ben başak canım eşim başak oglum başak oglumla dogum günümüz aynı bizim ve hiç hesaplamamıştık bi baktım yatış kagıdına dogum günümde dogum yaptım o benim en güzel dogumgünü hediyem
koçlar hırslıdırr balıklar pasiftirr eşini ezionmu kız doğru sölee sen ne dersen omu oluyo sırnaşık şey
koçlar hırslıdırr balıklar pasiftirr eşini ezionmu kız doğru sölee sen ne dersen omu oluyo sırnaşık şey
genelde evet ben ne istersem eşim onu yapar...beni çk şımarttı napıyım şimdide böyle gidiyo valla...ama aşkım çok iyidir beni üzmekten çekinir bana adımı bile söylemez hiç...hep bebeğim der meleğim der. canım kocam benim...bide çok romantiktir duygusaldır bana süprizler yapar...ben seviniyim mutlu olayım ister.
ben akrep eşim terazi :icecream:
kızlar ben çıkıyım eşim biraz rahatsız çekyatta uyudu gene onu yatırıyım bi ilaç veriyim sohbette çok güzel ama gene devam ederia herkese hayırlı geceler öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
benim kız kardeşim akrep burcu...sen inatçımısın dır?
kocaman bir maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden dielimm azize ablaa allah bozmasınn bizde çok iiyizz inşallah sizin gibi ilerdede devamm ederrr
inşallah canım çok uzun yıllara...zaten nasıl geçtini anlamıyosun ben daha dün evlendim gibiyim hala...birbirini sevmek çok önemli ben hala eşimin işten gelmesini balkonlarda bekliyom özlüyom çok akşam olsada aşkımı görsem derim hep. günde kaçdefada arar...yaa böyle canım.
beyzacım çoook uykum geldi ben çıkıyom tatlım...sana iyigeceler tatlı rüyalar güzelimmopuyorumnanaktan
slm kızlar dün aşk-ı memnuyu izliyemedin netten izledim takip edemedim sizleri napıyorsunuz azizecim hoşgeldin canım
tatlım bende izlemeidm eşimin doğumgünnüden dolayıı ama cok güzelmiş bu bölümü bihter kaza yapmıs :sinifsinif:
kızlar ya özelden msn atarsak problem olurmu daha yakından tanışırız diye düşünüyorum
tatlım msn verelim demin kızlara dedimde özleden vermek dahi ysak dedilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?