Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlımı çekiyor canın genelde tatlı çekiyorsa erkek olabilir bebiş..CADIARZU

tatlımı çekiyor canın genelde tatlı çekiyorsa erkek olabilir bebiş..CADIARZU

benim bebiş dengeyi daha tutturamadı teyzesi...geçen gün de bir kase turşu doldurdum yedim...
kızımda tatlıdan tiksnmiştim....bu sefer tatlı da ekşide istiyor canım...

benimde kasık ağrılarım çok , aslında bu kadar erken başlamazdı..ama ilaç kullanıyorum ben ona yoruyorum yada regle,umarım yanılırım...

benim bebiş dengeyi daha tutturamadı teyzesi...geçen gün de bir kase turşu doldurdum yedim...
kızımda tatlıdan tiksnmiştim....bu sefer tatlı da ekşide istiyor canım...

canım ilk haftalarda öyle oluyor tam dengesi olmuyor ama şöyle 3 ayını bitirmeye yakın netleşiyor genelde yemek istediklerin...bende oğlumda fazla ekşi yememiştim..ordan az çok biliyorum..

benim göğüslerim yaklaşık bir hafta önce feci ağrıyordu ama şimdi rahatladı,ama kasıklarım devam ağrı altta ve arada batıyor.mehtapçım inşallah canım dediğin gibi olur ya:)))

neyse kızlar kimseler yok galiba bu gece çıkyorım bende biraz dinleniyim çok yorulmuşum bugün opuyorumnanaktan öptüm hepinizi

canım benim yumurtlama dönemimde bir ara kanamam oldu.doktora gittim bir sorun yok dedi bazen olabilirmiş,kanamayı kesmek için verdi bi tür erteleyici.o bitince normal regl mi olucam tabi umarımm olmam:)))

canım benim yumurtlama dönemimde bir ara kanamam oldu.doktora gittim bir sorun yok dedi bazen olabilirmiş,kanamayı kesmek için verdi bi tür erteleyici.o bitince normal regl mi olucam tabi umarımm olmam:)))

inşallah tatlım
Allah isteyen herkese verisn inşllah
bende klomen kulladımda b u ay ondan sordum canım
bu arada geçmiş olsun

sağol canım ya .bakalım eğer olmadıysa bu ay takip başlıyo,reglin 3. günü gitçem.eşimdende sperm analizi istedi.klomende yumurta içinmi,banada duphaston başlıycak galiba...

merhaba arkadaşlarım!
dilerim ki mevlem gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ,hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin .umarım hamileyimdir:Saruboceq: her ay aynı umudu ve yıkılışı yaşamak beni demorilize ediyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…