- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anlayışsız seyler ya benımde büyük görümcem böyledir saçma sapan bi insan üst katımda annesı oturuyo oraya gelır çıkarız görürüz eşim ben gidiyorum dsende gel diyo ben iniyorum aradan 5 dk geömeden aşagı iniyo NAPIYONUZ DİYO.... EVCİLİK OYNUYOZ DEMEK GELIYO İÇİMDEN AMA ....
kızlar ben geldim
biraz uyuyim dedim tlf lardan yatamadım
yemekte yapmadım bugün yapmıcam yaaaaaaa
slm kızlar
sagol cnm ama ben seni göremedim malesef
sorma ya hep böyle bu kadın bide geldiginde evi şöyle süzmesi yokmu sinir oluyorum okullar tatıl olmasın diye dua ediyorum ya resmen tatıl de gelıyo genelde bu ara yok hayret kıHahahahaha anacım çocuk yapamammız çok normal ozman bunların yanında
ıyım napıyım yaa kızlar dusuk tehlıkem vardı daha dogrusu kanamam vardı ama dun aksam kanamn bıttı nedense ılactan dıyorum doktor ılac vermıstı sımdı daha ıyıyım ama
neler konuştunuz ben yokkeeeeeeeeeeen
okumadım geçmişiiiii
geçmiş olsun cnmıyım napıyım yaa kızlar dusuk tehlıkem vardı daha dogrusu kanamam vardı ama dun aksam kanamn bıttı nedense ılactan dıyorum doktor ılac vermıstı sımdı daha ıyıyım ama
senın dedıkodunu yaptıkzemuszemusneler konuştunuz ben yokkeeeeeeeeeeen
okumadım geçmişiiiii
Kızlar ben bugÜn Çok sİnİrlİyİm ama nİye bİlmİyom kızdıra varsa falan dİyİn bende rahatlıyım sİzde kendİnİzİ yormadan sİnİrİnİzİ atın
sorma ya hep böyle bu kadın bide geldiginde evi şöyle süzmesi yokmu sinir oluyorum okullar tatıl olmasın diye dua ediyorum ya resmen tatıl de gelıyo genelde bu ara yok hayret kı
tamam bende eklerim bitanemm
iyiyim kızlar sağolun.şu çektiğimize bakın ya.genç yaşta bel ağrılarına kaldım.bari sonucunda bi bebiş olsaydı yaaaaw.dertlendim şimdiii.evimizide temizliemiiioss
konuştum gelirken bişiler yaptırcek sağolsunn.
ohhh rahatsın bugun cnm....iyiyim kızlar sağolun.şu çektiğimize bakın ya.genç yaşta bel ağrılarına kaldım.bari sonucunda bi bebiş olsaydı yaaaaw.dertlendim şimdiii.evimizide temizliemiiioss
konuştum gelirken bişiler yaptırcek sağolsunn.
ANACIM BAŞKA KAPI BULMUŞTUR KENDİNE delikafadulden
kız sende kendini paralamışsın yazık valla bu akşam naz yap koçişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?