adetime bir hafta var ve ben bugün dersanede cıkan yemekten tiksindim ilk kezde hamilemiyim acaba :ecrin_bebek:
bende 26 masallah sana azızecım valla genc kız gbısın hihoyyyt
azızecım boyle cocuk yapmak ıcın calısmakta pek hos olmuyo be ya ben canım ılk cocuguma hamıle kalırken bu kadar stres olmamaıstım meger ne zrmus hamıle kalmak allahım hayırlı zamanda nasıp etsın hersey allahtan gercııı bu yumurtlama gunlerı falan fasa fıso bence yaaa
ay canım pek kaptırma kendını bence ınsallah hamılesındır ama olur yanı ınsanlık halı benım bıldıgım tıksınmeler hemen baslamaz daha hamıle kalacanda ustunden en az bı ay gbı bı zaman gececekte sende tıksınmeye baslayacan tabı herkeste aynı olmayabılırde psıkolojik canıım bana sorarsan ama ınsallah hamişsindir :CüvCüv:
valla bende öyle hiç uğraşım olmadı hamile kalmak için. şimdi yumurtlama diye bi hal olduk sorma canım...
deilsemde üzülmemm 2. deneme bu daha
evet canım allahın izniyle bide kızımız olsa:Saruboceq: oğlum kız kardeş istiyo...
hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
evet canım hıııç o guzel canını sıkma olur olur hayırlısıylaaa belkıde vardır bellımı olurr ay bız kadınlar cok kurtluyuz demıı yaaa kıslar
:Saruboceq: canım sen dahada cok ara vermısın daha degısık duygular olur demıı ıklte ınsan hıc anlamıyomus cok naz yapacam ben bu sefer baska dusunmedıgım ıcın
beyzacım sen neden gelinlikli resimlerini koymadın canım
olanlarıda kaldırdımm zaten tatlım eşimden gizli bişi yapmakk içimi sıktıı bi anlık hevesle koydum bunlarıda kaldırıdm
Azize adet tarihin nedir canım?
olsun canım...benim eşim biliyo resim koyduğumu ama bişey demedi.
bende bi çekiyom bi koyuyom canım nasıl isterse şimdide başka resimler koydum bakarsın.
benim adetim yeni bitti canım.4 ekimde adet oldum.
şimdi kasımın 4 beklicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?