canım bence boşuna beklemişsiniz. ben de 8 ay bekledim. şimdi saçımı başımı yoluyorum. yazın gitseydim tatilde tüm tedavilerimi yapardım. şimdi seneyi bekliyorum. biz daha bebiş düşünmeden tahlilleri yaptık. ama 8 ay sonra maalesef eşimin değerleri çok çok düştü. size tavsiyem eğer yumurtlama gününüzü biliyorsanız ya da iki günde bir çalışıyorsanız ve 4 ay bebişiniz olmuyosa gidin. illa bir yıl olacak diye bi şey yok doktor nerden bilecek bir yıl boyunca bebişinizin olmadıığını. illa o lafı söylemek duymak istiyosa söyleyin 1 yıldır olmuyo diye. başıma geldiği için söylüyorum bebiş düşünmeden doktora gidilmeli olmuyosa 6 ayda bi yenilenmeli testler hiç birimizin garantisi yok illa bebişimiz olucak çok sağlıklıyız felan diye
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim ilk asilamami yaptirmistim sonuc negatif hepimize allah hayirli evlatlar versin....
aynen canım ya benimde bu ay 1 yıl doldu.hep olacak tedaviye falan gerek kalmıycak diye düşünüyordum ama olmadı işte.sen gidicenmi doktora seninde bir yıl oldu dime..
herkese selamlar yaa benim bi sorum varr sabah test yaptım ikinci çizgi silikte olsa görünüyodu allahım dedim inşallah vardır yok olduğundan o kadar emindimki gerçi bu ay kahverengi lekelenmem oldu adetim düzensiz oldu çevremdeki herkes üstüne görüyosundur dedi dün doktora gittim bebek düşünüyomusunuz dedi evet dedim ama bi tahlil bile yapmadan direk muayene etti bende dedim bebek falan yok olsa doktor bilirdi dedim evdede son bi testim vardı sabah hiç umudum yoktu ama öylesine yaptım her zaman tertemiz çıkan o testte ikinci çizgi silikte olsa belirgindi hemen eşimi çağırdım oda gördü şuan heyecandan titriyorum ama yinede ümitlenmek istemiyorum belki test yanlıştır pazartesi sağlık ocağında kan vercem acaba sonuç ne olur ya sizce ne olabilir kızlar yaa ümitlenmekte istemiyorum ama heyecandanda titriyorum bebiş olsa adet görürmüydümm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?