Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy süperrr yaaaa mükemmellll alkisalkisalkis

genelde evet ben ne istersem eşim onu yapar...beni çk şımarttı napıyım şimdide böyle gidiyo valla...ama aşkım çok iyidir beni üzmekten çekinir bana adımı bile söylemez hiç...hep bebeğim der meleğim der. canım kocam benim...bide çok romantiktir duygusaldır bana süprizler yapar...ben seviniyim mutlu olayım ister.
koçlar hırslıdırr balıklar pasiftirr eşini ezionmu kız doğru sölee sen ne dersen omu oluyo sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar ben de bu ay veya önümüzdeki ay bebiş isteyenlerdenim..allahım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

kızlar ben çıkıyım eşim biraz rahatsız çekyatta uyudu gene onu yatırıyım bi ilaç veriyim sohbette çok güzel ama gene devam ederia herkese hayırlı geceler öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

kocaman bir maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden dielimm azize ablaa allah bozmasınn bizde çok iiyizz inşallah sizin gibi ilerdede devamm ederrr

inşallah canım çok uzun yıllara...zaten nasıl geçtini anlamıyosun ben daha dün evlendim gibiyim hala...birbirini sevmek çok önemli ben hala eşimin işten gelmesini balkonlarda bekliyom özlüyom çok akşam olsada aşkımı görsem derim hep. günde kaçdefada arar...yaa böyle canım.
kocaman bir maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden dielimm azize ablaa allah bozmasınn bizde çok iiyizz inşallah sizin gibi ilerdede devamm ederrr

beyzacım çoook uykum geldi ben çıkıyom tatlım...sana iyigeceler tatlı rüyalar güzelimmopuyorumnanaktan

ne güzell canımm yaa

slm kızlar dün aşk-ı memnuyu izliyemedin netten izledim takip edemedim sizleri napıyorsunuz azizecim hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…