Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ögretmenligin nasıl gidiyo canım ögrencilerin üzüyomu seni örtmenim

üzmüolarr tatlım ya çok iyilerr ya anlaamdığım erkekler matematiği pek takmıoo sanırım etüte hergün 1 yada en fazla 2 erkek gelio ya cok biliolar soruları olmuoo yada nefret ediolar :teytey:

üzmüolarr tatlım ya çok iyilerr ya anlaamdığım erkekler matematiği pek takmıoo sanırım etüte hergün 1 yada en fazla 2 erkek gelio ya cok biliolar soruları olmuoo yada nefret ediolar :teytey:

ne güzel kız kıza ders yaparsınız eşin kıskanç degil galiba benimki biraz kıskançtıda

Kızlar bı sakıncası olmassa bıŞı dıcem neden msn den gÖrÜŞmıoz yanı ordanda gÖrÜŞmek ısterım ben sızlerle daha yakından tanımak ısterım

Kızlar bİ sakıncası olmassa bİŞİ dİcem neden msn den gÖrÜŞmİoz yanİ ordanda gÖrÜŞmek İsterİm ben sİzlerle daha yakından tanımak İsterİm

benimkinin sürümünün yenilenmesi gerekiyo şeker ya ekleyemem o yüzden bi yapılsın eklerim ama msn adresi yasak diye biliyorum ben

EŞİM KSIKANC DEİLMİ kaydirigubbakcemile3 HEMDE NASILL TERAZİ BURCUDUR VE FELAKETT AMA KUSURA BAKMASIN YANİİ İŞİMİ YAPIORUM yasakkelime

valla en iyisini yapıyosun ben evlenmeden önce çalışıyodum şimdi çalışmıyorum yani yasak ihtiyacımızda yok çok şükür ama ev belli biyerden sonra sıkıyo ve insanın kendi parasını kazanması çok güzel bişeysengözlerimebaksanab

teşekkür tatlımmm...bide ben seni hala göremedimmyerimseniben

valla koyıyım ve kaldırıyım dügün resminden bitane ama bak ha kaybolma biyer e beş sene önceki resmim ama benim şimdilerden pek resmmim yok bibakın kaldıryım olurmu

evet sonucta 4 yıldır boşuna okumadımm yanii bebek oluncada çalışmayı düşünüorumm benn bakıcı yada bi şekilde ya benim annem yada eşimin annesi bakıcak yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…