Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya haklısın canım ama ben 1 yıl önce şu anki doktoruma gitmeye başladım.sadece benim muaynemi yaptı.1 yıl dolmadan herhangi bir teste falan gerek yok dedi.eşim içinde.yumurtada rahimde falan sorun yok tabi kanallar falan bakılmadı.işte geçenlerde gittim artık başlayalım dedi.insanda konduramıyor tabi mucize gibi bişey,hemen olmaması normal diye düşünmüştük hep.bakalım bundan sonra uğraşıcaz heralde,ama psikolojimde bozulmuyor değil,korkuyorum sanırım bu süreçten ve sonuçlardan(((

selam arkadaşlar Şeniz sleepy bende de başladı ağrılar kuşum. hayırlısı artık.

offff defneçim valla acayip sinirlerim bozuluyor...olmuyo olmuyo hayırlısı canım ne diyelim ....

ilk kez bu ay bukadar moralim bozuldu benimde artık çok yorgun hissediyorum kendimi :gitme:

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim ilk asilamami yaptirmistim sonuc negatif hepimize allah hayirli evlatlar versin....

aynen canım ya benimde bu ay 1 yıl doldu.hep olacak tedaviye falan gerek kalmıycak diye düşünüyordum ama olmadı işte.sen gidicenmi doktora seninde bir yıl oldu dime..

aynen canım ya benimde bu ay 1 yıl doldu.hep olacak tedaviye falan gerek kalmıycak diye düşünüyordum ama olmadı işte.sen gidicenmi doktora seninde bir yıl oldu dime..

evet canım 1 yıl oldu benimde. başka doktora gidicem ben eşimide götürücem bakalım. adet olayım 3. gün giderim tahlilde yaptırırım. gittiğim doktor bişey yok herşey normal dedi kan testi bile yapmadı. değiştiricem bakalım doktoru neolucak.

benimkide yapmadı bu zaman kadar bir yıl normal dedi.artık bu ay sperm analizi istedi,benide adetin 3.günü çağırdı hormon ve yumurta takibi için.umarım herşey yolunda gider.ama daha hiçbirşeye başlamadan yorgun hissediyorum kendimi((

bu uzun bekleyiş bizi yorgun düşürdü sanırım canım. ama sonuçta belirsizce beklemektense birşeyler yapmış olacağız. bu bekleme sürecini kısaltacağız. inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. şimdi biz böyle karamsarlığa kapıldık bi de adet oluyormuşuz ikimizde kaydirigubbakcemile3

valla olucağına bak:))) evet napalım kendimiz halledemedik artık doktorlara kaldı sanırsam:)))

iyiki doktorlar var onlarda olmasa naparız şekerim kaydirigubbakcemile3 ben çıkıyorum canım çookkk öptüm seni iyi akşamlar

herkese selamlar yaa benim bi sorum varr sabah test yaptım ikinci çizgi silikte olsa görünüyodu allahım dedim inşallah vardır yok olduğundan o kadar emindimki gerçi bu ay kahverengi lekelenmem oldu adetim düzensiz oldu çevremdeki herkes üstüne görüyosundur dedi dün doktora gittim bebek düşünüyomusunuz dedi evet dedim ama bi tahlil bile yapmadan direk muayene etti bende dedim bebek falan yok olsa doktor bilirdi dedim evdede son bi testim vardı sabah hiç umudum yoktu ama öylesine yaptım her zaman tertemiz çıkan o testte ikinci çizgi silikte olsa belirgindi hemen eşimi çağırdım oda gördü şuan heyecandan titriyorum ama yinede ümitlenmek istemiyorum belki test yanlıştır pazartesi sağlık ocağında kan vercem acaba sonuç ne olur ya sizce ne olabilir kızlar yaa ümitlenmekte istemiyorum ama heyecandanda titriyorum bebiş olsa adet görürmüydümm??

merhaba arkdaslar yenı katıldım aranıza bende bebek ıstıyorum ama olmuyor bır turlu bırazcık zorluyor bızı.2 yıllık evlıyım pco sendromum var ve klomen kullanaıyorum vb.ılaclar bu ay ılk denemem dı ama olmadı hastalandım bakalım ıkıncı ayda ne olacak.bence dunyada butun herkes anne olmayı o mucızeyı hakeder.ınsallah guzel haberler almak dılegımle......

yarencik canım bebek çok küçükse dr görmemiş olabilir hem niye test yapmamış ki hayret yaa silikte olsa hamile olduğun anlamına geliyo çoğu zaman canım hayırlısı inş. yarın yaptırsana kan testini hayırlısı olsun inş.:Saruboceqpuyorumnanaktan

merhaba yarencık ben hamıle kalmadım ama bıldıgım ve cevremden gordugum kadarımla o ıkıncı cızgı sılık cıkabılıyor ve bu pozıtıf olarak cıkıyor hatta aldıgın o testde yok mu arada gostergesı cunku burada sılık cıksa bıle pozıtıf dıye cıkıyor.doktorun gorememesı cok normal bundan yaklasık 4 ay once doktora gıttım ve korunmadıgımızı soylemısdım bana bır ılac yazacaktı ama yazamamıstı benı kan tahlılıne gondermısdı oyuzden cıkmıyor ılk zamn lar muyananede.bnm bıldıklerım bunlar ınsallah hamılesındır...darısı basımızaaaaaaaa...

evanur hoşgeldin canım hayırlısıyla hepimizin kucakları bebişlerle dolar inş.zemuszemus çalışmayı ihmal etmiyoruz amakaydirigubbakcemile3 bi daha ki aya hamiş girmek duasıyla:Saruboceq:

canım hayırlı olsun diyeceğim ama umutlu konuşmak da istemiyorum. üstüne görme durumu var ama sendeki böyle bişey mi acaba? bence geciktirmeden hemen kan testi yaptır c.tesi özel hastaneler yapıyor bu testi umarım bebeğin seninledir ama aksi bir ihtimalde olsa stres yapma hayırlısı diyelim ama bence hemen bi kan testi yap bizi de habersiz bırakma:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…