Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

durmaya çalışcam öle tabi herşeyin hayırlısıı canım sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor?

tatlım ben zaten yeni başladım çalışmalara eylülde karar verdik bebişe bakalım hayırlısı ama çalışmamız ters döneme geldi yumurtlamamı kaçırdım.(( yatılı misafirimiz vardı da ondan artık adet olup bitsin nasipse o zaman çok çalışıcam tabi bi aksilik çıkmazsa:kedi:

sen yinede son ana kadar durma derim çünkü belli olmas belki geç yumuruluyo olabilirsinn allahtan ümit kesilmezz son ana kadar devam

ayyy canımm benimmm mafoldumben ağlama ya üzülürümm benim kocişte arada maça gider oynamayaa delikafadulden nappcaz biz bunlarla ödüm kopuo ayağına bişi yapcak die

canım yaa zaten dedim ya geçtiii şimdi gülüyorum kendime bazen biz kadınlar ne kadar saçma bişey için ağlıyoruz bu ay da sebebim annemleri çok özledim oldu:))) yani çözümü olmayan bişy değil rabbim çözümsüz dert vermesin kimseye:Saruboceq: gerçi heriflerinde ayrı bi anatomisi var adam ne yaptı etti gitti maça Allah korusun valla bizimki haftada birgün yapar mutlaka benim de aklım çıkıyo bişey olacak diye iki üç kez burktu da nasıl üzülmüştüm((

dün kocişinn doğumgünüydüü kutladıkk vede aşkı memnu kaçtı onun yüzündenn naniknanik

sen yinede son ana kadar durma derim çünkü belli olmas belki geç yumuruluyo olabilirsinn allahtan ümit kesilmezz son ana kadar devam

ya görev gibi olsun da istemiyoruz çok kasmıyorum yani hayırlısı zaten ilk ayımız geçen ay sonu başladık olacağı varsa olur çok takmak istemiyorum strese girip kocamıda kendimi de üzmekten korkuyorum. adetim bitince yumurtlama zamanımı önemsiycem bakalım hayırlısı:Saruboceq:

dün kocişinn doğumgünüydüü kutladıkk vede aşkı memnu kaçtı onun yüzündenn naniknanik

aaaa yeni yaşı hayırlı olsun o zamanalkisalkisalkis rabbim seninle elele yaşlanmasını nasip etsin ikinizde uzun yıllar mutlu ve huzurlu yaşayın emiii:lepi:

aaaa yeni yaşı hayırlı olsun o zamanalkisalkisalkis rabbim seninle elele yaşlanmasını nasip etsin ikinizde uzun yıllar mutlu ve huzurlu yaşayın emiii:lepi:

a.s a.s a.s çok teşekkür ederimm tatlım sende bir ömür kocişle mutlu ol zemuszemus

bende kaçırdım aşk-ı memnu yu yemekte misafirim vardı erkekler kurtlar vadisini açtı gıcıklar reklam aralarında açtık da bişeycik anlamadım netten izlerim hatta şimdi izleyim iyi hatırlattın hazır benim kociş yokken

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım süpersin valla ne güldüm dur kız kafam bozulunca ben bunu okurumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…