arkadaşlar bakıyorum da yazdığım yazılara kimse karşılık vermiyor... her zaman böyle oluyor nedendir acep
aynen.. çok doğru bir tabir:)
belirtilerin var mı arkadaşım
filizim ben olsam nöbetçi eczaneden bir test almıştım hemen,inş.hamilesindir.
İnşallah canlarım ama alıp da kötü sonuçla karşılaşmak istemiyorum.Beklemek çok zor olsada beklemek istiyorum ama salı günü fln yaparım testi inşl gelmez...gnaydın arkadaşlar Şeniz Filizcim inş hamilesindir canım :Saruboceq:
inşallah öylesindir canım. boşuna nöbetçi eczane arayıp test yapma derim....yarın sabah hastaneye git kan testi yaptır daha güvenilir
benim 4 gün geçti kaç kez test yaptım negatif. yarın kan testi yaptırıcam artık. testlere boş yere para veriyoruz
kızlar yaa
ben adetimi 25 gün için ayarlasam 14 ekim oluyo yani 4 günüm kalıyo
28 gün için ayarlasam 17 ekim oluyo 1 hafta kalıyo
bu sabah test yaptım negatif çıktı
neye güvencem şimdi adetim son 2 ay düzensizdi ama ateş ölçemeye göre 14. günümde yumurtladım bu durumda 14+14=28 gün diye mi kabul etcem??
umudumu keseyim mi bekliyim mi(
canım bende çoğu zaman karşılık alamıyorum yazdıklarım sanki havada kalıyor.
selam verip, geçmişi inceleyip kaçıyor kızlar
çok erken yapmışsın be arkadaşım... adet gününde bile yapılan test doğru sonuç vermeyebiliyor.. en doğru sonuç 4-5 gün gecikmeden sonra biliyorsun (eczanedeki basit testlerden bahsediyorum 3-4 tl olanlardan)
umudunun yeni yeşermeye başladığı dönem aslında az kalmış regle... benmde 17 ekim
O'nun bir OL demesi bile yeter mucizelere....hakkımızda hayırlısı inş...
aaa şimdi gördüm reglin 4 gün gecikmiş ne güzel... Rabbim hayırlı sonuçlandırsın inş
Rabbim bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin
bizlere de hayırlı anne-babalar olmayı nasip eylesin.
amin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
herkese selamlarrr
sitarciğim elbette erken gülüm ya sanki kan testi yapıpta negatif çıkmış gibi üzüldün. benim 2 aylık düşüğüm olmuştu ocak ayında o zamn dan ve yakın çevremden de biliyorum ki en az 3-4 gün geckecek. hatta 1 hafta bekliyor herkes. ben 6. gün yapmıştım yine de silikti ama pozitifti. Rabbim bir daha yaşatsın inş pozitif görmeyi
selam....
yaa sabah 2.ci kez test yaptım ikinci çizgi yine silikti inşallah hamileyimdir
ayy çok üzüldüm tatlım amin inş rabbim başka bi bebişle yüzünü güldürsün inş.
peki bekliyim bakayım çok moralim bozuluyo bari ben cumaya kadar bişi bakmıyım 4 de 7 de geçsin inş böylehesap ederken kırmızıları görmem.
dilerim senin meleğin de seninledir iyi haberlerini duyarız canım
tubacımmm yaa bişi sorcam 3 gün önce ben akıntı var die doktora gittim gebelik düşündüğümüde belirttim ama bana tahlil yapmadan direk muayene etti ve ilaç yazdı ilacı kullanmadan önce test yapıyım içim rahatlasın dedim ikinci çizgi silikti bugun yine yaptım yine silik bi çizgi var sorum ise hani gebelikte bebek tam oluşmadan alttan muayene yasakmışya düşük riski var diolar bu kadın gebelik varmı yokmu bilmeden direk baktı bi sorun olurmu acaba yaa o kadar çok korkuyorum ki eğer varsa ilk bebeğim olcak hem çok heyecanlıyım hemde bişi olmuşmudur die çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?