mam
canım inşlhh..bu arada sen niye 12 kasıma yazdırdın daha erken değilmi canım???*
inşlhh olacağız bizde bir gün allah herşeyin hayırlısını versin
umutları yitirmek yokvereliniortak vereliniortak
slm tatlım...biz iyiyiz.
evet tangaz çalışmalar :jeyyar: kasıma adet olmam inşallah:Saruboceq:
habire çalış dur ayyyy valla nedir bu yaakaydirigubbakcemile3
sen napıyon canım?
ayıptır söylemesi biz bu ay 4 defa yaramazlık yaptıkkaydirigubbakcemile bu bile fazla geldi gün aşırı zor oldukaydirigubbakcemile3bu ay olmazsa daha çok çalışcaz tabidelikafadulden
inşallah hamişsindir canım.kan testinde doğru sonuç çıkar.mucizen gerçek olsun.bu sefer yanlış alarm ise de üzülme yaşın daha 24müş.önünde daha çok vaktin var.ben 30 uma merdiveni dayadım.hedefim 35 olmadan hamile kalabilmek:))
benim daha çok zamanım var...bari sizlerin hamile haberini alıyımda seviniyim.
hadiyin kızlar dualarım sizler için.
ya size bişey sorcam benim dun rengli gunumdu ama olmadım henuz ve sol yumurtalığımda agrı oluyo arada bugun test yaptım negatif çıktı çıkmamış olabılırmı
yarın da kırmızıları görmezsen kan testi yaptır bence o zaman emin olabilirsin.güzel haberler bize de moral oluyor.hadi bakalım inşallah bir müjde de senden gelir.
hamilelik belirtilerinmi var canım hadi inşallah hayırlısıyla hamilesindirrr
slm canım...belirtilere göre hamilesin:lepi:
ay canım inşallah ama neden idrar testinde çıkmadı
selam arkadaslar bende simdi doktordan geldim kan aldilar ve bir hormona bakcaklarmis,3 hafta sonra tekrar kan alcaklar ve o hormon 0 olunca degeri bir kez adet gördükten sonra hamile kalabilirmisim ama 2 kez adet olamyi beklemek daha iyidir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?