Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

fazla bir belirti olmayınca yerimi şimdiden aldım:)ümidimi kaybetmiş değilim umut olmadan yaşanmazki.vereliniortak özellikle senden çok umutluyum belirtilerin iyi

slm tatlım...biz iyiyiz.
evet tangaz çalışmalar :jeyyar: kasıma adet olmam inşallah:Saruboceq:
habire çalış dur ayyyy valla nedir bu yaakaydirigubbakcemile3
sen napıyon canım?

ayıptır söylemesi biz bu ay 4 defa yaramazlık yaptıkkaydirigubbakcemile bu bile fazla geldi gün aşırı zor oldukaydirigubbakcemile3bu ay olmazsa daha çok çalışcaz tabidelikafadulden

hamilelik için mecbur canım yaa.
gün aşırı olması gerekiyomuş:jeyyar: kocalarda bu çalışmalardan aman dicek vallakaydirigubbakcemile3
ayıptır söylemesi biz bu ay 4 defa yaramazlık yaptıkkaydirigubbakcemile bu bile fazla geldi gün aşırı zor oldukaydirigubbakcemile3bu ay olmazsa daha çok çalışcaz tabidelikafadulden

haklisin canim sagol cok moral oldun bana ins hepimizin mucizeleri gercek,,,
olsun.ins en kisa zamanda seninde bebisin olur

benim daha çok zamanım var...bari sizlerin hamile haberini alıyımda seviniyim.
hadiyin kızlar dualarım sizler için.

ya size bişey sorcam benim dun rengli gunumdu ama olmadım henuz ve sol yumurtalığımda agrı oluyo arada bugun test yaptım negatif çıktı çıkmamış olabılırmı

yarın da kırmızıları görmezsen kan testi yaptır bence o zaman emin olabilirsin.güzel haberler bize de moral oluyor.hadi bakalım inşallah bir müjde de senden gelir.

yarın da kırmızıları görmezsen kan testi yaptır bence o zaman emin olabilirsin.güzel haberler bize de moral oluyor.hadi bakalım inşallah bir müjde de senden gelir.

ay inşallah canım ya sabah kalktım mıdem bulandı hafif ağzımdaki tat çok farklı kasıklarım agrıyo sankı adet olcak gigi ama bir turlu olamıyorum inşallah kalırım hamile çok istiyorum yaaa

selam arkadaslar bende simdi doktordan geldim kan aldilar ve bir hormona bakcaklarmis,3 hafta sonra tekrar kan alcaklar ve o hormon 0 olunca degeri bir kez adet gördükten sonra hamile kalabilirmisim ama 2 kez adet olamyi beklemek daha iyidir dedi.

benim ilk hamileliğimdede çıkmadı...adetimin 3.günü test yaptım çıkmadı.
2gün sonra tekrar yapmıştım iki çizgi çıkmıştı canım.
sen bekle 2 gün daha tekrar edersin.
ay canım inşallah ama neden idrar testinde çıkmadı

geçmiş olsun canım saglıgın yerinde olsunda gene olur bebiş nasıl olsa anne olbiliyosun çok şeker oglun ALLAH bagışlasın benimde yarın adet günüm dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…