günaydın canım.. ne yapayım iyiyim valla..
ama içime bir korku düşüyor arada, sanki birşey olacakmış gibi falan.. düşünmemem lazım biliyorum işte ama korkuyorum ne yapayım..
normal mi acaba, ilk haftalarda yaşar mı herkes acaba bilmiyorum ki hiç..
inşallah sağlıkla sıhhatle sıkı sıkı tutunur da gelir bebişim...
senin adet ne zamandı canım? belirtiler devam mı? karın ağrısı gaz falan, benim de hala devam ediyor çünkü karın ve kasık ağrılarım.. senin de devamsa vardır belki bu ay bişiler hee :Saruboceq:
canım bnm 2 aydır reglim düzensiz 3 ayki regl tarihlerimle programım bana 14 ekim tarihini verdi onunla girdim listeye ama 28 güne göre olursa daha bi hafta var reglime. napsam bilmem? ateş tabloma göre 14.gün yumurtladım heralde cumaya kadar bişiler çıkar.dün test yaptım negatif çıktı.
kasık ağrım gazım ve sık sık sıkışmam haricinde bi belirtim yok bide ayıptır sölemesi isteksizlik var bende.10 gün öncesine kadar günü tutturcaz diye eşimin canına okudum :kedi: bi kaç gündür ise hiç canım istemiyoo(
günaydın canım.. ne yapayım iyiyim valla..
ama içime bir korku düşüyor arada, sanki birşey olacakmış gibi falan.. düşünmemem lazım biliyorum işte ama korkuyorum ne yapayım..
normal mi acaba, ilk haftalarda yaşar mı herkes acaba bilmiyorum ki hiç..
inşallah sağlıkla sıhhatle sıkı sıkı tutunur da gelir bebişim...
senin adet ne zamandı canım? belirtiler devam mı? karın ağrısı gaz falan, benim de hala devam ediyor çünkü karın ve kasık ağrılarım.. senin de devamsa vardır belki bu ay bişiler hee :Saruboceq:
kızlar benim adetim 15-16 ekim 3 -4 gün var dedim dayanamadım test yaptım negatif moralim çok bozuldu ya ne adet belirtim var ne hamilelik stres yaptım iyice bi bakıma iyi oldu artık mecburen günümün geçmesini beklicem yoksa hergün bugün test yapsam bugün test yapsam diye kendimi yiyip duracaktım...olan umudum da kırıldı eşimide hazırlayım olumsuza olursa sürpriz olur....
azizecim benim de adetim 21 ekimde .. ama başladı bel ağrılarımkazara olma ihtimalim var da yine de umut işte :)
canım merak etme banada oluyor oyle dusunceler ama aklıma da getırmemeye calısıyorum tabıkı ınsan cok endıselenıyor elınde olmadan.ıyı dusun ıyı olsun bılıyorsun kı pozıtıf dusunce cok onemlı.hersey duzgun gıdecek ıns bebeklerımıze kavusacagız.kendını bırtakım dusuncelerle avut mesela yanı cok az ınsanda olur dusukler ılerı yastakılerde olur 40 ustu falan gıbı.tup bebek asılama yaptıranlarda o rısk olabılır falan dıye kendını tesellı et ben oyle yapıyorum.yoksa 8 ay gecmez canım benım.rahat ol rahat olmalıyız.buna bebeklerımızın saglıgı ıcın mecburuz.a.s.
33503350, melis_melis, narin_yarim, tatlişoğlum gunaydın millettopuyorumnanaktan
günaydın kızlar iş bu haftada hamile sayımız artar. çk merak ediyorum ....filiz sen neden test yapmıyorsun?
günaydıın azizecimmmmslm kızlar ben geldimm...nasılsınız güzel haberi olan varmı?
günaydıın azizecimmmm
özgecim nasılsın tatlım? nasıl gidiyo hamişlik?
iyi gidiyo canım, yememe içmeme herşeyime çok dikkat ediyorum, kola kahve falan ağzıma sürmüyorum, bol süt ve meyve suyu içiyorum iyi besleniyorum falan..
ama işte az önce de yazdım, arada korku geliyor sanki birşey olacakmış gibi.. bide hala da inanamıyorum varlığına.. şu korkularım geçse, birde kalp atışını falan görsem meleğimin rahatlayacam..
günaydın kızlar nasılsınız
6 gün geciktim ve sabah kan testi verdim iş yerine geldim lavaboya girdim birde ne göreyim regl oldum bu kadar gün umutlandık birde
kan testi çıkmadı hala içimde yine de bi umut var sonucu bile bile
hiç bu kadar uzun süreli gecikmem olmamıştı
normalde regl günüm 6 ekim ama ben 2 gün gecikmeli hesaplamıştım ,gecikme olursa diye. ama 6 gün gecikince de artık iyice umutlanmıştım neyse bir daha ki aya kaldı umutlarımız. doktora da hiç gidesim yok bakalım nolacak artık bilmiyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?