Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

geçmiş olsun canım..umarım önemli bişey çıkmaz sende içini ferah tut...

hoşbulduk tatlım...resimleri gördün sanırım.
eren aynı babası...zaten bizde eşimle birbirimize benzeriz...

baktım evet ama sanada benziyo zaten karıkoca birbirine benzermiş ALLAH yaratırken aynı topraktan yaratırmış bide ben resim yükleyemiyorum tam yüklüycem bb koduna izin verilmemiştir diyo anlamadım gitti:1closedeyes:

bi haberini alsam rahatlıycamda zaten çok moralim bozuk bu aralar niye bilmiyorum bişeyde yok öyle canım sıkılıyo

ozmos seninde adetine az kaldı nasıl belirtiler varmı tatlım?

çok dinlememeye çalışıyorum azize ya çünkü bu hamilelik belirtileryle adet belirtileri çok birbirine benziyo bilmem bi hamile gibi hissediyorum kendimi bide yokmuş gibi ama belim agrıyo uykum var kasıklarım agrıyo ikide birde tuvalete gidiyorum ama bunlar geçen ayda vardı

evet ama yinede farklı belirtilerde oluyodur...
ben bu ay çok ümitliyim düzenli çalışmalarımız oluyo...ama her gün deyil tabi.
2 gün ara verilmeliymiş...bakalım kısmet.
şimdi hastane ve dr. araştırıyorum sürekli hep fikir deyiştiriyorum bakalım nereye kısmet olcak gitmem...bu dr. da hastanede çok önemli benim içn ve herkez için öyledir zaten.
doğan hastanesi çok pahalı diyolar muayene ücretleride çok muş valla çok sinir oluyom biz nereye gitcez yaaaaaaaaaaaaa

bende çıkıyorum kızlar iyigeceler yarın erken kalkmam gerek umarım herkes yarın çok sevinecegi haberler alsın öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…