slm kızlar ben geldim...işler bitti oğlumu doyurdum,ev ödevlerini yaptık ohhhhh be.
şimdi rahatım...kahvemi yaptım bi size bakıyım dedimm.
nasılsınız güzellerrrr.
iyiyiz şekerim sen nasılsın opuyorumnanaktan
inşallah canım yoktur sorun sen strest yapma sadece
kahve dedin azizeciğim canım kahve istedi bu aralar hergün içiyorum pasoopuyorumnanaktan 2 taneden birşey olmaz sanaırsam ya yapıpta geliyim hemen:kedi:
kahve dedin azizeciğim canım kahve istedi bu aralar hergün içiyorum pasoopuyorumnanaktan 2 taneden birşey olmaz sanaırsam ya yapıpta geliyim hemen:kedi:
bomba gibiyim...yarın adetim bitiyooooooooooooooo...nihayet.
bu ay çokkkkkkk meşkul olcam canımm:jeyyar: anlarsın...
bende yaptım kahve opuyorumnanaktananlamazmıyım canım
inşallah canım seninde bir hafta kaldı dimi?
evet canım bu arada sizede birşey soruyum adetime 1hafta kala tatlı krizlerim tutardı şimdi ise ekşi mandalina yiyorum tatlı görmüyor pek gözüm birde kahve hergün fazla içmezsim kahveyide ayda yılda bir defa inş. bu bebişin şeyleridiropuyorumnanaktan
gül00 hatırlıyomusun oda sirke çekti canım demiştii hadi bakem bebiş geliyo galiba...
sanal alemde şöyle karşılıklı kahvelerimizi içelimm ya burda çok güsel arkadaşlıklar çok güsel sohbetler var gerçekten herkes o kadar içtenki böyle bir ortamda olduğumdan dolayı çok mutluyum en yakınımla bile paylaşamadığım şeyleri sizlerle rahatca paylaşıyorum bu çok güsel
evet canım doğru valla...sanki kırkyıllık dostlar gibiyiz burda...
iyiki bu topici açmışımm sizleri tanıdım çünküyerimseniben bide hepimiz hamiş olsak ta hamileliğimiz hakkında sohpetler etsek inşallah olur en kısa zamanda:lepi:
bende bebiş yok bu ay benden ümit kesildi ben kırmızıları gördüm:gitme:
kızlar merhaba ben geldimmm... işleri anca bitirdim kahvemi da yaptımmm sizler nasılsınız?
canım üzülme bidahaki aya inş. hemen moralini bozma opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar merhaba ben geldimmm... işleri anca bitirdim kahvemi da yaptımmm sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?