Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlar herkese..güzel haberler vardır inşallah benim bu aralar yumurtlama dönemim yani çalışmalar son gaz artık hayırlısı allahtan...

canım valla benimde adetim yaklaştı ama bazen düşünüyorum yani biz elimizden geleni yaptık istedik çalıştık artık gerisini allah bilecek neticede herşey olacağına varır böyle kendimizi sürekli dinlersek üzülen yine biz oluyoruz.. herşeyin başı sağlık önce kendimizin ve eşlerimizin sağlıkları yerinde olsun bebişimizde inş gelri mutlaka gelecek zamanı vardır. ... ne yapalım bu ay olmazsa öbür ay devam...

slm arkadaslar adet gunum iki gun gecti ama adet olmadim strestenmiki aceba cunku hamile degilimidr hic umudum yok cunku,,ama bi mucize iste

haklısın canım bende zamanı vardır elbet gelicek bebişim diyorum çok sağoolll:)))
gamzelim test yapmadınmı?

herkese iyi akşamlar kızlar sonra görüşürüz yarın benim için büyük mgün ümitli değilim ama olsunkaydirigubbakcemile2

gecikirmi adetin normalde,istersen bide kan testi dene canım ya?inşallah bebişin seninledir...

iyi akşamlar kızlar
benim reglime 8 gün var maşallah gazman gibiyim
bide felaket bacaklarım ağrıyor adetimin ilk günü böyle ağrır
her seferiğnde kendimi, dinlemicem diyorum ama bunlar belirtimiki
bide çok fazla tuvalete çıkıyorum

Son düzenleme:
belkide hamilesindir canım kısmrt...
hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benzer zaten.
iyi akşamlar kızlar
benim reglime 8 gün var maşallah gazman gibiyim
bide felaket bacaklarım ağrıyor adetimin ilk günü böyle ağrır
her seferiğnde kendimi, dinlemicem diyorum ama bunlar belirtimiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…