- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
bu aileler niyee hayatımıza bu kadar maydonoz olmayı sevıyo anlaıyorum ki...boshayallersmile
KARDEŞİ VAR CANIM HEEE NE KAYNANA NE KAYNATA BÖYLE DAHA ÇOK KARIŞANIM VAR OZMAN EN AZINDAN ANASI BABASI KARIŞACAKTI ŞİNCİK KİM ÖNÜMÜZE GEÇERSE ÖYLE YAP ŞÖYLE YAPklava:kafamçokkarıştı
sorma canımm yaa düğünümde neler yaşadımm benim hem tokatta hem ankarada düğünüm oldu iki yerdede eşimin iznine göre salonlar ayarlandıı ablamla beraber evimi yerleştirmeye geldim hopp bi haber geldii biz seni o tarihte gönderemeyiz bir ay önce çıkcan izne diye ben tekrar memlekete döndüm daha düğünüme iki ay var derken iki hafta sonra apar topar düğünüm olduu
yarencim avatardaki bebek cok tatlı ya allah bagışlasın inşallah sana ve herkese allahım oyle bebekler nasip eder:Saruboceq:
yok kıss öle deme valla kaynanada zorr valla benimki tek çocuk başka kardeşi yok ama kaynanam sağolsunn acayip kıskanç ya valla kocamı benden kıskanıyo beni böle sevmesini kabullenemedi hala eşimde sağolsun bana karşı sevgisini pek belli eder yanında anası babası varmış akrabaları varmış hiç umursamaz ee kaynanamda habire laf sokar surat asar
KIZ SENİN KOÇİŞ SEN KAÇMA DİYE ERKENDEN EVLENMİŞ SENLE BULMUŞ SENİN GİBİ EŞİ BIRAKIRMI zemuszemus
o bebek benim yeğenimm canım abimin oğluu ocak 15 de doğdu rabbim hepimizin kucağını böle tatlı bebişlerle doldursunn
sorma bu durumaa en çok o sevindi zatenn düğünde mutluluktan uçacaktıı bu durumdan en karlı o çıktı iki ay önce aldı yyanına beni
kız sen en azından kimden geliceğini biliyosun lafın bende oh çalan kapıyı laf söyler artık diyemiyolar çünküm hep gezmedeyim
amin canım allah analı babalı büyütsün allah bagışlasın bebek resimleri cok dikkatimi ceker hep bakıp seviyodum sorcam bi türlü nasip olup soramıyodum en sonunda sordum gercekten cok tatlı nazar degmesin
slm kızlar
Bİzde yaŞlı bİr nİne var evledİĞİmİz İlk aylar her pazar 12 de gelİrdİ dÜŞÜnÜn daha yatıyonuzmu dİye
kız ne karışıyoo sana konu komşuuu manaaklarmı neee işleri güçleri yok sizimi takip bunlarr meraklı melahatlarr
Yaren benımde profilde kuzenımın oglunun resmi var aynı ona benzıyo ya çok benzıyo bu bebekler birbirine:)
baktımm canımm çook tatlı maşallah bebeklerin hangisi tatlı diilki yerim onları ben yaaa bu arada sende öle fıstık gibisinnn maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?