bende şimdi geldim tekrardan cıkmıstım ii denk geldik kalbimiz bir azize
naber tatlımmmyerimseniben nasıl gidiyo öğretmenlikyerimseniben
ögretmenligin nasıl gidiyo canım ögrencilerin üzüyomu seni örtmenim
kızlar varmı yeni hamişler benim son üç günakannehir
üzmüolarr tatlım ya çok iyilerrya anlaamdığım erkekler matematiği pek takmıoo sanırım etüte hergün 1 yada en fazla 2 erkek gelio ya cok biliolar soruları olmuoo yada nefret ediolar :teytey:
iyiakşamlarrrrr ben geldimmm....
ne güzel kız kıza ders yaparsınız eşin kıskanç degil galiba benimki biraz kıskançtıda
Kızlar bİ sakıncası olmassa bİŞİ dİcem neden msn den gÖrÜŞmİoz yanİ ordanda gÖrÜŞmek İsterİm ben sİzlerle daha yakından tanımak İsterİm
Kızlar bİ sakıncası olmassa bİŞİ dİcem neden msn den gÖrÜŞmİoz yanİ ordanda gÖrÜŞmek İsterİm ben sİzlerle daha yakından tanımak İsterİm
tatlımm msn adresi vermek yasak mış burdanCADIARZU
hoş geldin azizecim nazar degecek kız sana tütü MAŞALLAH nazarım degmesin çok güzel çıkmışsın
benimkinin sürümünün yenilenmesi gerekiyo şeker ya ekleyemem o yüzden bi yapılsın eklerim ama msn adresi yasak diye biliyorum ben
biliorumm tatlım ama özel mesajla olabilirr a.s
EŞİM KSIKANC DEİLMİ kaydirigubbakcemile3 HEMDE NASILL TERAZİ BURCUDUR VE FELAKETT AMA KUSURA BAKMASIN YANİİ İŞİMİ YAPIORUM yasakkelime
özeldende yasak canım yaa...okudukları zaman siliyolarmış uyarı var.
teşekkür tatlımmm...bide ben seni hala göremedimmyerimseniben
valla en iyisini yapıyosun ben evlenmeden önce çalışıyodum şimdi çalışmıyorum yani yasak ihtiyacımızda yok çok şükür ama ev belli biyerden sonra sıkıyo ve insanın kendi parasını kazanması çok güzel bişeysengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?