ahuhayat ve özgecay tebrik ederimm hayırlı olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim yaa dün yoktum takip edemedim sabah bi açtım süprizzz iki hamiş haberi daha rabbim bizlerde nasip etsin...
tebriklae sitare darısı biizm başımıza inşallah umarım çok sağlıklı bir hamileiik geçirirsin ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın :CüvCüv:
saol canım allah razı olsun darısı senın ve tum ısteyenlerın basına.cok mutluyum halada ınanmıs degılım kalp atıslarını duyunca ancak ınanırım herhalde.:dance::teytey:
merhaba canım evet evet aynen bendede o belırtıler oldu bırde sunu eklemek ısterımkı sankı adet olacakmısım gıbı kasıklarımda tatlı bır agrı oluyordu.sende yazmıssın ama ekledıgım sankı adet olacakmıssın gıbı hıs oluyor.sık ıdrara cıkmada okudum ben dıyorkı hamılelık basladıgı andan ıtıbaren vucuttakı zehırlı maddelerı dısarı atmak ıcın bobrekler normalden daha fazla calısırmıs.ılk uc ay ve son 3 ay.son uc ayda buyuyen rahım ıdrar kesesıne baskı yaparmıs ondan olurmus.paylasmak ıstedım bunları.:dance::teselli:hihoyyytsositosositoalkisalkisalkis
ahuhayat ve özgecay sizleri de çoook tebrik ederim şekerler Alah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler göstersin kaydirigubbakcemile3
valla canım olur, olmaz diye düşünme hiç.. herkesde farklı zamanlarda farklı belirtiler çıkabiliyor..
valla bu kadar erken su toplama bence de başlamaması lazım ama bende öle bşiler oldu işte bende anlamadım. 2 gündür şişiyom..
vucut da garip şeyler yapıyo tabi, yabancı bişi ekleniyo içine, onu kabul etmeye çalışıyo falan..
yani bekle bu ay sende de bişiler olabilir derim ben..
saol canım allah razı olsun darısı senın ve tum ısteyenlerın basına.cok mutluyum halada ınanmıs degılım kalp atıslarını duyunca ancak ınanırım herhalde.:dance::teytey:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy 33503350 yazacaktım kusura bakma sitare diye yazmışım ya Allah mı söyletti ne bu müabek cuma saat he ne dersin sitarecim hadi bakalım darısı başımız inşallah:CüvCüv:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy 33503350 yazacaktım kusura bakma sitare diye yazmışım ya Allah mı söyletti ne bu müabek cuma saat he ne dersin sitarecim hadi bakalım darısı başımız inşallah:CüvCüv:
canım biz de 10. günden 20. güne kadar gün aşırı çalıştık..
çok şükür şansımız varmış, Allah bu zamanda kısmet etmiş, tuttu.
ben öyle yatakta 1 saat falanda yatmadım.. bacaklarımı kendime doğru çekip bir 10-15 dk falan uzandım sadece..
hemde benim rahmim ters demişti doktor, gerçi birşy olmaz demişti ama ben internetten biraz araştırdım, hamile kalmak biraz zor olabilir falan yazıyordu..
bir de 5. ay doktora gitmek için kısa bir süre.. tamamen şans işi çünkü.. içerde olan olay öyle mucize birşey ki..
1 sene deneyip olmuyorsa o zaman gidin dr. a diyorlar.
bak sağlıklı bir çiftin 1. ayda bebek olma ihtimali %25 miş
3. ayda %37,5 falan..
yani bence biraz daha deneyin hemen gitmeyin dr.a
ben de bi okudum afalladım sonra ister istemez bi gülücük oluştu suratımın ortasında en kocamanından
allah allah dedim rabbim söyletti herhalde dedim.
ya rabbim şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine eşref saatine kabul et de bizi meleklerimizi gönder cennetinden.
kızlar sala vakti cumaya kadar edilen dular kabul olmuştur.
denilene göre cuma vakti göğün kapıları açılırmış dualarımız daha hızlı yükselirmiş rabbime
canım inş hepimiz çok beklemeden mümkünse bu ay sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
ayy sipariş gibi oldu allahım sen bu kulunun kusuruna bakma :kedi:
sitarecim bak gerçekten Allah söyletmiştir inşallah hihoyyyt
ayy canım benim yaa...
İnşallah Rabbim kabul eder dualarını..
Allah' ım sen tüm bebiş isteyenlerin dualarını kabul et inşallah...
ben de bi okudum afalladım sonra ister istemez bi gülücük oluştu suratımın ortasında en kocamanından
ya rabbim şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine eşref saatine kabul et de bizi meleklerimizi gönder cennetinden.
denilene göre cuma vakti göğün kapıları açılırmış dualarımız daha hızlı yükselirmiş rabbime
canım inş hepimiz çok beklemeden mümkünse bu ay sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?