Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm arkadaslar adet gunum iki gun gecti ama adet olmadim strestenmiki aceba cunku hamile degilimidr hic umudum yok cunku,,ama bi mucize iste

inşallah hamişsindir canım.kan testinde doğru sonuç çıkar.mucizen gerçek olsun.bu sefer yanlış alarm ise de üzülme yaşın daha 24müş.önünde daha çok vaktin var.ben 30 uma merdiveni dayadım.hedefim 35 olmadan hamile kalabilmek:))

adetim dün bitti ve benim kasıklarımda hala ağrı ve batma var ne olabilir acaba kızlar bilen varmı?

sağ kasığımda hafif ağrı oluyor 1 haftadır.ayaklarımda üşüyordu ama geçti.başka bir belirti yok merakla bekliyorum testimi hazırladım:))

hadi canım inşlhh hamişsindir
allah hepimize nasip etsin bu duyguyu
ne kadardır bebiş istysunz
benimde akıntım çoğaldı bi de baş dönmem oluyo iki gündür tabi ben psikolojiktir diyorum
artık yoksa ruhum daralıyo yaa:çok üzgünüm:

bugun adet günümdü ama olmadım test aptım tek cizgi adet olacak gibide degilim ama galiba bnde kasıma kaldım

baş dönmesi normal değil.hadi inşallah muradına erersin arkadaşım.biz bu ay başladık daha.4 yıldır düşünmedik hiç.şimdi bir gaza geldik bakalım hayırlısı.bu ay olsa çok süpriz olacak.üzülmeyelim 35 e kadar yolu var.tıpta çare çok.mutlaka anniş olacağız inanıyorum buna.

mam
canım inşlhh..bu arada sen niye 12 kasıma yazdırdın daha erken değilmi canım???*
inşlhh olacağız bizde bir gün allah herşeyin hayırlısını versin
umutları yitirmek yokvereliniortak vereliniortak

slm tatlım...biz iyiyiz.
evet tangaz çalışmalar :jeyyar: kasıma adet olmam inşallah:Saruboceq:
habire çalış dur ayyyy valla nedir bu yaakaydirigubbakcemile3
sen napıyon canım?
selam azizecim nasılsın
eren nasıl???
çalışmalar tam gaz demi:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…