Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben sanki hiç hamile olmamışım gibi geliyo çok ara geçtiği için dir belki...
çok heyecan basıyo beni hamile olacağım içindelikafadulden kısmetse tabi.
bide şu sezeryan olmasa offfff yaa.

azızecım searyn dogumun uzerınden 5 yıl gecınce normal dogum yapılabılıyomus canım 2yıl gecıpte sezaryanın ustunden normal doguran var canım belı duymusundur ben normal dogum dusunurum eger olursa

listeye baktım seninde bugünmüş adet günün...nasılsın belirtiler varmı?

selam azize ablacım nasılsınn yaa iki kez idrar testi yaptım ikisindede ikinci çizgi var ama silik ne oluyo anlamadık yarın tekrar kan tahlili yaptırmak için doktora gitcezzz inşallah hamileyimdir..

ben dr. sordum canım olmuyomuş.
çok tehlikeliymiş hiç bi dr. ilk sezeryense sonrasını normal yapmıyo...malesef:sinifsinif:
azızecım searyn dogumun uzerınden 5 yıl gecınce normal dogum yapılabılıyomus canım 2yıl gecıpte sezaryanın ustunden normal doguran var canım belı duymusundur ben normal dogum dusunurum eger olursa

selam azize ablacım nasılsınn yaa iki kez idrar testi yaptım ikisindede ikinci çizgi var ama silik ne oluyo anlamadık yarın tekrar kan tahlili yaptırmak için doktora gitcezzz inşallah hamileyimdir..

selam canim acar acmaz senin yazdigini okudum kesin hamilesin bence kan testiylede yarin tam kesinlesir.simdiden tebrik ederimm.opuyorumnanaktan

slm tatlışım...ama sen adet olmuştun kasımı beklemiyomuydun canım?:uhm:

slm tatlışım...ama sen adet olmuştun kasımı beklemiyomuydun canım?:uhm:

bu ay adetim normal olmamıştı üstüne görmüşsündür falan dediler ilaç içmeden bi idrar testi yapıyım dedim içim rahatlasın dedim bi baktım ikinci çizgi de çıktı iki gün sonra tekrar yaptım yine silik çıktı hep bembeyaz görmeye alıştımya hala şoktayım

Arkadaşlar sağ kasığımdaki ağrının ne anlama geldiğini daha önceden tecrübe eden var mı?hiç olmazdı böyle.tedirgin oldum biraz.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…