Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Benim 4 günüm kaldı ama sadece uyku ve bulantı gelio ara ara....

mrb canım iyiyiz sen nasılsınopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımm iyiyim bende yarın doktora gitcem onun heyecanı sardı düşünüp duruyorum hayatımda ilk defa kadın doğum polikliniğine gitcem inşallah herşey normaldirrr bi sorun yoktur sende durumlar nasıl bebişten bi haber varmı???

inş. canım herşey normaldir ve inşallah hamişsindir:Saruboceqpuyorumnanaktan bendede canım dün çok ağrım vardı bugün hafifledi baş dönmem devam ediyor adet belirtim yok gibi ama fazlada ümitlenmemek lzımCADIARZU

bende bebiş yok bu ay benden ümit kesildi ben kırmızıları gördüm:gitme:

slm kızlar ben geldim...işler bitti oğlumu doyurdum,ev ödevlerini yaptık ohhhhh be.
şimdi rahatım...kahvemi yaptım bi size bakıyım dedimm.
nasılsınız güzellerrrr.

sıkma canını ya hayırlısı inş öbür ay olur..

bu ay çok umutluydum kırmızılar hiç gelmicek sandım ama sonuç yine hüsran bu 5.ci ayımız yarın bi sorun varmı yokmu diye doktora gitcess inşallah sorun yoktur herşey yolundadır diğer ay inşallahhh ama bu ay sizden bekliyorum o güsel haberleri alıp o mutluluğu birlikte yaşayalımm

inşallah canım yoktur sorun sen strest yapma sadece

slm kızlar ben geldim...işler bitti oğlumu doyurdum,ev ödevlerini yaptık ohhhhh be.
şimdi rahatım...kahvemi yaptım bi size bakıyım dedimm.
nasılsınız güzellerrrr.

hoşgeldinn ablacımm ohh kahve keyfi benimde canım çekti bende bi kahve yapıyımda karşılıklı içelimm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…