inşallah tatlışkom sende benimgibi olcan ozaman bende 21 yaşında hamileydim ayyy inşallah:Saruboceq:
ne güzel çok güzel ya küçük yaşta anne olmak onla büyüyosun
aynen canım bide geceleri hep uyusalar yaakaydirigubbakcemile3 bende özledim bebek kokusunu valla...bide şu sezeryan olmasa dediğin gibi:bbo: o çok fena işte
benide eşim benden 10 yaş büyük...oda yaşını hiç göstermez...
bende eğer hamile kalırsam normal yapıcamm doğumumu :CüvCüv:
sendemi sezeryan valla ben cok korkuyorum yaptırsalar normal dogumu denemek isterim iki eltimde çatır çatır dogurdu çok memnular onları görünce bende normal dogum yapsam keşke dedim hemen oturdular kalktılar
o zaman senin eşin daha kıskançtır
İNŞAALLAH canım herşey yolunda gitsinde yap anacım adı üstünde normal dogum
ilk doğumu sezeryan olan ikinciyi yine sezeryan olmak zorundaymış canım. bende çok isterdim normal doğum ama olmadı işte doğum kanalım darmış bebek geçemezmiş...öyle dediler yani zorunlu sezeryan oldum. ama çok ağrılar çektim yaa yine onlar aklıma gelince korkuyom doğurmaktan falankafamçokkarıştı
bende eğer hamile kalırsam normal yapıcamm doğumumu :CüvCüv:
ben işte mayısta hamile imişim kanda öyle çıktı dogana gittim irem hanıma biz herşeyi kouştuk o zaman herşey yolunda giderse yaptırırım demişti zaten bebek düştü ama sagolsun çok güzel dinledi beni üç hastasına yaptırmış böyle sezeryanlı oh dedim sonunda doktorumu buldum ama oda gitmiş
benim burcum koç. eşimin balık.eren ikizler
azize sen çalışmalara başlamadınmı daha :jeyyar:
hangi hastaneye gitmiş...bizde oraya gidelim...uzak deyilse ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?