Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

şimdi ilk günlerin heyecanı var sen de tatlım her anne de böle evham olur heralde ama sen kötü şeyler getirme aklına iyi düşün iyi olsun bebişi üzme tatlım

hadi bakalım canım inşallah vardır bşiler.. kasık ağrısı gaz ve wc olayı benim de hala devam ediyor..
bence sen de çarşamba falan bir kan testi yaptır kesin sonucu öğren.. idrar testleri erken vakitlerde genelde çıkartmıyor...

kızlar benim adetim 15-16 ekim 3 -4 gün var dedim dayanamadım test yaptım negatif moralim çok bozuldu ya ne adet belirtim var ne hamilelik stres yaptım iyice bi bakıma iyi oldu artık mecburen günümün geçmesini beklicem yoksa hergün bugün test yapsam bugün test yapsam diye kendimi yiyip duracaktım...olan umudum da kırıldı eşimide hazırlayım olumsuza olursa sürpriz olur....

canım merak etme banada oluyor oyle dusunceler ama aklıma da getırmemeye calısıyorum tabıkı ınsan cok endıselenıyor elınde olmadan.ıyı dusun ıyı olsun bılıyorsun kı pozıtıf dusunce cok onemlı.hersey duzgun gıdecek ıns bebeklerımıze kavusacagız.kendını bırtakım dusuncelerle avut mesela yanı cok az ınsanda olur dusukler ılerı yastakılerde olur 40 ustu falan gıbı.tup bebek asılama yaptıranlarda o rısk olabılır falan dıye kendını tesellı et ben oyle yapıyorum.yoksa 8 ay gecmez canım benım.rahat ol rahat olmalıyız.buna bebeklerımızın saglıgı ıcın mecburuz.a.s.

merhaba canım 3 4 gun test ıcın bence erken ancak kanda cıkar o gunlerde.ben tam adet gunumde yaptım cok cok sılıkmı sılık bır cızgı vardı gormek ınanmak bıle zordu.2 gun sonra bıraz daha bellı oldu cızgı.sende adet gunu yada 2 gun sonrası yap cıkar varsa.:dance:

Benim de 6 gün kaldı. Belirti hissettiğim yok aslında ama bir iki gece önce gece yarısı birdenbire değişik bir yemek kokusu geldi burnuma.

canım evet ya pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım. inşallah alışacam bakalım hayırlısı olsun inşallah.. çok sağol bu arada yazdıkların için..

sanırım regl tarihi yaklaşanlar çoğunlukta bugün ve yine balşlıycak kendimizi dinlemelerimiz. Benim de 1 hafta kaldı. Ama benim ağrım epey arttı kızlar özellikle bazen kasık ta bazen de tam üst tarafta epey yoğun ve gece zor uyudum. Üşüttüm diye düşünüyorum farklı düşüncelere kapılmak için erken çünkü. O yüzden şimdilik bu düşüncelerden uzak tutmaya ve bunları hamilelik belirtilerine yormamaya çalışıyorum. Kendimi avutuyorum galiba ama napiim boşa umutlanmaktan iidir kaydirigubbakcemile2

özgecim nasılsın tatlım? nasıl gidiyo hamişlik?

iyi gidiyo canım, yememe içmeme herşeyime çok dikkat ediyorum, kola kahve falan ağzıma sürmüyorum, bol süt ve meyve suyu içiyorum iyi besleniyorum falan..

ama işte az önce de yazdım, arada korku geliyor sanki birşey olacakmış gibi.. bide hala da inanamıyorum varlığına.. şu korkularım geçse, birde kalp atışını falan görsem meleğimin rahatlayacam..

günaydın kızlar nasılsınız
6 gün geciktim ve sabah kan testi verdim iş yerine geldim lavaboya girdim birde ne göreyim regl oldum bu kadar gün umutlandık birde
kan testi çıkmadı hala içimde yine de bi umut var sonucu bile bile
hiç bu kadar uzun süreli gecikmem olmamıştı
normalde regl günüm 6 ekim ama ben 2 gün gecikmeli hesaplamıştım ,gecikme olursa diye. ama 6 gün gecikince de artık iyice umutlanmıştım neyse bir daha ki aya kaldı umutlarımız. doktora da hiç gidesim yok bakalım nolacak artık bilmiyorum mafoldumben

maaşallah tatlım tütütüüüüüüüü
hiç korkma rabbim korusun senide meleğinide:Saruboceq:
folik asit olıyon dimi canım?

deçmiş olsun canım olsun üzülme kasım ayımız var daha...
bende kasımı bekliyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…