Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlar kızlar
benim bugün sabah çamaşırımda 1 2 damla pembemsi leke vardı
reglime 9 gün var sence yerleşme olabilirmi bilginiz varsa paykaşırmısınız

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım yaa tebrikler şekercim valla hamilesin ozaman hayırlısıyla inşallah canım benim...dr. gitte kesinleşsin bi kan testi yaparlar canım. haberini bekliyorum sabırsızlıkladelikafadulden

yarın sabahtan gitcemm ablacımmm yerimde duramıyorum valla....

iyi akşamlar kızlar
benim bugün sabah çamaşırımda 1 2 damla pembemsi leke vardı
reglime 9 gün var sence yerleşme olabilirmi bilginiz varsa paykaşırmısınız
adetten 9 gün önce olmasi ilginc ama hamilelikte yerlesme olurken pembe degilde kahverengimsi lekelenme oluyo benim iki hamileligimdede oldu o yüzedn biliyorum.o lekelenmede adetin gectikten sonra 4 yada 5 haftada oluyo genelde en azindan benim öyleydi arkadasim.

evet tatlım inşallah:Saruboceq: hayırlısıyla...
sen nasılsın belirti varmı?

canım benimde göğüslerim hassaslaştı biraz ağrı var ve damarlar biraz daha belirgin sanki ...kasık ağrım arada sırada oluyor..daha 6 gün var bakalım....bunlar edet belirtileride olabilir tabii...:bbo:

canım hamilelik belirtileri bunlar...hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah:Saruboceq:
canım benimde göğüslerim hassaslaştı biraz ağrı var ve damarlar biraz daha belirgin sanki ...kasık ağrım arada sırada oluyor..daha 6 gün var bakalım....bunlar edet belirtileride olabilir tabii...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…