Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çalışmalara tam sürat devamm o zaman canım inşlhh bu ay olacakzemuszemus
evet canım dktra gideceim için pzrtesi kan vericem salı alırım artık hayırlısı dua edinn

ben bomba gibiyim herşeye hazırım:jeyyar: bugün başlıyom çalışmalara:kedi: valla kasımda adet olmak istemiyoooooooooooooooomyerimseniben
seninde 1 haftan kaldı tatlımm...sen nasılsın asılalkisalkisalkis
HOŞGELDİN CANIM İYİYİZ ASIL SEN NASILSIN? ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR:lepi: KAYTARMAK YOK DERSTENlmaz:

ayyy inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
alırız hamiş haberini:lepi:
çalışmalara tam sürat devamm o zaman canım inşlhh bu ay olacakzemuszemus
evet canım dktra gideceim için pzrtesi kan vericem salı alırım artık hayırlısı dua edinn

azizeciğm maşallah listemiz kabarıyor:) çoğalmışız maşallah hamilelirimizde var

ayy ne kadar yengeç ve aslan annesi olmak isteyen var burda bende sizdenim çalışmalara başlayacağım.hayırlısı RABBİMDEN DİLİYORUM..kaydirigubbakcemile2

ben bomba gibiyim herşeye hazırım:jeyyar: bugün başlıyom çalışmalara:kedi: valla kasımda adet olmak istemiyoooooooooooooooomyerimseniben
seninde 1 haftan kaldı tatlımm...sen nasılsın asılalkisalkisalkis

HADİ BAKALIMMM :lepi: ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN kaydirigubbakcemile HAYIRLI ZAMANDA GELSİN KUZUCUKLAR. CANIM BENİM KIRMIZILAR SİNYAL YOLLUYO ÜŞÜMEM BAŞLADI BU AY BÜYÜK İHTİMALLE YOK BİŞİİİİ:bbo: TAKVİME İŞARETLEMİŞİM 2 GÜN DERS ÇALIŞMIŞIZ kafamçokkarıştı BEN DE KIRMIZILARDAN SONRA ÇOK ÇALIŞICAM :lepi:

KIZLAR AŞKIMM GELDı BEN ŞıMDıLıK KAÇIYORUM YEMEKTEN SONRA MAÇI VARMIŞ YOLLAYIM SONRA SıZLEYıM :lepi:

evet tatlımm...seninde az kaldı.
inşallah hamiş haberini alırım canım:Saruboceq:

inş. inş. inş...
Allah razı olsun...
ateş ölçme yöntemi ile ilgili konu açtım bilgi ve tecrübelerinizi yazar mısınız arkadaşlar...
ben namaz kılıp yemek hazırlayacağım inş sonra görüşürüz... öpüldünüz

slm kızlar...benimde keyfim yok hiç,adet belirtilerim başladı,bel ağrım,baş ağrım,sivilcelerim hepsi mevcut valla.offff offf bu ayda tutturamadık galiba.napalım hayırlısı artık doktor desteğiyle inşallah.bu ay sperm analizi yapılacak,bende reglin 3. günü gidicem hormon takibi yumurta takibi falan..1 yıl oldu çünkü.hepimiz için herşeyin hayırlısı kızlar napalım umudumuzu kaybetmek yok...

benimde belirtiler var fena göğsüm şişti kasıklarımda ağrı var aman ne kötü şey beklemek...

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim ilk asilamami yaptirmistim sonuc negatif hepimize allah hayirli evlatlar versin....

canım bence boşuna beklemişsiniz. ben de 8 ay bekledim. şimdi saçımı başımı yoluyorum. yazın gitseydim tatilde tüm tedavilerimi yapardım. şimdi seneyi bekliyorum. biz daha bebiş düşünmeden tahlilleri yaptık. ama 8 ay sonra maalesef eşimin değerleri çok çok düştü. size tavsiyem eğer yumurtlama gününüzü biliyorsanız ya da iki günde bir çalışıyorsanız ve 4 ay bebişiniz olmuyosa gidin. illa bir yıl olacak diye bi şey yok doktor nerden bilecek bir yıl boyunca bebişinizin olmadıığını. illa o lafı söylemek duymak istiyosa söyleyin 1 yıldır olmuyo diye. başıma geldiği için söylüyorum bebiş düşünmeden doktora gidilmeli olmuyosa 6 ayda bi yenilenmeli testler hiç birimizin garantisi yok illa bebişimiz olucak çok sağlıklıyız felan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…