Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm canım anlattığına bakarsam hamilelik belirtilerin var hayırlı haberini alırız inşallah canım:Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım
kısmetten ötesi yok biliyoruz
rabbim hayırlısını nasip etsin canım
üzülme önümüzde kasım var,benim de halime bakılırsa kasımda beraberiz

kızlar merhaba neleer yapıyorsunuz yenı hamişler varmı bugun ilk muayene olucam ilk muayenede nelere yapıyorlar ve 5 haftalık hamıleyım ultrasonda cıkarmı

ozgecım kan degerlerın de artıs oldumu baktırdınmı tekrar

canım işte 8,39 du adetten 4 gün önce, sonra 2 gün kala yani ctesi 34.11 e çıkmıştı..

yarın ya da öbür gün yine yaptırmayı düşünüyorum. gerçi doktorum gerek yok normal gidiyor dedi. kasık ağrılarım da devam ediyor.. artık çok da üstüne düşmeyeyim diyorum..

evet canım degerlerın cok guzel gıdıyoo ınsallah hayırlısıylaaa allah kucagına alamyı nasıp eder yavrunu

gerçekten mı ve ılk muayenede neler yapıyorlar kan testı hormon tesı falan bilgisi olan varmı bu akşam 5 de randevu aldık çok merak edıyorum

bebegın kesesıne bakarlar kalp atıslarına bıdee ay sımdık o mercımek tanesı kadardır allahım sen nelere kadırsın

kızlar hepinize dua ediyorum yaa.. inşallah ilk fırsatta gelsin bebişler..

benim gelmeyecek sanırım yarın belli olurda adet belirtilerim var sivilcelerimde çıktı artık kasımamafoldumben

valla cnm hiç belli olmaz, benim de belirtilerim adet belirtileiydi hep, hala da devam ediyor..

sivilce konusuna gelince, sadece adet dönemleri yüzümde sivilce cıkan bende, 2 tane kabak gibi sivilce çıktı, ben de o zaman umudu kesmiştim.
ama bak hamişmişim..
sakın umudunu kaybetme..
olmaz diye birşey yok...

inşallah canım belkide mucizelere inanmak lazım ama hayırlısı yarın belli olur benim adetim hep düzenlidir bakıcaz artık

20 sinden sonra adet günüm ama insallah olmaz, hamile olsam keske....
neese herkese selamlar bayanlar....hamile olanlara mutluluklar ve hayirlisi, olmayi bekleyenlere bol bol sanslar

20 sinden sonra adet günüm ama insallah olmaz, hamile olsam keske....
neese herkese selamlar bayanlar....hamile olanlara mutluluklar ve hayirlisi, olmayi bekleyenlere bol bol sanslar

geri sayım başldı canım ben de 17 ekimi bekliyorum.inşallah kasıma hamiş gireriz.beklemek çok zor işi gücü düşünmeyi bıraktım valla.eşime müjde vermeyi çok istiyorum.:1hug: alkisalkisalkis

Eklentiler

• $as1cvcs0g410030MDAwNDMwbHwwMDAyMzBzfHlvdXIgdGV4dA.webp
    4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…