Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm arkadaslar nasilsiniz
benim dun adet olmam gerekiyodu ama olmadi 14 aydir bebek istiyorum bu gun hayatimda eilk defa gebelik testi yaptim tek cizgi cikti ama hala da adet olmadim kac gun adetten kac gun sonra kesin sonuc veriir sizce yok mudur

selam canim bazen hamile olundugu halde idrarda gec cikabiliyo.ilk olarak kanda belli oluyo.istersen kan testi yaptir yada birkac gün daha bekle hassasligi yüksek olan fortel test al derim ben.insallah hamilesindir

slm arkadaslar nasilsiniz
benim dun adet olmam gerekiyodu ama olmadi 14 aydir bebek istiyorum bu gun hayatimda eilk defa gebelik testi yaptim tek cizgi cikti ama hala da adet olmadim kac gun adetten kac gun sonra kesin sonuc veriir sizce yok mudur

selam canim bazen hamile olundugu halde idrarda gec cikaniliyo.ilk olarak kanda belli oluyo.istersen kan testi yaptir yada birkac gün daha bekle hassasligi yüksek olan fortel test al derim ben.insallah hamilesindir

selam canim bazen hamile olundugu halde idrarda gec cikabiliyo.ilk olarak kanda belli oluyo.istersen kan testi yaptir yada birkac gün daha bekle hassasligi yüksek olan fortel test al derim ben.insallah hamilesindir

sagol canim ins.ben yurt disindayim pek yapmiyolarmis gunun gecmeyince
bi kac gun daha beklicem ins kirmizilar gelmez allahim ne olur gelmesin.ins sende hamilesindir canim

sagol canim ins.ben yurt disindayim pek yapmiyolarmis gunun gecmeyince
bi kac gun daha beklicem ins kirmizilar gelmez allahim ne olur gelmesin.ins sende hamilesindir canim

ev doktoruna git isteyince yaparlar .bende yurtdisindayim ben henüz hamile olamam.22 eylülde bebgimin kalbi durdugu icin alindi kürtajla.insallah önümüzdeki aylara en az iki ay beklemeliyim.

kaydirigubbakcemile3 sorma canım ben daha yeni başladım:kedi:
yumurtlamama daha var ama olsun baştan önlemimi alıyorum ben.
:jeyyar:
canım benım adetımın 15.gunu yumurtlamam oldu galıba valla kıslar boyle calısmakta cok zor be hakketten :kedi:

slm tatlım hadi hayırlısı bakalımmalkisalkisalkis

azızecım boyle cocuk yapmak ıcın calısmakta pek hos olmuyo be ya ben canım ılk cocuguma hamıle kalırken bu kadar stres olmamaıstım meger ne zrmus hamıle kalmak allahım hayırlı zamanda nasıp etsın hersey allahtan gercııı bu yumurtlama gunlerı falan fasa fıso bence yaaa

neden tatlım yaa belli olmaz ki hamile olabilirsin canım...
söylemiştin hapı yeni bıraktığını illa geç hamile kalcan diye bişey yok. her bünye farklıdır. bende hapı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım canım.
ama çok ümitlenmicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…