Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar ben geldim...işler bitti oğlumu doyurdum,ev ödevlerini yaptık ohhhhh be.
şimdi rahatım...kahvemi yaptım bi size bakıyım dedimm.
nasılsınız güzellerrrr.

kahve dedin azizeciğim canım kahve istedi bu aralar hergün içiyorum pasoopuyorumnanaktan 2 taneden birşey olmaz sanaırsam ya yapıpta geliyim hemen:kedi:

valla bende her gün içiyom canım yaa hamile olursak napıcaz bakalım:uhm: dr.yasaklıyo...
kahve dedin azizeciğim canım kahve istedi bu aralar hergün içiyorum pasoopuyorumnanaktan 2 taneden birşey olmaz sanaırsam ya yapıpta geliyim hemen:kedi:

sanal alemde şöyle karşılıklı kahvelerimizi içelimm ya burda çok güsel arkadaşlıklar çok güsel sohbetler var gerçekten herkes o kadar içtenki böyle bir ortamda olduğumdan dolayı çok mutluyum en yakınımla bile paylaşamadığım şeyleri sizlerle rahatca paylaşıyorum bu çok güsel

inşallah canım seninde bir hafta kaldı dimi?

evet canım bu arada sizede birşey soruyum adetime 1hafta kala tatlı krizlerim tutardı şimdi ise ekşi mandalina yiyorum tatlı görmüyor pek gözüm birde kahve hergün fazla içmezsim kahveyide ayda yılda bir defa inş. bu bebişin şeyleridiropuyorumnanaktan

gül00 hatırlıyomusun oda sirke çekti canım demiştii hadi bakem bebiş geliyo galiba...

evet canım doğru valla...sanki kırkyıllık dostlar gibiyiz burda...
iyiki bu topici açmışımm sizleri tanıdım çünküyerimseniben bide hepimiz hamiş olsak ta hamileliğimiz hakkında sohpetler etsek inşallah olur en kısa zamanda:lepi:

inşallah canım beraber büyütürüz burdahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

arkadaşlar ya dün gece uykudan acayip bi mide bulantısıyla uyandım. magnezyum içiyorum ben kramplar için 1 haftadır falan. acaba o mu yaptı bilemedim. hemen uyandım okadar fena bi bulantıydı ki anlatamam. bugün bişeyim yok. daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar bu belirti olabilir mi acaba? bi umut sorayım dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…