maaşallah tatlımtütütüüüüüüüü
hiç korkma rabbim korusun senide meleğinide:Saruboceq:
folik asit olıyon dimi canım?
sanırım regl tarihi yaklaşanlar çoğunlukta bugün ve yine balşlıycak kendimizi dinlemelerimiz. Benim de 1 hafta kaldı. Ama benim ağrım epey arttı kızlar özellikle bazen kasık ta bazen de tam üst tarafta epey yoğun ve gece zor uyudum. Üşüttüm diye düşünüyorum farklı düşüncelere kapılmak için erken çünkü. O yüzden şimdilik bu düşüncelerden uzak tutmaya ve bunları hamilelik belirtilerine yormamaya çalışıyorum. Kendimi avutuyorum galiba ama napiim boşa umutlanmaktan iidir kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar nasılsınız
6 gün geciktim ve sabah kan testi verdim iş yerine geldim lavaboya girdim birde ne göreyim regl oldum bu kadar gün umutlandık birde
kan testi çıkmadı hala içimde yine de bi umut var sonucu bile bile
hiç bu kadar uzun süreli gecikmem olmamıştı
normalde regl günüm 6 ekim ama ben 2 gün gecikmeli hesaplamıştım ,gecikme olursa diye. Ama 6 gün gecikince de artık iyice umutlanmıştım neyse bir daha ki aya kaldı umutlarımız. Doktora da hiç gidesim yok bakalım nolacak artık bilmiyorum mafoldumben
alıyorum canım evet, sabahları 1 tablet, 1 aydır falan kullanıyorum...
ozgecım kan degerlerın de artıs oldumu baktırdınmı tekrar
5 haftalık gorunur bebegın canım
canım işte 8,39 du adetten 4 gün önce, sonra 2 gün kala yani ctesi 34.11 e çıkmıştı..
yarın ya da öbür gün yine yaptırmayı düşünüyorum. gerçi doktorum gerek yok normal gidiyor dedi. kasık ağrılarım da devam ediyor.. artık çok da üstüne düşmeyeyim diyorum..
gerçekten mı ve ılk muayenede neler yapıyorlar kan testı hormon tesı falan bilgisi olan varmı bu akşam 5 de randevu aldık çok merak edıyorum
slm canım anlattığına bakarsam hamilelik belirtilerin var hayırlı haberini alırız inşallah canım:Saruboceq:
merhaba arkadaslar nasılsınız bugun
kızlar hepinize dua ediyorum yaa.. inşallah ilk fırsatta gelsin bebişler..
benim gelmeyecek sanırım yarın belli olurda adet belirtilerim var sivilcelerimde çıktı artık kasımamafoldumben
valla cnm hiç belli olmaz, benim de belirtilerim adet belirtileiydi hep, hala da devam ediyor..
sivilce konusuna gelince, sadece adet dönemleri yüzümde sivilce cıkan bende, 2 tane kabak gibi sivilce çıktı, ben de o zaman umudu kesmiştim.
ama bak hamişmişim..
sakın umudunu kaybetme..
olmaz diye birşey yok...
20 sinden sonra adet günüm ama insallah olmaz, hamile olsam keske....
neese herkese selamlar bayanlar....hamile olanlara mutluluklar ve hayirlisi, olmayi bekleyenlere bol bol sanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?