Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

saol canım allah razı olsun darısı senın ve tum ısteyenlerın basına.cok mutluyum halada ınanmıs degılım kalp atıslarını duyunca ancak ınanırım herhalde.:dance::teytey:

tebriklae sitare darısı biizm başımıza inşallah umarım çok sağlıklı bir hamileiik geçirirsin ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın :CüvCüv:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy 33503350 yazacaktım kusura bakma sitare diye yazmışım ya Allah mı söyletti ne bu müabek cuma saat he ne dersin sitarecim hadi bakalım darısı başımız inşallah:CüvCüv:

saol canım allah razı olsun darısı senın ve tum ısteyenlerın basına.cok mutluyum halada ınanmıs degılım kalp atıslarını duyunca ancak ınanırım herhalde.:dance::teytey:

ahuhayat ve özgecay sizleri de çoook tebrik ederim şekerler Alah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler göstersin kaydirigubbakcemile3

evet canım doğru, adet sancısına da benzeyen bir ağrı bu..

rabbim dualarımı kabul etmiştir inş.
geçen aylarda çok ümitlenmiştim sonra çok hayal kırıklığı oldu
şimdi de takmamaya çalışıyorum ama içimden bi his bu defa farklı diyorum
karmakarışığım beklemek öyle zor ki
hasta olcaksam da bi an önce olayım diğer ayı ümit edeyim istiyor insan.

en kısa zamanda tık tık duycaksın bebeğinin kalp atışlarını alkisalkisalkis meleğin artık olması gereken yerde gerisi sırasıyla gelir bakalım bis kacıncı ayımısda bu mutluluğu yaşıcass dua ederken bizleride unutma olurmuu.....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy 33503350 yazacaktım kusura bakma sitare diye yazmışım ya Allah mı söyletti ne bu müabek cuma saat he ne dersin sitarecim hadi bakalım darısı başımız inşallah:CüvCüv:

sitarecim bak gerçekten Allah söyletmiştir inşallah hihoyyyt

bndede o gaz sorunu var yediklerimden desem bişey yemesemde gaz var karnım cok sis gögüslerim sismeye basladı ama agrı yokkarnımn alt kısmındada bir agrı var iki gündür oturdugum yerde uyuya kalıyorum bide belirtimiblmiyorum aksamları ayaklarım buz tututyo resmn insallah hamilelik belirtisidir

ben de bi okudum afalladım sonra ister istemez bi gülücük oluştu suratımın ortasında en kocamanından
allah allah dedim rabbim söyletti herhalde dedim.
ya rabbim şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine eşref saatine kabul et de bizi meleklerimizi gönder cennetinden.
kızlar sala vakti cumaya kadar edilen dular kabul olmuştur.
denilene göre cuma vakti göğün kapıları açılırmış dualarımız daha hızlı yükselirmiş rabbime

canım inş hepimiz çok beklemeden mümkünse bu ay sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
ayy sipariş gibi oldu allahım sen bu kulunun kusuruna bakma :kedi:

teşekkürler canım inşallah bizim de tutarda bebişimiz için gideriz doktora....

ayy canım benim yaa...
İnşallah Rabbim kabul eder dualarını..
Allah' ım sen tüm bebiş isteyenlerin dualarını kabul et inşallah...

amiiiinnn:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize teşk ederim belki size yardım cı olur diye bendeki belirtileri yazıyorum benim belirtilerim adetime 7 gün kala başlamıştı.
1) gaz şişkinliği ve buna bağlı karın ağrısı
2) aradabi mide yanması
3) akıntım adet günüme az kala tamamen kesildi şimdi yeniden başladı
4) ishalmiş gibi sürekli tuvalet ihtiyacım oluyodu
5) kasıklarımda batmalar olmaya başlamıştı adetime 3 gün kala
6) karnın alt kısımında bi hassaiyet oluyodu
BUNLAR BENDEKİ BELİRTİLERDİ İNŞ SİZLERDE BU YA HAMİLE OLURSUNUZ DUALARIM SİZİNLE KIZLARR:))

Ahu hayat ve Özgecay sızınde bebeklerınız hayırlı olsun canlarım allah hepımıze kolay hamılelıkler geÇırmek nasıp etsın. Doktor teyzesı benım bebıŞıme daha 4+3 lÜk dedı sızınkıler ne kadarlık.

amiiiiiiin......... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…