bu ay adetim normal olmamıştı üstüne görmüşsündür falan dediler ilaç içmeden bi idrar testi yapıyım dedim içim rahatlasın dedim bi baktım ikinci çizgi de çıktı iki gün sonra tekrar yaptım yine silik çıktı hep bembeyaz görmeye alıştımya hala şoktayım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım yaa tebrikler şekercim valla hamilesin ozamanhayırlısıyla inşallah canım benim...dr. gitte kesinleşsin bi kan testi yaparlar canım. haberini bekliyorum sabırsızlıkladelikafadulden
adetten 9 gün önce olmasi ilginc ama hamilelikte yerlesme olurken pembe degilde kahverengimsi lekelenme oluyo benim iki hamileligimdede oldu o yüzedn biliyorum.o lekelenmede adetin gectikten sonra 4 yada 5 haftada oluyo genelde en azindan benim öyleydi arkadasim.iyi akşamlar kızlar
benim bugün sabah çamaşırımda 1 2 damla pembemsi leke vardı
reglime 9 gün var sence yerleşme olabilirmi bilginiz varsa paykaşırmısınız
ben çıkıyorum kıslarr herkese hayırlı akşamlar yarınnn grş
selam kızlar nasılsınızzzzz bakalım....
hoşgeldin tatlımm...a.s.
hoşbuldum canım nasılsın okuduğum kadarıyla bu ay kararlısın dersine iyi çalışıyorsun :jeyyar:çoksevindim hadi bakalım....:içelim:
evet tatlım inşallah:Saruboceq: hayırlısıyla...
sen nasılsın belirti varmı?
Slm kızlar nasılsınız?
iyiyiz canım sen naptın son olarak gittinmi doktora?
canım benimde göğüslerim hassaslaştı biraz ağrı var ve damarlar biraz daha belirgin sanki ...kasık ağrım arada sırada oluyor..daha 6 gün var bakalım....bunlar edet belirtileride olabilir tabii...:bbo:
Slm kızlar nasılsınız?
Gitmedim bitanem salı günü randevum bekliyorum zaman geçmiyor hiç ...
canım hamilelik belirtileri bunlar...hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah:Saruboceq:
canımm hoşgeldina.s. sen nasılsın :teselli:
geçer geçer inş hayırlı haberlerle dönersin..kolun nasıl oldu bu arada ?:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?