durmaya çalışcam öle tabi herşeyin hayırlısıı canım sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor?
evet kuşumm kan tahlili yaptırmaya gidecektimki adet oldum :roflol:
hımm anladım canımmm ama herşeyin hayırlısı inşallah bu ay gelir bebişin..
tatlım ben zaten yeni başladım çalışmalara eylülde karar verdik bebişe bakalım hayırlısı ama çalışmamız ters döneme geldi yumurtlamamı kaçırdım.(( yatılı misafirimiz vardı da ondanartık adet olup bitsin nasipse o zaman çok çalışıcam tabi bi aksilik çıkmazsa:kedi:
ayyy canımm benimmm mafoldumben ağlama ya üzülürümm benim kocişte arada maça gider oynamayaa delikafadulden nappcaz biz bunlarla ödüm kopuo ayağına bişi yapcak die
bu ay 2. deneemmiz zaten cok takmıorum olmassa ağlamam hapın etkisi sürüo olabilirr sengözlerimebaksanab
canım yaa zaten dedim ya geçtiii şimdi gülüyorum kendime bazen biz kadınlar ne kadar saçma bişey için ağlıyoruz bu ay da sebebim annemleri çok özledim oldu:))) yani çözümü olmayan bişy değil rabbim çözümsüz dert vermesin kimseye:Saruboceq: gerçi heriflerinde ayrı bi anatomisi var adam ne yaptı etti gitti maça Allah korusun valla bizimki haftada birgün yapar mutlaka benim de aklım çıkıyo bişey olacak diye iki üç kez burktu da nasıl üzülmüştüm((
sen yinede son ana kadar durma derim çünkü belli olmas belki geç yumuruluyo olabilirsinn allahtan ümit kesilmezz son ana kadar devam
bende 5 aylık evliyim ilk ay istemedik bu 4.ncü denememiz bakalım hayırlısı
dün kocişinn doğumgünüydüü kutladıkk vede aşkı memnu kaçtı onun yüzündenn naniknanik
aaaa yeni yaşı hayırlı olsun o zamanalkisalkisalkis rabbim seninle elele yaşlanmasını nasip etsin ikinizde uzun yıllar mutlu ve huzurlu yaşayın emiii:lepi:
bende kaçırdım aşk-ı memnu yu yemekte misafirim vardı erkekler kurtlar vadisini açtı gıcıklar reklam aralarında açtık da bişeycik anlamadım netten izlerim hatta şimdi izleyim iyi hatırlattın hazır benim kociş yokken
takma kafana canım bizim yan apartmanda bi kadın var her gün soruyor yokmu daha bişi diye benimle birlikte gelin aldılardı gelini doğurdu ya iyice cesaretlendi artık günde iki kez sorduğu bile oluyor
geçen gün öğlen eve geldim penceredymiş sordu, akşam iş çıkışı eve gelirken yine sordu bende öğlenden akşama kadar 4 saat içinde çocuk olmuyor hem uzaktan uzağa yapamıyoruz biz dedim ( eşimle iş yerlerimiz çok uzak)
senin gelinin numarasını verde aryım teknikleri sorayım dedim
ayyy tövbeee ne ayııppp diyo bana
bende sen hergün sorarken ayıp değilmi dedim
bak artık sormuyor iyi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiakşamlarrrrr ben geldimmm....
bende şimdi geldim tekrardan cıkmıstım ii denk geldik kalbimiz bir azize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?