selam kızlarrr ben geldim:))
biz uc yillik evliyiz bir dusuk yaptim ve iki yildirda hamile kalamadim doktorlar tedaviyebasladi ama hicbir problem olmamasina ragmen hamile kalamiyorum asilama yapildi oda olmadi ikinciye baslayacagiz ayrica ben fransada tedavi oluyorum deneyimleri ve uygulanan tedavileri sizinle paylasmak icin yaziyorum turkiyede nasil yapiliyor diye merak ediyorum..burda bize bekleme suresini iki yil verdiler turkiyede bir yil galiba ..
yarencik canım bebek çok küçükse dr görmemiş olabilir hem niye test yapmamış ki hayret yaa silikte olsa hamile olduğun anlamına geliyo çoğu zaman canım hayırlısı inş. yarın yaptırsana kan testini hayırlısı olsun inş.:Saruboceqpuyorumnanaktan
hoşgeldin şeker öğretmenimiz:))))) nasılsın?:sm_cool:
merhaba yarencık ben hamıle kalmadım ama bıldıgım ve cevremden gordugum kadarımla o ıkıncı cızgı sılık cıkabılıyor ve bu pozıtıf olarak cıkıyor hatta aldıgın o testde yok mu arada gostergesı cunku burada sılık cıksa bıle pozıtıf dıye cıkıyor.doktorun gorememesı cok normal bundan yaklasık 4 ay once doktora gıttım ve korunmadıgımızı soylemısdım bana bır ılac yazacaktı ama yazamamıstı benı kan tahlılıne gondermısdı oyuzden cıkmıyor ılk zamn lar muyananede.bnm bıldıklerım bunlar ınsallah hamılesındır...darısı basımızaaaaaaaa...
canım hayırlı olsun diyeceğim ama umutlu konuşmak da istemiyorum. üstüne görme durumu var ama sendeki böyle bişey mi acaba? bence geciktirmeden hemen kan testi yaptır c.tesi özel hastaneler yapıyor bu testi umarım bebeğin seninledir ama aksi bir ihtimalde olsa stres yapma hayırlısı diyelim ama bence hemen bi kan testi yap bizi de habersiz bırakma:lepi:
iiyimm askımm senn nasıslınn zemuszemus
imbatcımm yaa sorma hala titriyorum o silik çizgiyi görmek bile yetti beyazları görmeye o kadar alıştım ki inanamadım halada eşime diorum ki test kesin bozuk ve evdeki son testti öylede bir yerde oturuyoruzki eczane bile yok buralarda sadece sağlık ocağı var onun içinde pazartesi şart
iyiyim tatlım ağlak günümdeyim kocama ağladım biraz ay bugün çok kötü hissediyorum kendimi ama şimdi iyiyim:)) sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor dersler?
o zaman pazartesiye kadar stres yapmadan kendi kendine kurmadan durman gerekiyor biraz zor ama sabır canım umarım rabbim senin için en hayırlısını nasip etmiştir sen ne kadar stres yaparsan yap ne kadar düşünürsen düşün olacağı engelleyemezsin yada olmayanı olur edemezsin bu sebeple gayet relaxx:sm_cool:
yarencım o testde ıkı cızgı cıkar hamıleysen eger ıkı cızgı cıkdıksa canım sılıkde cıksa hamılesın canım o teste bır c de cızgı cıkar buda testın yanlıs olmadıgının gostergesı dır bır de t de cızgı bu da hcg hormonunu sadece cıkartı buda hamılelık hormonundur.test zaten yuzce 99 dur ve c de de cızgı varsa o t bolegısınde de varsa allahım analı babalı buyutsun derım.o t bolgesınde sılıklık var dıy mı canım
nolduu kocanaaa( nie ağladın
tatlım kocama bişey olmadı bana bi ağlama geldi bugün(( sinirlerim bozuldu sebepsiz yere adet geliyor ya ilk sinyalini gönderdiyerimseniben adet öncesi böyle bi sendroma girerim ben ya çok sinirli olurum yada sulu bişey yengeç burcuyuz ya ondan sanırımsenağlama ama geçti yazık kocacım da alıştı artık tarihe bakıyo diyo anlaşıldı senin muslukların açıldığı dönemdelikafadulden ama uyuz gene gitti maçı varmış bende ağladım ağladım sustum ayy kendime çok gülesim geliyo yaaa
beyza88cım geçen ay yanılmıyosam sendede böyle silik bi çizgi çıkmıştı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?