaklama için biz balayına oraya gıtmayı çok istedik ama olmadı eşim evlendıgımız gunun ardındn işe gitmek zorunda kaldı
olumunekankayizsmilea.s.
canım eşimin anneside babasıda vefat etti
anamm biz bi balayına bile gidemedikk yaaa ne güsell sen iki senedir bodrumdasın ohh eşim nişan düğün derken iznini bitirmişti o yüzden gidemedik bizim de lüksümüz aile ziyaretleriii ama yol güzergahındaki gezilecek güzel yerleri geziyoruzz ankaradan gelirken kayseri, ürgüp falan gezdikk
canım eşimin anneside babasıda vefat etti
başı sagolsun cnm kardeşi falan varmı pekı
oh ne güzel kaynana kaynata derdi yok (DERMİŞİM)
KARDEŞİ VAR CANIM HEEE NE KAYNANA NE KAYNATA BÖYLE DAHA ÇOK KARIŞANIM VAR OZMAN EN AZINDAN ANASI BABASI KARIŞACAKTI ŞİNCİK KİM ÖNÜMÜZE GEÇERSE ÖYLE YAP ŞÖYLE YAPklava:kafamçokkarıştı
senin hem avantajın hemde dezavantajın canım bu meslek
ooo başı sağolsunn canımmm o yüzden rahatca geziyonn valla diyorum yaa bende eşimde ailesinden uzak olduğumuz için iki sefer izne ayrıldık ikiside ailelerimizin yanında onlara daha doyamadan iznimiz bitiyo satenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?