Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yarını bi atlatırsam çok rahatlıcam ilk kez kadın doğuma gitmenin stresi var sen nasılsın?

hiç stres yapma canım. ben 7 ay korkudan gitmedim hastaneye gittim kapıdan döndüm ama hiç korkulacak bişey yokmuş. seni muayene etmez zaten adetin bittikten sonra gel der. hiç korkma valla korkulacak bişey yok :)

hiç stres yapma canım. ben 7 ay korkudan gitmedim hastaneye gittim kapıdan döndüm ama hiç korkulacak bişey yokmuş. seni muayene etmez zaten adetin bittikten sonra gel der. hiç korkma valla korkulacak bişey yok :)

geçen ay gittiğimde doktor muayene etmem lasım demişti allahtan adetliydim hiçbişi yapamadı ve doktorda erkekti çok utandım şikayetlerimi rahatca anlatamamıştım ama aradık taradık sonunda bi bayan doktor bulduk ben 30 eylülde gördüm kırmızıları biteli 3 gün oldu yani yarın kesin muayene olcam ama allahtanki doktorum bayan bu biras olsun rahatlatıyo beni herşeyi rahatca konuşabilirim..inşallah güsel sonuçlar alırım...

yarencim neden dr. gidicen canım?

12 gün boyunca kahverengi akıntım gelmişti ablacımm hatta ilk günlerde sana yazmıştım yumurtlama dönemimdir falan sanmıştım fakat ilk iki gün açık son 10 gün baya yoğun ve koyu renkte akıntım oldu akıntım kesildi iki gün sonra adet oldum normalde çok düzenlidir adetim 28 günde bir ve 5 gün hatta 6.günde lekelenmem olur biterdi bu ay 4.günde kesildi ve yoğun bi akıntı başladı hala akıntı devam yoğun bi şekilde ve sanki yeniden adet olacakmışım gibi sancım var inşallah kötü bişi yoktur netten takip ediyorum kist vardır die yazıyo ama bakalım yarın görcemm

korkma tatlım normal bu gibi akıntılar...bende yeni evlendiğim zamanlar senin anlattığının aynısı oluyodu...sen yinede dr. git ama hiç bişey çıkmıcak bak gör canım. kendimden biliyomyerimseniben

korkma tatlım normal bu gibi akıntılar...bende yeni evlendiğim zamanlar senin anlattığının aynısı oluyodu...sen yinede dr. git ama hiç bişey çıkmıcak bak gör canım. kendimden biliyomyerimseniben

inşallah ablacımm hani bebek istiyorus yaa iltihap kist varsa bebek olmas diolar bendede bu ay böle değişiklikler olunca içimiz rahat olsun die gidiyorus inşallah dediğin gibi olur hiç bişeycik çıkmas

yaa bu kadın doğum uzmanları neden genelde erkek oluyoki insan sorununu rahatca anlatamıyo allahtan sonunda bayanı bulduk ama ne zorluklarla..

ya kızlar aşkolsun herkes ben yokken resimlerini koymuş kaldırmış bende merak ediyodum sizleri ama:sinifsinif:

yaren çok geçmiş olsun canım şimdiden ama umarım mühim bişey değildir. stres yapma şimdi herşeyin bi çözümü var hayırlısı diyelim :Saruboceq:

yaren çok geçmiş olsun canım şimdiden ama umarım mühim bişey değildir. stres yapma şimdi herşeyin bi çözümü var hayırlısı diyelim :Saruboceq:

çok sağol canım inşallah sorun yokturda bende çalışmalara gönül rahatlığıyla devam ederim

slm tatlımm iyiyim yerimseniben benim yarın büyük günümmmmm

doğğru yaaa adet bitimidelikafadulden şimdiden kolay gelsin dersi kaytarmamak gerek sınav gününe kadar inş sınav günü kırmızı kart görüp sınıpta kalmayız:lepi: benim bu ay ümidim yok hem yumurtlamam kaçtı hem ders şarlarına uygun ortam olmadı dinleniyoz diğer ay sınava kadar durmak yok yola devam:lepi::teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…