Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

adetime bir hafta var ve ben bugün dersanede cıkan yemekten tiksindim ilk kezde hamilemiyim acaba :ecrin_bebek:

ay canım pek kaptırma kendını bence ınsallah hamılesındır ama olur yanı ınsanlık halı benım bıldıgım tıksınmeler hemen baslamaz daha hamıle kalacanda ustunden en az bı ay gbı bı zaman gececekte sende tıksınmeye baslayacan tabı herkeste aynı olmayabılırde psıkolojik canıım bana sorarsan ama ınsallah hamişsindir :CüvCüv:

valla bende öyle hiç uğraşım olmadı hamile kalmak için. şimdi yumurtlama diye bi hal olduk sorma canım...

ınsallah hayırlısı canımmm valla ıkıncı cocugu bu kadar ıstıyecegımı tahmın etmezdım rabbım olmyanlara nasıp etsın zor hakketten benımkıde oglan bıde bı tane kızımız olsa ne guzel olur demı

deilsemde üzülmemm 2. deneme bu daha

valla bende öyle hiç uğraşım olmadı hamile kalmak için. şimdi yumurtlama diye bi hal olduk sorma canım...

ya hıc sorma hem zor hamıs kalıyom hemde kalınca hemen dusuyo ya azızecım mıllet tarlalarda calısıyo karınları burunlarında ne yumurtlama bılıyolar ne ates olcme yontemıı kalıyolar hemde kactane arka arkaya

evet canım allahın izniyle bide kızımız olsa:Saruboceq: oğlum kız kardeş istiyo...
hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

evet canım allahın izniyle bide kızımız olsa:Saruboceq: oğlum kız kardeş istiyo...
hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

:Saruboceq: canım sen dahada cok ara vermısın daha degısık duygular olur demıı ıklte ınsan hıc anlamıyomus cok naz yapacam ben bu sefer baska dusunmedıgım ıcın

ben sanki hiç hamile olmamışım gibi geliyo çok ara geçtiği için dir belki...
çok heyecan basıyo beni hamile olacağım içindelikafadulden kısmetse tabi.
bide şu sezeryan olmasa offfff yaa.
:Saruboceq: canım sen dahada cok ara vermısın daha degısık duygular olur demıı ıklte ınsan hıc anlamıyomus cok naz yapacam ben bu sefer baska dusunmedıgım ıcın

olsun canım...benim eşim biliyo resim koyduğumu ama bişey demedi.
bende bi çekiyom bi koyuyom canım nasıl isterse şimdide başka resimler koydum bakarsın.
olanlarıda kaldırdımm zaten tatlım eşimden gizli bişi yapmakk içimi sıktıı bi anlık hevesle koydum bunlarıda kaldırıdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…