azize profilindeki resimlere baktım canım bende seni böyle bi çocuk annesi orta yaş biri bekliyorum ne göreyimmmmdelikafadulden karşımda 20lik bir çıtır fıstık olamaz dedim ikincisine baktım garantilendi onaylandı bacımm maaşaallah 41 kere hemde
sağol tatlımm...sen çok güzelsin şekerimm. sen kaç yaşındasın ?
tatlım demiştim ama malum kalabalığız yaaa 82liyim hatta kardeşimle yaşıtsın demiştin haaa hatırladım dediğini duydummmmcidden ama ben seni daha orta yaş falan düşünmüştüm oğlunun resmi vardı bi ara ondan böyle gözümde canlanmıştı ama bugün görünce cidden çok şaşırdımmmkafamçokkarıştı nazar değmesin bizim fıstığa gerçi o gözler nazar boncuğu gibi yaaa gene de maaşallah
ayy evt canım yaakaydirigubbakcemile3 ama seninde resin yoktu o sıralar dimi? güzel sözlerin için çooooooooooooooook sağol tatlım...bide bana sor ah ah...eşim bi rahat vermiyo valla kıskanç şeykaydirigubbakcemile3
arkadaslar benımle neden ılgılenmıyorsunuzzzz
baktım bugün herkes açtı resimleri bende bi göstereyim dedim kendimi kara kuru bişeyim iştee ama olsun valla haklı adam ne diyeyim bacım bu güzelliği sakınmak gerekhihoyyyt ama abartmadanyasakkelime ay benim herifte yorulmuş geldi biraz bana yardım etti sonrada hor hor uyumaya başladı kanepede sızmışşşş:çok üzgünüm: çok mu yordum adamı yawww:roflol:
azize listeye ekledigin icin sagol.kaydirigubbakcemile2
neyaptırdında yordun kocacığını kızzkaydirigubbakcemile3 bak uyuya kalmış bebek çalışmasıda kaldı desene:jeyyar:
bişey deyil tatlımm...hayırlı olsunyerimseniben
slm kızlar bende geldim nasılsınız hamişimiz varmı??????
ahuhayat canım kırmızıları görmedin demi?? takip edemedim bugün
ayyyy bişeycik etmedim ben :kedi: marketen alıanları yerleştirdi o kaaadaaaruyusun şimdi dinlensin öbür aya enerji toplasın valla uyusa bile nafile o zamandelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?