Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın tatlım
nasıl uyuyalım
şahsen ben mesaideyim bugün de (

ben de 1 e kadar çalışıyom, 1 de çıkacam bakalım...

nasılsin canım belirtiler ne alemde?

ben 1 saat önce tekrar b-hcg yaptırdım. 2 gün önce 8,39 du bakalım ne olmuş diye..
bekliyorum şimdi.

2 gün önce yani adetime 4 gün kala 8,39 du,
şimdi adetime 2 gün kala 34,11 olmuş b-hcg değerim. normal gidiyor sanırım değil mi?

ben de 1 e kadar çalışıyom, 1 de çıkacam bakalım...

nasılsin canım belirtiler ne alemde?

ben 1 saat önce tekrar b-hcg yaptırdım. 2 gün önce 8,39 du bakalım ne olmuş diye..
bekliyorum şimdi.

ben de güya yarım günüm ama çıkış saatimiz 3 buçuk-4 gibi hiç bi zaman o saatte çıkmadım
bugün de kaç ta çıkarım belli diil bi plan bile yapamıyorum doğru dürüst bi günüm güme gidiyo ctesileri

belirtileri dinlememeye çalışıyorum canım çok taktım kafaya sanırım ben de bişiler ters gidiyo psikolojim de anlıyorum ben. bu yüzden pek dinlemiyorum kendimi artık saldım çayıra haftaya görcem ak mı kara mı? çok bunaldım bide sabah sabah patron canımı sıktı kaçasım var burdan.

canım yaa kafana takmamaya çalış, hele ki patron matron hiç sallama...
stres yapma kendine sakın.. normal hayatını devam ettir.

canımcım yaa inşallah kısa zamanda meleğine kavuşursun... :Saruboceq:

canım yaa kafana takmamaya çalış, hele ki patron matron hiç sallama...
stres yapma kendine sakın.. normal hayatını devam ettir.

canımcım yaa inşallah kısa zamanda meleğine kavuşursun... :Saruboceq:

patron matron sallamamak çok zor çünkü her dk beraberiz hep yüz yüze bakıyoruz bi pürüz olduktan sonra hiçbişi olmamış gibi davranamıyorum.
hastalığına veriyorum ama dengeszliği çok yıpratıyor beni anı anına uymuyo adamın bu kadar stresle nasıl bebişim gelir bilmem mafoldumben

eşimde yeni askerden geldi iş arıyo şuan ben de işime dayanabildiğim kadar katlanmaya çalışıyorum. aslında çalışmayı ben istedim çalışmayınca da evde kafayı yiyorum ama bu iş beynimi çok yoruyo sanırım karakterime uygun bi iş değil.sanırım özel sektörün çakallığına ayak uyduramıyorum ben.

bide bebiş durumunu takımışım kafama bugün ruh halim yerlerde anlayacağın.sizi okuyup keyifleniyorum işte.

[B]sitare cim canım kuzum...stress başa bela...kafaya takmamak lazım diyeceğim ama malesef takılıyor ..bebek olayı için de zamana bırakmak lazım.. benim gibi :=) keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin...

eşin de umuyorum teez iş bulur ..sen de direne bildiğin kadar diren..çünkü başkası sana ekmek paranı vermiyor..
öpüyorum seni..
buarada bu formu takip ediyorum..umuyorum ki ben de kasım da size güzel haberler veririm...bizim için kasım ayı çok güzel ve çok özel.ve benim doğum günüm..sanırım ozaman başlamak bnm için iyi gelecek.. olmazsaa diğer ayları takip ederim ..:))[/B]

slm kızlar bütün hamişler inş.hayırlısıyla alırlar bebişlerini kucağına.. bekleyenlerede allah en kısa zamanda nasip etsin inş. bende 4 ekimde düşük yaptım kanamayla oldu dr.um çok çok iisin herşeyin çok normal kasıma istersen hamile kalabilirsin dedi inş. dua edin arkadaşlar hepimiz istediğimize kavuşalım allahım nolursuuun sen büyüksün yarabbim...........

saol tatlım
baya duygusallaştım bugünlerde hamiş miyim ne :roflol:
seni de kutlarım karar vermek tarih belirlemek de bi adımdır inş kasımda gelir bebişin çok bekletmez seni.ben de öptüm seni opuyorumnanaktan

selam canim öncelikle gecmis olsun.sakincasi yoksa kac haftalikken düsük yaptin.doktorun kasima hamile kalabilirsin demiste.

selam canim öncelikle gecmis olsun.sakincasi yoksa kac haftalikken düsük yaptin.doktorun kasima hamile kalabilirsin demiste.

3 haftalıkken cnm adete göre 6 haftalıktı ama geç döllenme olmuş 4ünde düşük oldu iki gün öncesine kdar kanamam çoktu iki gündür baya azaldı kanama bittiğinde bi sakıncası yok dedi dr. muayne oldum herşey normal dedi.

benimde kontrolüm pazartesi 13 gün kanamam oldu benim, bitti simdi.kontrolü alttan mi yapiyolar?birde önce normal adet görmeyi beklemek gerekmiyo mu ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…