Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hosbulduk yasemen.ınsallah allahım o mucızevıyı bızlerede tatdırsın cunku herkes anne olmayı hakeder bence sen herhngı bır hap faln kullanıyor musun ben kullanıyorum daha yenı basladım bu ılk ayımdı sadece adetım saat olrak gecıkdı.sevınmısdım ohhh ohhh gecıkdı dıye ama oldum adet:çok üzgünüm:

biz uc yillik evliyiz bir dusuk yaptim ve iki yildirda hamile kalamadim doktorlar tedaviyebasladi ama hicbir problem olmamasina ragmen hamile kalamiyorum asilama yapildi oda olmadi ikinciye baslayacagiz ayrica ben fransada tedavi oluyorum deneyimleri ve uygulanan tedavileri sizinle paylasmak icin yaziyorum turkiyede nasil yapiliyor diye merak ediyorum..burda bize bekleme suresini iki yil verdiler turkiyede bir yil galiba ..

canım bu forumda tüp bebek bölümü var aşılama ve tüp bebek ile bilgileri detaylı olarak alabilirsin

canım yaa doktora adet oldum dedimya ama bu şekilde anlattım lekelenmeleri adet düzensizliğini yinede tahlil yapmadı keşke yapsaydı yada ben isteseydim muayene ederken bebeğin var olup olmadığını anlayabilirmi doktor yoksa tahlil şartmı?

bonjour.parıs94.sen cok mu kafanda stres yapıyorsun onunda cok etkısı var.arkadsım tercumanlık yapıyor doktorların yanında o anlattı bana bunu karı koca okadar cok cocuk ıstıyorlarmıslar kı ama olmamıs bır turlu ve sonra olmuyor dıye artık evlatlık almaya kara vermısler almıslar evlatlık aradan 1 yıl gecmeden kadın hamıle kalmıs anladın mı canım kafanda faazla stres yapma

inşallah ya hani bi adet gecikmesi falanda yaşamadım ya hala şoktayım testi elimden bırakmıyorum inşallah vardır ya ya arkadaşımı arayıp sordum kayınvalidesi dio sen silik çizgide böyleysen 9 ay nasıl beklersin dio ya inşallah test bozuk falan değildirrrr...

imbatcımm yaa sorma hala titriyorum o silik çizgiyi görmek bile yetti beyazları görmeye o kadar alıştım ki inanamadım halada eşime diorum ki test kesin bozuk ve evdeki son testti öylede bir yerde oturuyoruzki eczane bile yok buralarda sadece sağlık ocağı var onun içinde pazartesi şart

o zaman pazartesiye kadar stres yapmadan kendi kendine kurmadan durman gerekiyor biraz zor ama sabır canım umarım rabbim senin için en hayırlısını nasip etmiştir sen ne kadar stres yaparsan yap ne kadar düşünürsen düşün olacağı engelleyemezsin yada olmayanı olur edemezsin bu sebeple gayet relaxx:sm_cool:

yarencım o testde ıkı cızgı cıkar hamıleysen eger ıkı cızgı cıkdıksa canım sılıkde cıksa hamılesın canım o teste bır c de cızgı cıkar buda testın yanlıs olmadıgının gostergesı dır bır de t de cızgı bu da hcg hormonunu sadece cıkartı buda hamılelık hormonundur.test zaten yuzce 99 dur ve c de de cızgı varsa o t bolegısınde de varsa allahım analı babalı buyutsun derım.o t bolgesınde sılıklık var dıy mı canım

durmaya çalışcam öle tabi herşeyin hayırlısıı canım sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor?

canım c-deki çok net t-deki ise silikte olsa belli yani orda hafif bir çizgi olduğu belli inşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder ama o çizgiyi görmek bile çk farklı bi duygu test bozuk olsa bile hamile değilsem bilede o çizgiyi görmek çok heyecanlı çok farklı yinede herşeyin hayırlısı rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah başta bizlere...

nolduu kocanaaa ( nie ağladın

tatlım kocama bişey olmadı bana bi ağlama geldi bugün(( sinirlerim bozuldu sebepsiz yere adet geliyor ya ilk sinyalini gönderdiyerimseniben adet öncesi böyle bi sendroma girerim ben ya çok sinirli olurum yada sulu bişey yengeç burcuyuz ya ondan sanırımsenağlama ama geçti yazık kocacım da alıştı artık tarihe bakıyo diyo anlaşıldı senin muslukların açıldığı dönemdelikafadulden ama uyuz gene gitti maçı varmış bende ağladım ağladım sustum ayy kendime çok gülesim geliyo yaaa

ayyy canımm benimmm mafoldumben ağlama ya üzülürümm benim kocişte arada maça gider oynamayaa delikafadulden nappcaz biz bunlarla ödüm kopuo ayağına bişi yapcak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…