Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dün test aldık sabah yeniden test yaptım yine silik bir çizgi var kızlarr dua edin bana inşallah hamileyimdir

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.17 ekim tarihini benim için not eder misiniz?İlk denememiz gerçi pek umudum yok ama hayırlısı olsun.

hoşbuldum.inşallah arkadaşım sen de hamişsindir.sağ tarafımda kaç gündür hafif ağrı hissediyorum.başka bir belirti yok.sen de durumlar nasıl?

Bugün adet günüm ama hala olmadım.Göğüslerim çok hassaslaştı.ıçimdeki his hamile olduğumu söylüyor ama bakalım hayırlısı artık.

filizim ben olsam nöbetçi eczaneden bir test almıştım hemen,inş.hamilesindir.

gnaydın arkadaşlar Şeniz Filizcim inş hamilesindir canım :Saruboceq:

Bugün adet günüm ama hala olmadım.Göğüslerim çok hassaslaştı.İçimdeki his hamile olduğumu söylüyor ama bakalım hayırlısı artık.

inşallah öylesindir canım. boşuna nöbetçi eczane arayıp test yapma derim....yarın sabah hastaneye git kan testi yaptır daha güvenilir
benim 4 gün geçti kaç kez test yaptım negatif. yarın kan testi yaptırıcam artık. testlere boş yere para veriyoruz

günaydın...arkadaşlar listeye baktımda benim gibi 17 ekimi bekleyenler bayağı çokmuş:)

arkadaşlar bakıyorum da yazdığım yazılara kimse karşılık vermiyor... her zaman böyle oluyor nedendir acep

ben de 18 ekim. yani o günler ya kan gövdeyi götürecek :tomato: ya da bebişler gelecek :CüvCüv: Allahım ne olur bebişler gelsin :Saruboceq:

canım aslında kendimi dinlemek istemiyorum.. psikolojik olarak etkilyoruz bedenlerimizi:)
sen de var mı belirti

Sağ tarafımda hafif ağrılar oluyor bir haftadır hiç olmazdı.az önce erken belirtiler sayfasında sağ taraftaki ağrı diş gebelik ihtimali diye yazmış bir arkadaş çok üzüldüm.allah korusun umarım yoktur böyle birşey.Bir de ayaklarım çok üşüyor.başka bir belirti yok.ayın 15 inde idrar testi yapmayı düşünüyorum.

yok canım şimdiden öyle şeyler düşünmemelisin.... bakma sen herkes bişeyler yazıyor işte... herkes kendince doğru olanı yazıyor ama iyi ölçüp tartmak gerekiyor sonra hayal kırıklığı ve yanlış değerlendirmeler ortaya çıkabiliyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…