yarını bi atlatırsam çok rahatlıcam ilk kez kadın doğuma gitmenin stresi var sen nasılsın?
hiç stres yapma canım. ben 7 ay korkudan gitmedim hastaneye gittim kapıdan döndüm ama hiç korkulacak bişey yokmuş. seni muayene etmez zaten adetin bittikten sonra gel der. hiç korkma valla korkulacak bişey yok :)
hoşgeldin canım az önce geleydin beraber içerdikopuyorumnanaktan bugün kahve günüde
hoşgeldinn bisdee az önce içtik kahvemizi:kedi:
yarencim neden dr. gidicen canım?
kızlarr çok sesszsiniz yaa:hulya:
12 gün boyunca kahverengi akıntım gelmişti ablacımm hatta ilk günlerde sana yazmıştım yumurtlama dönemimdir falan sanmıştım fakat ilk iki gün açık son 10 gün baya yoğun ve koyu renkte akıntım oldu akıntım kesildi iki gün sonra adet oldum normalde çok düzenlidir adetim 28 günde bir ve 5 gün hatta 6.günde lekelenmem olur biterdi bu ay 4.günde kesildi ve yoğun bi akıntı başladı hala akıntı devam yoğun bi şekilde ve sanki yeniden adet olacakmışım gibi sancım var inşallah kötü bişi yoktur netten takip ediyorum kist vardır die yazıyo ama bakalım yarın görcemm
kızlarr çok sesszsiniz yaa:hulya:
korkma tatlım normal bu gibi akıntılar...bende yeni evlendiğim zamanlar senin anlattığının aynısı oluyodu...sen yinede dr. git ama hiç bişey çıkmıcak bak gör canım. kendimden biliyomyerimseniben
selam nasılsın?
ya kızlar aşkolsun herkes ben yokken resimlerini koymuş kaldırmış bende merak ediyodum sizleri ama:sinifsinif:
sende koy tatlımm ben koydurdum valla kızlarda sağolsunlar kırmadılarrr
yaren çok geçmiş olsun canım şimdiden ama umarım mühim bişey değildir. stres yapma şimdi herşeyin bi çözümü var hayırlısı diyelim :Saruboceq:
slm tatlımm iyiyim yerimseniben benim yarın büyük günümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?