Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ozmos güzel haberler verirsin inşallah canım. nasılsın deyişiklik varmı?

geçmiş olsun canım saglıgın yerinde olsunda gene olur bebiş nasıl olsa anne olbiliyosun çok şeker oglun ALLAH bagışlasın benimde yarın adet günüm dua edin kızlar

sagol canim.insallah sende adet olmazsinda hamileligin kesinlesir zemuszemusdualarim seninle..oglu$umada yaptigin yorum icin tsk.herkesin evladini bagislasin, benimkinide bana:Saruboceq:

kızlar iyi geceler benimde bugüne kadar hiç belirti yoktu adet belirtisi bile yoktu 15-16 ekim adet tarihim test yaptım negatif çıktı öğleden sonra belim ağrımaya başladı şimdide göğsümün sadece ucunda biraz yanma acı var gerisinde bişe yok ilk defa böyle oluyor 4 aydır tüm göğsümdolgunlaşır ağrırdı amaaaan ümitlendim gene hayırlısı bakalım....

ozmos güzel haberler verirsin inşallah canım. nasılsın deyişiklik varmı?

sezeryenlı kesik yerim varya çok sızlıyo bide gögüslerim çok fena ya bilmiyorum hayırlısı ben çift çizgiyi görmeden inanmam hamiş olduguma

boşver bebeğin zamanı deil

canım zaman zaman böyle kasırgalar kopar içinde insanın ne umutsuzluk ne karamsarklıktır aslında özlemdirrr....herneyi kafana taktıysa güzel bir uykunun ardından kafandan uçup gitsin canım...

ne oldu beyza ne vazgeçirdi seni canım karar senin tabikide belki bigün sen hazır olursun ama bebiş hazır olmaz şunu söyliyim ben evet çok fedakarlık istiyo annelik ama hayatta tadabilecegin ennnnnnnnnnnn muhtesem duygu

slm bi umutla bakındım yazılara bugün bir sürpriz yok(( ama 17 ekimde kan gövdeyi götürecek yada çizgi patlaması yaşanacak umarım ikincisi olur bende o tarihleri bekliyordum ama benim belirtiler adetin habercisi eminim adet olucam artık kasıma kaldım sanırım yine de hayırlısı:lepi:

yeni yine ve yeniden beklenmeyen adet tarihim(netteki hesaplamalarima gore)
3-11-2009
kasim listesine benide eklermisiniz ? rica etsem,,,

son dört gün kızlarrrrrr ama ne adet belirtisi var nede hamilelik biliyorum bu ayda olmayacak o yüzden hiç ümitlenmiyorum bile zaten yoğun çalşıyorum hiçççççççç kendimi krize sokmayacam daha doğrusu sokmamaya çalışıyorummmmmmm uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…