Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

KARDEŞİ VAR CANIM HEEE NE KAYNANA NE KAYNATA BÖYLE DAHA ÇOK KARIŞANIM VAR OZMAN EN AZINDAN ANASI BABASI KARIŞACAKTI ŞİNCİK KİM ÖNÜMÜZE GEÇERSE ÖYLE YAP ŞÖYLE YAP klava:kafamçokkarıştı

yok kıss öle deme valla kaynanada zorr valla benimki tek çocuk başka kardeşi yok ama kaynanam sağolsunn acayip kıskanç ya valla kocamı benden kıskanıyo beni böle sevmesini kabullenemedi hala eşimde sağolsun bana karşı sevgisini pek belli eder yanında anası babası varmış akrabaları varmış hiç umursamaz ee kaynanamda habire laf sokar surat asar

KIZ SENİN KOÇİŞ SEN KAÇMA DİYE ERKENDEN EVLENMİŞ SENLE BULMUŞ SENİN GİBİ EŞİ BIRAKIRMI zemuszemus

kız sen en azından kimden geliceğini biliyosun lafın bende oh çalan kapıyı laf söyler artık diyemiyolar çünküm hep gezmedeyim

Bızde yaŞlı bır nıne var evledıĞımız ılk aylar her pazar 12 de gelırdı dÜŞÜnÜn daha yatıyonuzmu dıye

o bebek benim yeğenimm canım abimin oğluu ocak 15 de doğdu rabbim hepimizin kucağını böle tatlı bebişlerle doldursunn

amin canım allah analı babalı büyütsün allah bagışlasın bebek resimleri cok dikkatimi ceker hep bakıp seviyodum sorcam bi türlü nasip olup soramıyodum en sonunda sordum gercekten cok tatlı nazar degmesin

Bİzde yaŞlı bİr nİne var evledİĞİmİz İlk aylar her pazar 12 de gelİrdİ dÜŞÜnÜn daha yatıyonuzmu dİye

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anlayışsız seyler ya benımde büyük görümcem böyledir saçma sapan bi insan üst katımda annesı oturuyo oraya gelır çıkarız görürüz eşim ben gidiyorum dsende gel diyo ben iniyorum aradan 5 dk geömeden aşagı iniyo NAPIYONUZ DİYO.... EVCİLİK OYNUYOZ DEMEK GELIYO İÇİMDEN AMA ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…