Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende iyiyim beklemedeyimmm:))) aslında kırmızıları değil gecikmeyi bekliyorum:))) yani umarım gecikir:)))

bende iyiyim beklemedeyimmm:))) aslında kırmızıları değil gecikmeyi bekliyorum:))) yani umarım gecikir:)))

kaç gün var regl gününe ben 17 ekim yada 15 ekim ama ben kesinlikle regl olucam ayaklarım üşümeye başladı karnımdada ağrılar yokluyo umarım sen de gelmez kırmızılar:lepi:

benimde geçen ay 15 di,ama hep erken gelir 13 gibi tahminim.28 gün sürüyor çünkü.aslında benimde regl belirtilerim var , benimde ayaklarım üşüyor,kasıklarım ağrıyor,sivilcelerim var,kondurmak istemiyorum sadece:))) hakkımızda hayırlısı canım ..

az kalmış canım yaaa gelirsede gelsin napalım dünyanın sonu değil ya vardır herşeyde bir hayır sen ne zamandır düşünüyorsun bebek işini? ben yeni başladım daha o yüzden biraz rahatım galiba :))alkisalkisalkis

ben 1 yıldır uğraşıyorum tatlım,bu ayda olmassa tedavi başlıycak..o yüzden bu ay olmasını çok istiyorum,ama olmassada napalım bekliycez,zor bir süreç olucak ama napalım kısmet...

ben 1 yıldır uğraşıyorum tatlım,bu ayda olmassa tedavi başlıycak..o yüzden bu ay olmasını çok istiyorum,ama olmassada napalım bekliycez,zor bir süreç olucak ama napalım kısmet...

iyi geceler tatlım stres yapma beklemek en mantıklısı hepimiz için hayırlısı ne zaman en doğru zamansa o zaman gelsin bebişler kısmet opuyorumnanaktan

bnmde buugn günüm beklenen gün geldi insalah kırmızılar gelmz bakalım ne olcak.... cars kadar bekliycm ama test iiçn bakalım tabi olmazsam :)

günaydın hanımlar bügün benim için de büyük gün . adet günüm bakalım nolucak. gerçi hiç bir belirti yoktu hamileliğe dair umudum da yoktu. ama dün bi değişiklik oldu çok sık wc ye çıktım hemde her seferinde karnım patlıcak gibi sıkışarak . bu bir belirti olabilir mi ki? Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhh hepimiz için....

günaydııııııııııııııınnn hepinize mutlu ve çoook güzel bir hafta dilerimmmmmmmmm kızlar
tüm dualarımızın da kabul olması dileğiyle..opuyorumnanaktanzemuszemus

günaydın kızlar iş bu haftada hamile sayımız artar. çk merak ediyorum ....filiz sen neden test yapmıyorsun?

günaydın tatlım
beklemedeyiz sen
nasılsın çiçeği burnunda annemiz
günaydın canım.. ne yapayım iyiyim valla..
ama içime bir korku düşüyor arada, sanki birşey olacakmış gibi falan.. düşünmemem lazım biliyorum işte ama korkuyorum ne yapayım..
normal mi acaba, ilk haftalarda yaşar mı herkes acaba bilmiyorum ki hiç..

inşallah sağlıkla sıhhatle sıkı sıkı tutunur da gelir bebişim...

senin adet ne zamandı canım? belirtiler devam mı? karın ağrısı gaz falan, benim de hala devam ediyor çünkü karın ve kasık ağrılarım.. senin de devamsa vardır belki bu ay bişiler hee :Saruboceq:

canım bnm 2 aydır reglim düzensiz 3 ayki regl tarihlerimle programım bana 14 ekim tarihini verdi onunla girdim listeye ama 28 güne göre olursa daha bi hafta var reglime. napsam bilmem? ateş tabloma göre 14.gün yumurtladım heralde cumaya kadar bişiler çıkar.dün test yaptım negatif çıktı.
kasık ağrım gazım ve sık sık sıkışmam haricinde bi belirtim yok bide ayıptır sölemesi isteksizlik var bende.10 gün öncesine kadar günü tutturcaz diye eşimin canına okudum :kedi: bi kaç gündür ise hiç canım istemiyoo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…