Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

haklısın moralimi bozmayacağım.zaten bu bizim ilk denememiz.bu sefer olmazsa da hayırlısı.öbür ay daha çok çalışırız:)

kızlar yaa
ben adetimi 25 gün için ayarlasam 14 ekim oluyo yani 4 günüm kalıyo
28 gün için ayarlasam 17 ekim oluyo 1 hafta kalıyo
bu sabah test yaptım negatif çıktı
neye güvencem şimdi adetim son 2 ay düzensizdi ama ateş ölçemeye göre 14. günümde yumurtladım bu durumda 14+14=28 gün diye mi kabul etcem??

umudumu keseyim mi bekliyim mi (

filizim ben olsam nöbetçi eczaneden bir test almıştım hemen,inş.hamilesindir.

gnaydın arkadaşlar Şeniz Filizcim inş hamilesindir canım :Saruboceq:
İnşallah canlarım ama alıp da kötü sonuçla karşılaşmak istemiyorum.Beklemek çok zor olsada beklemek istiyorum ama salı günü fln yaparım testi inşl gelmez...

4 gün geçmiş canım ii beklemişsin hemen kan testi yaptır bence..

çok erken yapmışsın be arkadaşım... adet gününde bile yapılan test doğru sonuç vermeyebiliyor.. en doğru sonuç 4-5 gün gecikmeden sonra biliyorsun (eczanedeki basit testlerden bahsediyorum 3-4 tl olanlardan)
umudunun yeni yeşermeye başladığı dönem aslında az kalmış regle... benmde 17 ekim

evet 2-3 tl lik testle yaptım yani 4 de olsa 7 de olsa erken diyosun öyle mi arkadaşım?
çok saol cevapladığın için demek ki hala umudum var ohh sabah sabah moralim bozulmuştu..

sitarciğim elbette erken gülüm ya sanki kan testi yapıpta negatif çıkmış gibi üzüldün. benim 2 aylık düşüğüm olmuştu ocak ayında o zamn dan ve yakın çevremden de biliyorum ki en az 3-4 gün geckecek. hatta 1 hafta bekliyor herkes. ben 6. gün yapmıştım yine de silikti ama pozitifti. Rabbim bir daha yaşatsın inş pozitif görmeyi

ayy çok üzüldüm tatlım amin inş rabbim başka bi bebişle yüzünü güldürsün inş.
peki bekliyim bakayım çok moralim bozuluyo bari ben cumaya kadar bişi bakmıyım 4 de 7 de geçsin inş böylehesap ederken kırmızıları görmem.
dilerim senin meleğin de seninledir iyi haberlerini duyarız canım

yaa sabah 2.ci kez test yaptım ikinci çizgi yine silikti inşallah hamileyimdir

tubacımmm yaa bişi sorcam 3 gün önce ben akıntı var die doktora gittim gebelik düşündüğümüde belirttim ama bana tahlil yapmadan direk muayene etti ve ilaç yazdı ilacı kullanmadan önce test yapıyım içim rahatlasın dedim ikinci çizgi silikti bugun yine yaptım yine silik bi çizgi var sorum ise hani gebelikte bebek tam oluşmadan alttan muayene yasakmışya düşük riski var diolar bu kadın gebelik varmı yokmu bilmeden direk baktı bi sorun olurmu acaba yaa o kadar çok korkuyorum ki eğer varsa ilk bebeğim olcak hem çok heyecanlıyım hemde bişi olmuşmudur die çok korkuyorum

ay vallahi millete maşallah yani... çevremdekilere bakıyorum ne güzel bebek yapmaya karar verdikleri ay hemen tutuveriyor maşallah.. hem bizim gibi ta 11 hafta öncesinden kimse hesaplar yapmıyor... günleri 15 20 gün geçmeden hastaneyede gitmiyrlar. gittiklerinde de keseymiş kalp atışıymış vs. hepsini birden görüyorlar oh ne ala ne ala.....
bizler ise stres yapa yapa ne hale geldik... ilişkiye girdiğimiz günlerden hesaplamalara başlıyorz... :) ya biz miyiz aceleci ve sabırsız olan yoksa onlar mı umursamaz ve hassas olmayan:)
ama bizim haklı sebeplerimiz var aylardır yıllardır bekleyenlerimz var bebiş. herbiri imtihanlarla dolu hayatlarımız var.... Hz. Zekeriyya gibi ve birçok Peygamber gibi çocukla imthan olunuyoruz...hamdolsun

canım adetin gecikti mi? geciktiyse ve testlerin pozitifse gecikmeni bekle doktora git tavsiyem... ilacıda içme istersen. çünkü doktorum silikte olsa %90 sonuç veriyor demişti testler çin... ümtlerndirmek stemiyorum yanlış anlama çünkü testini de görmedim ama belirtilerinde varsa dikkat et... he sorduğun soruya gelince vajinal usg doktorlara göre ilk 3 ay sakıncalı eğil ama halk arasında bende dahil herkes korkuyor:)
bana da bakmışlardı 2 gün sonra kanamm olmuştu düşmüştü ama herkeste aynı olmaz biliyorsun doktorlar sorun olmaz diyor korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…