Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mrb canımm...hoşgeldin.bende ekimin 4 adet oldum benimde 14 ve 20 kadar hamilelik şamsım çok yüksek...inşallah olur canım seninde:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,

bende 3 ekimde regl oldum kasımda kasımda hamıle kalmak ıstıyorummmm...yumurtlama gununu hesapladım 10-15 ekım ınsallah olur arkadaslar yaa beklıyorum bu gunler gelsınde:)

sımdıden doktora gıtmek gerekmıyor dımı?1,5 senelık evlıyım 2 aydır korunmuyoruz.1 sene gecerse sorun var demektır herhalde.

slm kızlar bende geldim nasılsınız hamişimiz varmı??????
ahuhayat canım kırmızıları görmedin demi?? takip edemedim bugün

oncekı ay hangı gun olmusturn?ben 7 sınde olmustum.aslında aramızda 1 gun var yanlıs mı hesapladım yumurtlama zamanımı acaba?

hoşbulduk canımmyerimseniben ayy evt bitti.
nihayet rahatım. oğuluşumuda uyuttum. bi sizlere bakıyım dedim...

bende markete gittim sanki dünyanın işini yapmış gibi yoruldum.:çok üzgünüm: yarın yemeğe misafirim var da(( şimdiden ne yapsam derdine düştüm bi size bakınayım dedim yarın düşünürüm artık bi yandanda diziyi seğrediyorum:dance:

ınsallah Allah butun ısteyenlere nasıp etsın gecen ay cok umuılendım streste cok etkılermıs bu ay hamıle kalmak ıstıyorummmm...

kızlar bu sıteyı anlayamadım.cevap yazıldıgı zaman ıllakı bırseymı yazmak gerekıyor cunku yazdıktan sonra guncellenıyor yanı bana yazılanı okuyabılıyorum yokıyorum:)sa benmı beceremıyorum:)

selamm kızlarrr bende aynenn dizime bakıyorumm.napıyonuzz hamiş haberi var mıı inşşş

evet bende aynen yaprak dokumune bakiyorum yarinda aski memnu var,,,
bu arada benimde son iki gunum,,,ins ins ins gormem kirmizilari,,,dua edin nolurrr...gusel haberler alayim sizlerede vereyim o gusel haberi,,,bi bakiyorum adet olcakmisim gibi belim agriyo bi bakiyorum sanki adetim yeni bitmis gibi hicbi belirti hissetmiyorum adete dair,,,uff bilemiyorum su iki gun hayirlisiyla kirmizisiz bi gecseydi,,,,

inşş canımm iyi haberlerini verirsinn.sabret bakalım 2 gün.hayırlısı

kızlar siz negüzel adet tarihlerinizi bekliyosunuz...ben taaaaa kasımı beklicem artık:sinifsinif: offfff of

canım bende senin gibiyimm adetim ancak bitti.olumlu düşünelimm.bu ay hamiş kalalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…