Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynen canım bide geceleri hep uyusalar yaakaydirigubbakcemile3 bende özledim bebek kokusunu valla...bide şu sezeryan olmasa dediğin gibi:bbo: o çok fena işte

sendemi sezeryan valla ben cok korkuyorum yaptırsalar normal dogumu denemek isterim iki eltimde çatır çatır dogurdu çok memnular onları görünce bende normal dogum yapsam keşke dedim hemen oturdular kalktılar

ilk doğumu sezeryan olan ikinciyi yine sezeryan olmak zorundaymış canım. bende çok isterdim normal doğum ama olmadı işte doğum kanalım darmış bebek geçemezmiş...öyle dediler yani zorunlu sezeryan oldum. ama çok ağrılar çektim yaa yine onlar aklıma gelince korkuyom doğurmaktan falankafamçokkarıştı
sendemi sezeryan valla ben cok korkuyorum yaptırsalar normal dogumu denemek isterim iki eltimde çatır çatır dogurdu çok memnular onları görünce bende normal dogum yapsam keşke dedim hemen oturdular kalktılar

ben işte mayısta hamile imişim kanda öyle çıktı dogana gittim irem hanıma biz herşeyi kouştuk o zaman herşey yolunda giderse yaptırırım demişti zaten bebek düştü ama sagolsun çok güzel dinledi beni üç hastasına yaptırmış böyle sezeryanlı oh dedim sonunda doktorumu buldum ama oda gitmiş

ben başak canım eşim başak oglum başak oglumla dogum günümüz aynı bizim ve hiç hesaplamamıştık bi baktım yatış kagıdına dogum günümde dogum yaptım o benim en güzel dogumgünü hediyem

hangi hastaneye gitmiş...bizde oraya gidelim...uzak deyilse ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…