Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar şimdilik gidiyom...daha sonra görüşürüz...aşkım gelcek işten yerimseniben

selam kızlar nasılsınız bakalım gülcüğüm tebrik ederim inan çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ya benim 10 gün var belirtilere gelince ksıklarımda acayip bi ağrı içinde sanki bişeyler yırtılıyo gibi sık idrara çıkma,göğüslerde damar belirginleşmesi birde 2 gündür ağzım zehir gibi midem bulanıyo acaba psikolojikmi yoksa başka bişeymi ya birde benim karnım çok şişiyo kabızlıkta var ondanmı acaba pantolanlarımı kapatamaz oldum of ya bu beklemek beni çok yoruyo

kızlar bugün doktora gittim hamile değilmişim
3 ay önce düşük yapmıştım rahim temizmiş ama rahim duvarında kalınlaşma varmış
35. günümdü bugün farlutal verdi adet olacakmışım 30 gün sonra adet olmazsam yine gidecekmişim
3 ay çocuk yapmayın dedi
benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı

geçmiş olsun canım. umarım bir an önce iyileşir, bebeğine kavuşursun..

canım geçmiş olsun hayırlısı olsun önce senin sağlıgın önemli umarım sorunsuzca atlatırsın sağlığına kavuştuktan sonra rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah:Saruboceq:

sağolun kızlar
acaba beklesem mi 3 ay yoksa devam mı etsem
düşük yapıp hamile kalanlar var benim zaten 3 ay olmuştu ne yapsam bilmiyorum moralim 0

sağolun kızlar
acaba beklesem mi 3 ay yoksa devam mı etsem
düşük yapıp hamile kalanlar var benim zaten 3 ay olmuştu ne yapsam bilmiyorum moralim 0

canım doktor 3 ay bekleyin demiş bence sen en iyisi bekle eğer tereddüt ediyorsan bi kadın doğum uzmanına daha görün bende düşük yapmıştım kürtajla sonlandırıldı doktor 3 ay korun dedi ben de uzun zaman korundum korktuk çünkü tekrar eder diye gerçi ilk gebelikteki düşüklerin yüzdelik oranı yüksek olduğundan doktorlar olabilir diyo biz epeydir korunuyorduk taaa ki geçen aya kadar bakalım hayırlısı :Saruboceq:

ya bana niye kimse bişey demiyo içim daraldı valla

canım inşallah hamilelik belirtileridir bunlar ama 10 gün öncesinden belli olur mu bilemiyorum. bazen psiklojik de olabiliyor bence belirtilere takılma rahat ol stres yaptıkça bebek varsa ona zarar verirsin yoksa da adet düzenini bozarsın gecikme yapınca dahada stres olursun. Allah biran önce sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana AMİİİNNN:Saruboceq::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…