sağolun kızlar
acaba beklesem mi 3 ay yoksa devam mı etsem
düşük yapıp hamile kalanlar var benim zaten 3 ay olmuştu ne yapsam bilmiyorum moralim 0[/QUOT
canım başka bir kadın doğumcuya görün bence. o da aynı şeyleri söylerse 3 ay dinlenir tekrar denersin. önce senin sağlığın önemli. sonra inşallah bebeğin de en yakın zamanda gelir canım.
canım doktor 3 ay bekleyin demiş bence sen en iyisi bekle eğer tereddüt ediyorsan bi kadın doğum uzmanına daha görün bende düşük yapmıştım kürtajla sonlandırıldı doktor 3 ay korun dedi ben de uzun zaman korundum korktuk çünkü tekrar eder diye gerçi ilk gebelikteki düşüklerin yüzdelik oranı yüksek olduğundan doktorlar olabilir diyo biz epeydir korunuyorduk taaa ki geçen aya kadar bakalım hayırlısı :Saruboceq:
merhaba kızlar
2 aydır korunmuyorum ama bu ay regl oldumyumurtlama zamanımı hesapladım hastalıgımın son gunu.yumurtlama zamanı 5 gun boyunca 2 gun arayla ılıskıye gırmek yeterlı olur mu hergun mu gırmek gerekır acabaaaa
canım ben kürtaj olmamıştım 9 haftalıkken kendi düştü
bu benim 4. dokturum diğerleri ilk adetten sonra hamile kalabilirsin demişti
3 ay oldu düşükten bugüne
bilmiyorum ben adet gününe kadar bekleyemiyordum 3 ay nasıl bekliycemmmmmmmm:a015::a015::a015:
iyi akşamlar canım hoşgeldinnnnn sende durumlar nasıl?
selam kızlar nasılsınız bakalım gülcüğüm tebrik ederim inan çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ya benim 10 gün var belirtilere gelince ksıklarımda acayip bi ağrı içinde sanki bişeyler yırtılıyo gibi sık idrara çıkma,göğüslerde damar belirginleşmesi birde 2 gündür ağzım zehir gibi midem bulanıyo acaba psikolojikmi yoksa başka bişeymi ya birde benim karnım çok şişiyo kabızlıkta var ondanmı acaba pantolanlarımı kapatamaz oldum of ya bu beklemek beni çok yoruyo
ins canım hersey gonlunce olsun:teytey:
iyi akşamlar kızlarr ben geldimm:hulya:
hoşgeldin canım nasılsın? yemek işini hallettin galibasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?