ben henüz acemiyim bir fikrim yok ama inşallah hamilesindir,tiksinmek de bir belirtidir.adetim ayın 18inde ve ben bugün bişiden tiksindimm hamile olabilirmiyimmmm
slm arkadaslar nasilsiniz
benim dun adet olmam gerekiyodu ama olmadi 14 aydir bebek istiyorum bu gun hayatimda eilk defa gebelik testi yaptim tek cizgi cikti ama hala da adet olmadim kac gun adetten kac gun sonra kesin sonuc veriir sizce yok mudur
slm arkadaslar nasilsiniz
benim dun adet olmam gerekiyodu ama olmadi 14 aydir bebek istiyorum bu gun hayatimda eilk defa gebelik testi yaptim tek cizgi cikti ama hala da adet olmadim kac gun adetten kac gun sonra kesin sonuc veriir sizce yok mudur
selam canim bazen hamile olundugu halde idrarda gec cikabiliyo.ilk olarak kanda belli oluyo.istersen kan testi yaptir yada birkac gün daha bekle hassasligi yüksek olan fortel test al derim ben.insallah hamilesindir
sagol canim ins.ben yurt disindayim pek yapmiyolarmis gunun gecmeyince
bi kac gun daha beklicem ins kirmizilar gelmez allahim ne olur gelmesin.ins sende hamilesindir canim
kızlarr iyi akşamlarr...ben geldim.
adetim ayın 18inde ve ben bugün bişiden tiksindimm hamile olabilirmiyimmmm
kızlarr iyi akşamlarr...ben geldim.
canım benım adetımın 15.gunu yumurtlamam oldu galıba valla kıslar boyle calısmakta cok zor be hakketten :kedi:
adetim ayın 18inde ve ben bugün bişiden tiksindimm hamile olabilirmiyimmmm
slm tatlım hadi hayırlısı bakalımmalkisalkisalkis
iyi aksamlar azızecım azıze kacyasındasın canıımmm
slm tatlım hadi hayırlısı bakalımmalkisalkisalkis
beyzacım haberın ne heycanlandırma bızı
sanada iyi akşamlar tatlımm.ben 30 yaşındayım canım.
ama çok ümitlenmicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?